- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Google Pixel topik
- Ismét a vércukorszint mérés a téma
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- Yettel topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
Új hozzászólás Aktív témák
-
xedamen
senior tag
Kicsit furi, hogy csak S24 szériára jött ki a OneUI 7, örültem volna egy kis játéknak
-
xedamen
senior tag
Megtennétek kérlek, hogy kitöltitek az alábbi kérdőívet a szakdolgozatomhoz? Természetesen szorosan kapcsolódik a témához, nem is tudnék másról írni
Kérdőív
Előre is köszönöm, és azt is ha maradhat -
xedamen
senior tag
válasz Ateszpapa #475 üzenetére
Őszintén szólva nagyon jó cucc hardveresen, de a szoftverben rendesen le vannak maradva. Aggasztó viszont, hogy most az Android 15-tel a nevesebb kínai gyártók igen ráfeküdtek a stabilizációra, animációk csiszolására és gyors frissítésre. V3 és V2 is megkapja a MagicOS 9-et már novemberben, miközben a Samsung épp most halasztotta el a OneUI 7-et februárig Ha ez így megy tovább nekem V4 lesz a következő telefonom, nem Fold 7... Szinte mindenben jobb eszközt kapsz hardveresen (kamera, akkumulátor, kijelző, ütésállóság stb), az egyetlen érv a Samsung mellett a kiforrott szoftver volt, de ha folytatódik a trend és a kínaiak is odafigyelnek a szoftverre, rendes támogatást adnak, akkor nem igazán lesz miről beszélni a jövőben
-
xedamen
senior tag
Remélem igaz a pletyka és 2025-ben jön az első rollable phone azert 12.4" már állat lenne, főleg, ha bárhol megállítható útközben, így a user döntené el, hogy 6.3, 7.8, 9.2 vagy épp 12.4" kijelzőre van épp szüksége feladathoz mérten
-
xedamen
senior tag
válasz Beaumont #437 üzenetére
Állítólag most a OneUI 7 van fókuszban, a Mobile Experience feje maga felügyeli a fejlesztési folyamatot. Már laza 1 hónapja kint kellene lennie a bétának, de nem ítélték meg elég jónak, úgyhogy elhalasztották. Szerintem most szoftveresen nagy dobásra készülnek a OneUI 7-tel, előtte nem várnék semmi nagyobb update-et, bár nem is hiányzik semmi (nekem legalábbis), bugok sincsenek nagyon
-
xedamen
senior tag
válasz mgTerminator #423 üzenetére
S24 Ultrán is az volt fent, kb 4-5 hónap után kezdett itt-ott elcsúszni, majd lejönni. 5 havonta 4-5 ezret megér. Teszek majd fel képeket mindenképp
-
xedamen
senior tag
válasz mgTerminator #418 üzenetére
Én vettem pár mágneses karikát, ami bivalyerős. Öntapadós, így telefonra, tokra, rácuppantja az ember aztán már kész is a MagSafe. Nekem most így egy Spigen ultravékony tokon van rajta, de amint hazaérek a nyaralásról megy fel a QSkinz (Dbrand szerű teljes testes matrica) és arra fel is pattintom szépen.
MagSafe gyűrűt (ami állvány és ujjtámasz is egyben) nagyon megszerettem, de van MagSafe külső akksim is, úgyhogy ez így megoldva.
-
xedamen
senior tag
Egy kis élménybeszámoló:
Kedden érkeztünk meg Görögországba, Foldi jön velem mindenhova, parton is nyomkodom. Természetesen figyelek, hogy ne legyen a kezemen homok, de sterilnek aligha mondanám a körülményeket Eddig sikerült elkerülnie a zsanérnak bármiféle atrocitást a homokkal, pedig egyszer véletlenül kinyitottam a telefont a parton, mert a hátlapi kamerával akartam szelfit lőni, besétáltam vele a vízbe, utána jutott csak eszembe, hogy ez bátor dolog volt. Viszont ami a lényeg: az akksi bitang jól bírja, haverom iPhone 15 Pro Max készüléke sokkal gyorsabban merül, még úgy is, hogy annak a kijelzőjén semmi sem látszik a parton, alapból kevesebb nit miatt, továbbá folyamatosan visszaveszi túlmelegedés miatt a fényerőt. Általában 95% töltöttséggel érünk le a partra, ő 45-55% körül szokott lenni hazafelé, a Fold 65-70% körül, pedig közel azonos a használat Pedig vettem mágneses gyűrűt, ahhoz Magsafe 10.000 mAh-s külső akkumulátort, azt hittem délutánra defibrillálni kell majd, ehelyett full fényerőn, fotókkal, insta, chrome, Facebook, tiktok 2.5h kijelző idővel is 50% felett van. -
xedamen
senior tag
Azért ez a Honor elég stapabírónak tűnik
-
xedamen
senior tag
Nektek összecsukva van rés a két fél között? Nekem a nem ér össze a 2 oldal becsukva, a zsanér felől kicsit nagyobb a rés, egyedül a másik oldalon (gombok felől) fekszik egymasra a belső perem. Eddig azt hittem ez normális, de most egy YouTube videón ezt valaki szóvátette, mintha nem ilyennek kellne lennie Összecsukva fény felé fordítva "átnézve a telefonon" jól látszik a hézag:
-
xedamen
senior tag
Ő sem félti a homoktól
-
xedamen
senior tag
Pontosan, én is ezt akartam írni. Én akkor pont Londonban éltem és rendszeresen jártam haza, irtó nagy égés volt a Samsungnak, hogy minden reptéren ki volt plakátolva, bemondták, megkérdezték stb.
Őszintén csoda hogy ki tudták heverni, viszont jópár év eltelt azóta, ezeket az eszközöket nem 2 nappal előtte kezdik tesztelni, simán beleférne már egy kis bátorság -
xedamen
senior tag
válasz mgTerminator #364 üzenetére
Vivo 5700-at pakolt vékonyabb házba, persze, hogy nem lehetetlen, de mégsem állunk sorba a kínai csodákért
-
xedamen
senior tag
válasz mgTerminator #357 üzenetére
25W vezetékesen, 15W az a vezeték nélküli töltés...
Egyébként nem egy S24 Ultra, az nyilvánvaló, azzal 9-10 óra SOT megvolt. Itt kb 7-8 óra jön össze... Egyébként ez 2 éve kimagasló teljesítmény lett volna, de sajnos az S23 Ultra meg az S24 Ultra magasra tette azóta a lécet, amit nyilván nem lehet 7.6"-es kijelzővel megugrani 4400mAh mellett. Ebbe a telefonba kellene egy 6000-es telep, hogy hozza a flagship üzemidőt, de összességében csalódott nem vagyok, rosszabbra számítottam.
Mai napom eddig 13 óra készenléttel, 3.5 óra kijelző idővel 60% maradt, vagyis a fent említett 7-8 óra meglesz.
-
xedamen
senior tag
Én ezt használom.
Mindent is tölt, egyszerre 120 Wattot tud, telefon, óra, IQOS minden egy konnektoron van, elég utazáskor is egy adaptert vinni plusz a kábeleket. S24 Ultrát töltötte 45 Wattal, most Fold 6-ot is tölti szupergyorsan. -
xedamen
senior tag
Valaki tud ajánlani teljes kijelzős fóliát esetleg? Vettem az Alzában egyet, de csak a kijelző aktív részét védi, a kávákat nem takarja
U.i.: ezt vettem
[ Szerkesztve ]
-
xedamen
senior tag
válasz mgTerminator #340 üzenetére
Videókban YouTube-on mintha rendes ragasztó lenne, mondják is az egyikben azthiszem, hogy "most nem veszem le róla a fóliát, de ezek ragasztók" De lehet másikkal keverem, láttam vagy 1000 videót 1 nap alatt
-
xedamen
senior tag
válasz mgTerminator #338 üzenetére
Én is ott néztem, de egyelőre "pre-order" státuszban van csak.
Egyelőre rendeltem egy EasySkinz-t S24 Ultrán is az volt, nagyon szerettem, 4-5 hónapot bírt, aztán elkezdett lejönni, de ez várható.
-
xedamen
senior tag
válasz mgTerminator #328 üzenetére
Honnan szereztél Pitaka tokot? A weboldalon még csak előrendelhető egyelőre
-
xedamen
senior tag
válasz mgTerminator #323 üzenetére
Világos, egy Pitaka vagy az általam linkelt Thinborne tokra nem is sajnálnám a 40 ezret, de egy Nilkin ne legyen már 23 ezer, amit eddig a kínai árus hozzámvágott az Ázsia centerbe szinte ingyen Rámennek, hogy kevés tok készül a Fold-okhoz...
-
xedamen
senior tag
-
xedamen
senior tag
Valaki ismeri a Thinborne tokokat?
Csak jókat hallok, olvasok, de azért elég drága látatlanba megrendelni -
xedamen
senior tag
Én S24 Ultráról váltottam Fold6-ra, és nálam szempont volt a toll.
- Lakásvásárlás kellős közepén vagyok, baromi kényelmes, hogy tollal bármit aláírok és már küldöm is vissza
- Munka mellett egyetemre járok, jegyzetelni, vagy akár e-Book-on kiemelni szöveget sokkal kézenfekvőbb és egyszerűbb tollal.
- Lakás tervrajzba beleírni méreteket, bútorokat ha gyorsan kell szemléltetni valamitDe egyébként igazad van, volt, hogy 2 hónapig ki sem vettem az S24-ből, de amikor kell, akkor nagyon hasznos
-
xedamen
senior tag
Nos végül mégis beadtam a derekam, és vásároltam egy Fold 6-ot, pedig nagyon nem akartam a vicc kategoriájú frissítés miatt, viszont szoftver miatt nem akartam mást.
Első nap tapasztalatai egész jók, S24 Ultra után féltem az akkumulátortól, de meglepően jó, 7-8 óra körül alakul a SOT, ami kezdésnek nem rossz, bár tényleg jó lenne egy 5000-5500-as telep. A belső kijelző gusztustalanul csillogós, dark módot napközben el lehet felejteni (ami ugye így kedvezőtlen az üzemidőnek), ha nem akarja az ember mindenhol magát látni.
Dizájn és fogás nagyon tetszik, kívül-belül, viszont már most azon aggódom mi lesz velem Görögországban, homokos tengerparton 11 napig Lehet nem adom el nyaralás előtt az S24 Ultrát mégsem, biztosítás ide vagy oda, azért strandon félteném a zsanért... Vagy csak átmosod csap alatt, ha belemegy a homok? -
xedamen
senior tag
válasz Beaumont #261 üzenetére
R*hadt jó képek lettek!
Nem értem a gyári kamera szoftver miért nem elég okos ahhoz, hogy ezt a szintet legalább megközelítse (Pl a napágyas képen 1000%, hogy el lenne mosódva a hullám, többi képen 0 részlet a fókusztartományon kívül stb.). Az iPhone talán nem üti meg ezt a manuálisan beállított/utómunkázott szintet, viszont sokkal nehezebb rossz képeket csinálni vele, mint mondjuk az S24 Ultrámmal... Próbáltam a Expert Raw-t, de ez megint egy tipik facepalm nekem, hogy 600 ezres telefonnál miért kell külön appal baszkódnom, miért nem tud a gyári kamera 24 megapixelben fotózni (és akár több képet összeollózni ugye). Kamerás telefonnak árulja a Samsung az S24 Ultrát egy lassú, gyenge szoftverrel.Tényleg le a kalappal, irigyellek, hogy ennyire értesz hozzá. Én sajnos a "megnyomom és működjön" kategóriába tartozom (főleg 600-700 ezerért), így még az S24U kamerái is csalódást okoznak iPhone 15 Pro Max után, köszönhetően a Samsung csicska szoftverének.
Új hozzászólás Aktív témák
- Így javít a Honor AI a szuperzoomos képeken
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen videókártyát?
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- Google Pixel topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Bugok, problémák a PROHARDVER lapcsaládon
- BestBuy ruhás topik
- További aktív témák...
- Hibátlan Iphone 13 128 GB Éjfekete Kártyafüggetlen Okostelefon 100%-os akkumulátor
- Samsung Galaxy S22 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 90 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest