- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Yettel topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Ismerős a CMF Phone 2 Pro kamerarendszere
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Aktív témák
-
bicsigabi
tag
Nos én megint határozatlan vagyok...
úgy gondoltam ugye, hogy veszek egy ilyet előfizetésben, de egyre több negatívum kezd eltántorítani, mivel én nem vagyok egy szupermint pl: sok alkalmazást akarok meg játékot telepíteni, de olvastam olyat, hogy egyszerűen megadja magát néha a memória és kiírja egy bizonyos idő után hogy nincs hely pedig még simán lenne hely....
ez a csak rootolással meg nemtudommivel megoldott froyo 2.2 rárakás nem tudom mennyire biztonságos. milyen visszaállítási lehetőség van, ha nagyobb probléma van. a sima meg ugye akadozik és biztos nem bírna el annyi programot mint amit felraknék.
a vaku hiány, bár nekem nem ez a legfontosabb
GPS gyenge az alap szoftverrelráadásul nem lesz soha Froyo 2.2 hivatalosan.
pedig már nagyob szeretnék egy játékra is elég jó, rendes kamerás, wifis, gps-es androidos telefont, mert ugye a HTC-vel a fő gond, hogy gagyi a kamerája és a 3d játékokkal annyira nincs kibékülve.
nehéz döntés ez így.
főleg most olvasom ezt a telenoros frisisítést...hát elég összecsapottnak tűnik a dolog
Samsung olyan próbálkozásának tűnik, hogy próbálunk egy olcsóbb külsejű de nagy hardverű telefont elkészíteni, átlagos használónak, aki csak azért veszi, hogy legyen egy iphone klónja, mert tényleg a kijelző látványos, szép de sok embernek ez bőven elég...elős napokban ugye elmegy a dolog, de amikor már kezd az ember nagyobb igényeket támasztani, nem lehet már frissítés nélkül megoldani, de azt ők letojják, hogy ide Magyarokhoz jöjjön. arra kell az időmet áldozni, hogy hackeljek meg ROM-okat próbálgassak? ez persze lehet megéri, de nem lenne egyszerűbb azt az átkozott frissítést ide is kiadni?
mivel nem azért veszem hogy jövő évben lecseréljem ez így elég rossz helyzet...
Aktív témák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen routert?
- Politika
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Motoros topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Diablo IV
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- IPHONE SE 3 (2022) 64GB NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, 98% AKKU, GARANCIÁVAL, ÜZLETBŐL
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- Honor 200 Lite 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- iPhone 14 128GB Független Nagyon Szép/1-3 hónap gar./Akku 99%/p4220
- Vadonatúj iPhone 14 PRO MAX 256GB space black! 6 hónap garancia! Fulldoboz!
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Phone 14 128GB Független! Hibátlan állapot! 6 Hó Jótállás! Akku: 86%
- BESZÁMÍTÁS!Gigabyte B760M i5 13400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB NZXT H510 WHITE BeQuiet! 650W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest