Hirdetés

Aktív témák

  • bicsigabi

    tag

    Nos én megint határozatlan vagyok...
    úgy gondoltam ugye, hogy veszek egy ilyet előfizetésben, de egyre több negatívum kezd eltántorítani, mivel én nem vagyok egy szuper

    mint pl: sok alkalmazást akarok meg játékot telepíteni, de olvastam olyat, hogy egyszerűen megadja magát néha a memória és kiírja egy bizonyos idő után hogy nincs hely pedig még simán lenne hely....

    ez a csak rootolással meg nemtudommivel megoldott froyo 2.2 rárakás nem tudom mennyire biztonságos. milyen visszaállítási lehetőség van, ha nagyobb probléma van. a sima meg ugye akadozik és biztos nem bírna el annyi programot mint amit felraknék.

    a vaku hiány, bár nekem nem ez a legfontosabb
    GPS gyenge az alap szoftverrel

    ráadásul nem lesz soha Froyo 2.2 hivatalosan.

    pedig már nagyob szeretnék egy játékra is elég jó, rendes kamerás, wifis, gps-es androidos telefont, mert ugye a HTC-vel a fő gond, hogy gagyi a kamerája és a 3d játékokkal annyira nincs kibékülve.

    nehéz döntés ez így.
    főleg most olvasom ezt a telenoros frisisítést...hát elég összecsapottnak tűnik a dolog
    Samsung olyan próbálkozásának tűnik, hogy próbálunk egy olcsóbb külsejű de nagy hardverű telefont elkészíteni, átlagos használónak, aki csak azért veszi, hogy legyen egy iphone klónja, mert tényleg a kijelző látványos, szép de sok embernek ez bőven elég...elős napokban ugye elmegy a dolog, de amikor már kezd az ember nagyobb igényeket támasztani, nem lehet már frissítés nélkül megoldani, de azt ők letojják, hogy ide Magyarokhoz jöjjön. arra kell az időmet áldozni, hogy hackeljek meg ROM-okat próbálgassak? ez persze lehet megéri, de nem lenne egyszerűbb azt az átkozott frissítést ide is kiadni?
    mivel nem azért veszem hogy jövő évben lecseréljem ez így elég rossz helyzet...

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák