Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Kompakt házban kínál csúcsteljesítményt az Oppo Find X8s
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
MC Pite
veterán
válasz
gringoka #219 üzenetére
Félre ne érts, nem téged kérdőjelezlek meg, cak nem értem mi a fenéért mennek el a telefonokkal, órákkal a már már használhatatlan irányba. Olyan erős procik vannak benne, amiket nem tudunk kiaknázni, mert állandóan visszavesznek mert túlmelegednek.
Ennek mi értelme?!
Tudom, az enyém meg használható 60°ban is (ami kormányra kirakva nem is extrém), cserébe a mentés animációt tovább nézem mint a 'classic' okosórákon - de legalább van mit menteni.
-
MC Pite
veterán
válasz
gringoka #189 üzenetére
Ez azért erős, nekem fura hogy ilyen határon van.
Ha jól sejtem tevékenység közben nem látni a kijelzőt, hanem ennél is csak emelésre?
2 ismerős néz ilyet/GW-ot, próbálom felmérni mivel jár, mert saját felhasználás szerint nem nagyon látok olyat, ami miatt jó a wear os/hasonló óra, ellenben amire én használom csomó dologban limitál - legyen akár olyan dolog mint hogy mindig látszik az óra.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Szeret, nem szeret mintára tűnik fel a lünetta a Galaxy Watchon – idén megvan.
- BestBuy topik
- Bemutatkozott és meg is jelent a The Elder Scrolls IV: Oblivion Remastered
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- TCL LCD és LED TV-k
- Rövid előzetest kapott a Mandragora: Whispers of the Witch Tree
- Honda topik
- One mobilszolgáltatások
- Saját márkás HDD-ket követel meg az egyes NAS-okhoz a Synology
- Nők, nőügyek (18+)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Huawei Watch GT 4, 1 Év Garanciával
- Apple Watch Nike Sport Band - Pure Platinum/Black - 38/40/41MM
- Samsung Galaxy Watch 6 Classic 47 mm fehér/ezüst + Spigen Modern Fit 316L fém szíj
- Amazfit Active // Számla + Garancia //
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte B450M R7 2700 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB GDDR6 CM MasterBox 5 Lite 600W
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest