Hirdetés
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Macrodroid
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- OneSport OT07 - szevasztok, hollandok!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Fotók, videók mobillal
- Mutatós dizájnnal várható a Realme első Ultrája
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Watch ingyenes számlapok, kupon kódok, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
gippazoid
Topikgazda
válasz
Barthezz2 #482 üzenetére
Tegnap bekapcsoltam az eSIM-et egy rövid időre, de a merülés a kikapcsolás után is folytatódott. Én uninstalláltam a számlapokat.
Most szerintem nem lesz gond vele, mert 16:-03-kor írtam az előző hozzászólást, akkor épp 81-ről 80%-ra csökkent. Most eltelt 50 perc és még mindig 80%-on van. Reggel 8 körül vettem le a töltőről, jött pár Viber üzenet, meg mail, amelyekről értesítést kaptam az órára. Ezeket meg is néztem, töröltem. Így fogyott el 20% eddig a percig. 9 óra alatt.
eSIM, WiFi kikapcsolva, AOD nincs. Értesítésekre nem kapcsol be a kijelző, csak rezeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- Politika
- E-roller topik
- Jól reagáltak a befektetők az Intel új vezérigazgatójának hírére
- PlayStation 5
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás Számítógép! Rog Maximus VIII / I9 11900K / 7900XTX 24GB / 32GB RAM
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- 14" Dell Latitude laptopok: 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest