- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Redmi Note 10 Pro - majdnem minden stimmel
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Telekom mobilszolgáltatások
- Google Pixel topik
- Apple AirPods 4 - ismerős is, új is
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Íme az új Android Auto!
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
qltsar
veterán
válasz tomcat1987 #2527 üzenetére
En Ringke Air-t hasznalok Watch 4 ota. Arra kicsit necces volt felrakni, Watch 6-ra mar egyszerubb felrakni, es levenni, amikor tisztitani kell.
-
qltsar
veterán
Azert eleg kemeny tucsokciripeles van Samsung oldalarol, lassan fel evet karcoljuk, hogy semmi update nem jott az orahoz.
Legalabb a marciusi secupatchra illett volna egyet kikuldeni juliusban.
-
qltsar
veterán
válasz GoodSpeed #2472 üzenetére
Nem jarsz jobban, eletem legrosszabb befektetese volt, szerencsere csak Alirol es 3-500 Ft-ert, bar Fit 3-hoz, de a mukodesi elve ugyanaz.
Az ilyenek ala bemegy a viz, para, kosz, aztan szedheted le egy kezmosas utan,es pucolhatod.
Keress egy olcsobb uvegfoliat, ennyit en biztos nem adnek erte.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Bár rossz az Alzás linked, röviden Alza = gyári garancia, Focuscamera = bolti / szürkeimport.
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz GoodSpeed #2417 üzenetére
Szerintem is, nalam is hasonlok jonnek ki, amig nem kezd el megsulni az alaplap .
#2418: +1. Bar a lifefitness gepek sem a legpontosabbak ilyen szempontbol, folyamatosan alul mer a GW6, ugyanugy, ahogy a 4, vagy a Fit 3 is, ezert a vegen az egetett kaloriamennyiseg a Samsung szerint joval kevesebb lesz edzesnel.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Leonardo91 #2412 üzenetére
Nem ilyen egyszeru - sajnos , kulonben sok Androidos felhasznalo AW-t hasznalna.
Bar engem stilusilag visszataszit az AW, de ez meg mar izleskulonbseg.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Leonardo91 #2406 üzenetére
Nekem csak az bajom, hogy a W7-tel szemetelodik a topic.
A linkelt Youtubeos, talan a legkorultekintobben tesztelo feltolto, erdemes megnezni a tartalmat. En siman elfogadom, amilyen eredmenyeket tesztel.
En tisztaban voltam a tracking kepessegeivel, de nalam a rendszer (funkciok es okoszisztema) + elegancia fontosabb volt, mint a tobbi, igy maradtam GW vonalon.
Ugyanolyan rosszul mer a 6, mint a 7, vagy a 4, ebben semmi meglepetes nincs, maximum annak, aki erthetetlenul csodat vart.
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #2398 üzenetére
Oktogonra vittem be az orat, nem volt eleg nekik elektronikusan.
Nonszensz, de ez van.
-
qltsar
veterán
válasz GoodSpeed #2394 üzenetére
"SAMSUNG-tól is SAMSUNG terméket: SAMSUNG Galaxy Buds FE (SM-R400NZAAEUE) a 9 éves SONY SBH20 utódja (nálam) - LOGOUT.hu blogbejegyzés
Ott sem kaptam Samsungos garancialevelet, csak számlát"
2023 Marcius ota nincs garipapir se szamla kinyomtatva toluk. Cserebe neked ki kell nyomtatni a PDF-ben kapott szamlat, amikor gariztatni viszed. -
qltsar
veterán
válasz GoodSpeed #2392 üzenetére
Nem kotnek bele.
Ha Samsungtol vetted, a szamlan is ottvan az IMEI, en leszedtem, es felragasztottam a dobozra ami amugy nem kell a szervizelesi folyamathoz, ahogy a tolto sem.
Ora"cserenel" az IMEI szamod megmarad (ujrairjak), igy a szamlaval tovabbra is ervenyes a garid.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz barcaforca #2362 üzenetére
Nemtudom, hogy itt, vagy meg a Watch 4 topicjaban osztottam meg anno, de az sem mindegy, hogy a csatlakoztatott telefonhoz van e csatlakoztatva BT eszkoz, akar frissitesnel, akar az elso inditasnal / FR utan.
Utobbinal fixen elhasal, ha egy fej/fulhallgato van csatlakoztatva a telefonhoz.
Kiprobaltam S23+/S24U + XM4/Q35/B2Pro kombinaciokkal miutan rajottem.
Szoval a lenyeg, hogy foleg elso inditasnal elhasal a watch-setup, ha valamilyen masik BT eszkoz van csatlakoztatva a telefonhoz.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #2307 üzenetére
Nem neki volt a baja az "5 forintos meretu terkep" edzes vegen
-
-
qltsar
veterán
válasz Badboys #2251 üzenetére
Esetleg egy linket bedobhatsz, hátha valakinek segít.
Gondolom no-name márka lesz, de, ha jó akkor jó. Nekem 44mm-es van, arra van official Ringke meg Spigen is.
Watch 4-em első nap véletlenül teljesen lightosan odaérintettem a csaptelephez, és szétkarcolta a keretet, lefejtve a festéket.
Azóta nem kérdés, hogy tokot használok.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #2244 üzenetére
Ringke Air, de neked másik fajta kell, ha egyáltalán van ilyen Classicra.
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #2242 üzenetére
A kijelzőt nem féltem, zafír, az 5 is kapott kb mindent, de karc sincs rajta, pedig fólia nuku.
Te tudod:
#2092 Annyit helyesbítenék itt, hogy 3 hónap alatt.A cserélt órán 0. perctől raktam rá az üvegfóliát meg a tokot is.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Rigormortiis #2240 üzenetére
Elektronikus számlát kaptál / kapsz. Azt kell kinyomtatni majd.
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz kanyi51 #2229 üzenetére
FR majd gari, ez igy abnormalis (hacsak nem hasznalsz napi 8 oran keresztul GPS-es kovetest az oraval).
Nekem napi 16 ora AOD, 1 edzesmonitorozas (no-GPS)+ auto setamonitor GPS-szel (2.5 nap alatt kb. 4-6 alkalom amikor mer), 1 ebresztovel es ertesitesekkel megy el 2.5 napot.
Bar azt hozzatennem, hogy AOD-m minimalis (2db mutato).
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz kanyi51 #2224 üzenetére
40mm es AOD? A Huawei tovabbra sem WearOS, ertelmetlen osszehasonlitani.
Viszont, ha nem 40mm, es nincs AOD sem, akkor megprobalnek egy FR-t.
Nekem igy ment tokre 3 honap utan. Egyszer csak 1.5 nap lett az uzemido, majd par nap mulva mar 1 napot sem birt ki.
Teljes oracsere lett, megsult valami az alaplapon elvileg.
-
qltsar
veterán
válasz kanyi51 #2212 üzenetére
De, legyen vita, lenne mirol!
...amennyiben tenyleg az, nem pedig levegobe lengetett felinformacio.
WearOS ennyit tud jelenleg, ahogy Apple is, csak az uzemidoben megkevesebbet.
Amikre te gondolsz, az egy teljesen mas liga, es teljesen ertelmetlen osszehasonlitani.
FreeRTOS-es orak altalaban tobbet tudnak, de AOD-vel, edzeskovetessel azokat is kinyirod 4-5 nap alatt.
Vettem egy Fit 3-mat, amig szervizben volt a 6. FreeRTOS fut rajta. Na arra mar lehetne panaszkodni, hogy mi az a hulladek ozemido, ugyanis mig a W6-om Wear OS-sel 2.5 nap, az meg RTOS-sel 3.3, ami harmatgyenge.
Ettol meg az 1-2 hetes uzemido kb. urbanlegend, talan regen a fel inches Xiaomi Bandek tudtak ilyet, de az ismet mas kategoria.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz kanyi51 #2208 üzenetére
Nem ertem miert kell megint kezdeni, csak magamat tudom idezni: #1896
Mutass egy "leggyengebb kinai masolatot" WearOS-sel ami szignifikansan jobb uzemidot produkal!
#2209: Igen van, en is hasznalok, mert a festek igen konnyen lejon, ha nekiutod valaminek: link
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Kb. másfél hét alatt lett "kész" az órám az Oktogoni szervizben.
Azt nem értem, hogy miért ültek rajta ennyit, ha egy teljesen új eszközt kaptam, még a szárak is teljesen újak - persze a munkalapon ez úgy van feltüntetve, hogy tételesen mindent kicseréltek, kivéve a szárakat.
Kíváncsi leszek ez meddig bírja .
Tanulva, hogy az "előző" óra megkarcolódott, egyből ment rá az edzett üveg fólia amit a 4-esen használtam, de nem teljesen jó rá valamilyen érthetetlen módon... - Van esetleg ajánlott, ami biztos jó, és nem csrilliárdokba kerül?
-
qltsar
veterán
válasz H2o-pok #2162 üzenetére
Ahogy TODI1111 is előttem írja, ennyi pénzért akkor neked nem okosóra lesz a nyerő.
Ha több üzemidőt szeretnél ennél, sajnos irreálisak az elvárásaid, máshol kell körbenézned.
Az említett MiP kijelzősök is úgy bírnak 7 nap környékén, ha semmire nem használod gyakorlatilag azon kívül, hogy az időre ránézz.
140 körül már vannak sokkal jobb órák a nem okos kategóriában.
-
qltsar
veterán
válasz H2o-pok #2157 üzenetére
Ezek alapján neked egy okosóra is felesleges, gyakorlatilag egyik okos funkció sem számít.
EKG nincs, ECG van.
Így is Wear OS-es órák közül az egyik legjobb üzemidejű jelenleg a piacon a Watch 5 Pro után.
Isten ments, hogy védjem, talán én vagyok az első akinek ráadásul innét szétment az alaplap, megkarcolódott a "zafír" üveg, és jelenleg is szerizben van, de ha ez nem elég, akkor irreális elvárásaid vannak - sajnos.
Nézz szét Garminnál, vagy Amazfiteknél, de ott is olyat keress, már, ha még van, aminek MiP kijelzője van, különben hasonló üzemidőd lesz ott is, ha AOD-zel.
-
qltsar
veterán
válasz PedroPascal #2136 üzenetére
En sem babraltam vele semmit, alig volt rajta telepitve plusz alkalmazas, dehat ez van.
-
qltsar
veterán
Nehany nap alatt a felere, felenel kevesebbre csokkent az uzemidom, 2.5 nap -> 1 nap 4 ora.
Csinaltam tobb FR-t, de nem lett jobb, mellette megjelent a kijelzo vibralas is, majd a kijelzo "pixelesedes" es sargulas.
Kb. ugyanezzel kuldtem vissza a Watch 4-et, majd kaptam vissza az arat.
Eppen az Oktogon szervizbol jovok, ahol mondtak, hogy ez az elso ora a 6-os szeriabol, amit ezzel vittek vissza.
Srac egybol ravagta, hogy alaplap hiba, akksi, alaplap es hatlapcsere minimum, es kb. 1.5 het amig "megcsinaljak".
4 honapot birt a Watch 6 .
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Bár a topic neve a Classic-ot hívatott takarni, vagyunk itt "sima" verziókkal is többen, így a kopás témához, ha hozzáteszitek, hogy melyik verzió, talán jövőben segít a többieknek a döntésben, mivel a Classic rozsdamentes acél házzal rendelkezik, a sima verzió "gyengébb" anyagból készült alumínium házzal.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz PedroPascal #2096 üzenetére
Hat igen sajnos, de most mar ez van. Amilyen durvan lecsokken ezeknek az ara amikor majd eladasra kerul, kb. mindegy lesz mar, vagy majd regalaxyztatom :D, de +25-ot meg nem dob az aran, hogy megcsinaltassam (annyiert szoktak menni itt apron a ReGalaxy-k).
Amugy termeszetesen nagyon nezni kell hozza, hogy eszrevedd, de egyszer meglattam veletlenul, igy mar mindig tudom, hogy ottvan ...
Watch 4-gyel rosszabbul jartam, elso nap amikor megjott az ora, nagyon lightosan a haz hozzakoppant a csaptelep fejehez, es szetkarcolta a hazat. Ilyen gyenge minosegu anyagot, meg nem lattam IT eszkozon...csak pislogtam.
Aztan 1 honap mulva megfekudt az ora (akkor mar tokkal hasznaltam), es kapott egy uj hazat az eszkoz, tehat oarcmentes volt. Majd meg 2x elromlott, es honapokig tarto hajsza utan eMAG visszautalta az arat, 3000 Ft-tal dragabban meg pont megtudtam venni az LTE-s Watch 6-ot (44mm), ami egy BT Watch 4 44mm-t valtott, szoval makom volt .
Na mindegy, tanulopenz, legkozelebb megy ra az uveg is, attol fuggetlenul, hogy zafir, vagy sem.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz ferrari0819 #2025 üzenetére
Én Ringke Air-t használok, gyakorlatilag ugyanaz, mint amit linkeltél.
Mivel anno a Watch 4-em keretét a második nap sikerült megkarcolnom, ezért nem volt kérdés, hogy már az első naptól kezdve rárakom a Watch 6-ra.
A felrakás szenvedős, és be kell iktatni egy tisztítási rutint is ezzel (vagy bármelyik másik) tokkal is, mert a gombok mellé be tud rakódni a kosz, de egy soft-fogkefe, és langyos víz csodákat tesz .
-
qltsar
veterán
válasz Capella #1998 üzenetére
Mivel a tobbsege szurkeimport, ezert olcsobban, joval.
Konkretan ennyibe kerult az allvanyom amazonrol, amivel megy egyszerre a 15W-os telefonos gyorstoltes, a buds 2 Pro es az ora is - minden egyszerre rafer, es hibatlanul mukodik. 12.000-ert ez vicc.
Felreertes ne essek, nem problemakent emlitem itt a szurkeimportot, "rendszeres" vasarlo vagyok naluk, es persze nem csak "boltigarancias" termekeket arulnak, de a Samsungok tudtommal azok.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Csocsesz75 #1968 üzenetére
Kerdezz ra a Vodafone topicban is, csomoszor volt problema az eSIM hozzaadassal, volt, hogy csak uzletben lehetett hozzaadatni eszkozhoz, vagy meg ott sem.
-
qltsar
veterán
válasz #78522999 #1966 üzenetére
Nincs gond, csak teljesen ertelmetlen a hasonlitgatas. Mas a felbontas, processzor, RAM, szoftver es valoszinuleg a szenzorok sem egyeznek teljesen, igy a tobbi fuggvenyeben ezek fogyasztasa sem hasonlithato.
Valamint itt, kevesen "hasznaljak" igy az orat, ahogy te leirod, ami nalam a papirnehezek kategoriaba sorolna az eszkozt.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Badboys #1904 üzenetére
Akkor ellenpelda: Watch 4-em 3x javitottak = csereltek.
A negyedik "javitasnal" visszakaptam az arat.
Nalam a 4-es egy katasztrofa szeria volt, akkuidoben messze lemaradva a 6-ostol - mar amikor mukodott, nem halt meg a kijelzo, vagy nem merult le 14 ora alatt...
Most mar kivancsi vagyok erre az 5 forintos meretu terkep mizeriara.
Leirnad pontosan - mert visszakeresve nem talaltam meg a hszeid kozott - , hogy hogy lehet ezt reprodukalni?
Mi az alkalmazas? Stravaval is ezt csinalja?
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Badboys #1897 üzenetére
Pont az a penyeg, hogy a Snapisokkal meg rosszabbul birna szinte biztosan.
Ha ennel hosszabb idot akarsz, akkor egyertelmuen nem neked valo a WearOS, vagy az Apple Watch.
Lehet szidni exyt, de a masik oldalon meg rosszabbul jarnal.
Lehet, hogy erdemesebb lenne a Garmin vonalon szetnezned, ott is kifejezetten a transzreflektiv kijelzos valtozatokat.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Badboys #1893 üzenetére
Bar messze nem a kedvencem az Exynos, de miert lenne ebben a ligaban elonye masnak?
SDW5
Pixel Watch 2 - AOD 1 napSDW5+
TicWatch 5 Pro - AOD - 3 nap
OP Watch 2 - AOD 48-52hExy
GW6 - AOD - 2.5 napS9 SiP
AW Ser 9 - AOD - 1 napNem ertem a problemad?
2 naponta 1.5 ora edzesmonitorozas, auto seta, auto brightness, AOD napi 16 oraban, WiFi auton, alvasfigyeles, veroxygennel, 10 percenkenti pulzus meres, mindenrol jon notification, es napi ket ebresztes, igy tartok:
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
En ezt ertem, de a vegen sajnos a te hibad miatt tortent, barmennyire is kellemetlen.
"A Media Markt Magyarország Kft., a MediaMarkt weboldalának készítése során a lehető legnagyobb gondossággal járt el, azonban előfordulhatnak hibák, melyeknek javítása az észrevételt követő legrövidebb időn belül megtörténik. A Media Markt Magyarország Kft. nem vállal felelősséget a mediamarkt.hu oldalon előforduló indirekt gépelési illetve adatbeviteli hibákért, hiányosságokért."
Masik ket viszonteladonak feketepont
-
qltsar
veterán
válasz Markizmark #1887 üzenetére
SES talan, Telekom abszolut nem.
De megegyszer kiemelnem, hogy a gyarto oldalarol erdemes tajekozodni, nem 3rd party oldalakrol, mindket altalad emlitett oldal ilyen szempontbol az, hivatalos viszonteladoi kategoria, nem gyarto.
-
qltsar
veterán
"Mindenhol"?!?
Samsung hivatalos oldalan:
"A tipikus kapacitást külső laboratóriumi körülmények között tesztelték. A tipikus kapacitás az egyes akkumulátorok közötti eltérés figyelembevételével becsült átlagos kapacitás a IEC 61960-3 standard szerint tesztelt minták alapján. A megadott (minimális) kapacitás 398 mAh értéke a nagy méretű esetében, míg a 276 mAh kis méretű esetében. Az akkumulátor tényleges élettartama a hálózati környezettől, a használati szokásoktól és egyéb tényezőktől függően változhat."
"Akkumulátor
Akkumulátor kapacitás (mAh, átlagos) 300"Nyilvan ez nem a legkellemesebb most, de a gyarto oldalarol kell elso korben tajekozodni, az a biztos.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz Leonardo91 #1806 üzenetére
Fura, forditva szokott jonni anno 4-es szerianal. Mindig az LTE verziora jott elobb.
Termeszetesen most az van, de nem hinnem, hogy sokmindenrol lemaradunk .
-
qltsar
veterán
válasz PedroPascal #1781 üzenetére
Nem sajnos, nincs benne SIM kártya. Teljesen ugyanazok a beállításaim, mint 1 hónapja, semmit sem változtattam.
LTE-n amúgy csodálkoznék, ha ennyit kibírni, mert az nagyon jó lenne!
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz Badboys #1779 üzenetére
Valami történt mostanában, volt egyik nap, hogy nem bírt ki 1 napot sem az óra, és lemerült csutkára kb 16 óra alatt.
Semmi nem volt beakadva látszólag, nem melegedett, semmi...
Február 10-én teljesen ugyanezekkel a beállításokkal, felhasználási szokásokkal, mint most:
Március 8:
-
qltsar
veterán
válasz Lajmund #1739 üzenetére
Nálam telefonon is...belépek valakihez, és csak azt látom, hogy loading, és semmit nem tölt be.
Bár a kedvencem, hogy a menüben látom, hogy a csoportüzenetben jött új, és az utolsót el is tudom olvasni, belépek, és azt mutatja a legfrissebbnek, amikor utoljára beléptem, és csak akkor tölti be a beszélgetésbe az üzeneteket, hogyha force-close-olom a Messengert.
Mindent is próbáltam már, még telefon csere is volt . Következő amit megpróbálok - bár ehhez nagyobb idegzet kellene, mint maga a hiba - hogy az iPhone-omon használom egy kicsit a Messengert, és megnézem, hogy ott is ez a hiba e, vagy sem.
-
qltsar
veterán
válasz gyuri81 #1726 üzenetére
Én rendeltem egy fém szíjat Aliról...csalódtam kicsit. Maga a szíj tök jó, jól is néz ki, ilyenre is gondoltam, viszont éppen, hogy jó. Nem küldtek hozzá plusz "szemeket", így nincs bővítésre lehetőség, pedig 1 vagy 2 "szemmel" bővebb kellene, mint ami alapból .
Így kicsit félek attól, hogy milyet rendeljek még, ha esetleg valakinek van tippje, ahol látni a szárak hosszát, azt szívesen fogadom.
Ez amit rendeltem becsukva 17cm, kinyitva 24cm a csatlakozási pontokig, nemtudom, hogy melyiket szokták megadni alapból.
Ebből rendeltem a teljesen fekete verziót: [link]
-
qltsar
veterán
-
qltsar
veterán
válasz gyuri81 #1671 üzenetére
Ez nagyon karcsúnak tűnik. Nekem AOD-vel, WiFi auto, szinkronizálás, automata fényerő, minden értesítésre villanó kijelző, 2 naponta 1 óra edzésmonitorozás, alvásmonitorozás, közben hőmérséklet, és véroxygén szint mérés, 10 percenkénti pulzusmérréssel és automata edzésdetektálással:
(AOD off 01:00 - 09:00 között hétköznap, hétvégén pedig 01:00 - 12:00 között): -
qltsar
veterán
válasz gyuri81 #1446 üzenetére
Nálam ez úgy működik, hogy telefonon ott a rutin (Sleep), ami bekapcsolja a DND-t, kikapcsolja AOD-t, az órán meg szimplán csak be van kapcsolva az opció, hogy szinkronizálja a módokat a telefonnal. Repülő módot meg power savinget nem tud kapcsolni így az órán sajnos, még akkor sem, ha a telefon rutinjának a része is.
#1447 kanyi51: Sleep mode pont ezt csinálja. Kikapcsolja AOD-t, kézfelemeléses ébresztést - és opcionálisan a DND-t, ha telefonon rutinnal kapcsoltatod a Sleep mode-ot, akkor automatikusan kapcsol be az órán is.
Pl. 00:00-kor bekapcsoljon a Sleep mode majd 08:00-kor ki, akkor ebben az intervallumban nem lesz AOD, bekapcsol DND telefonon - vagy bármi amit még hozzárendelsz a sleep rutinhoz, órán pedig kikapcsol AOD, kézemelés, és DND is, ha beállítod.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
válasz gyuri81 #1438 üzenetére
Na, igy mar biztos a problema, ezert is javasoltam, hogy futtasd le.
A hibajegybe mindenkeppen ird bele, hogy a hivatalos diagnostikat lefuttattad, en egy videot is keszitenek az egeszrol, es belinkelnem a szervizlapba.
Mielott elcsomagolnad, azert FR utan probald meg ki a diagnosztikat, teljesen friss telepites utan.
-
qltsar
veterán
válasz gyuri81 #1434 üzenetére
Hirtelen nem ertettem, hogy az oran van vissza-gomb, aztan leesett, hogy valamelyik gomb gondolom erre van allitva alapertelmezetten.
Watch 4-en frissitesek utan anno folyamatosan elszallt a gomb-beallitas nalam, de ujrabeallitast kovetoen megmaradt.
Szerencsere szepen megy nalam a megszokott beallitas, felso gomb duplan wallet, hosszan nyomas assistant, also gomb meg recents.
Mivel gesztusvezerlessel megy a back ezert felesleges szerintem pazarolni erre egy fizikai gombot.
Self diagnosticot lefuttattad?
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Vegul 47 orat birt ki, ebben volt meg WiFin programfrissites, minimalis nyomkodas, 4 ebreszto es 1 ora edzesmonitorozas. A fenyero is automatan van.
Az elozo hsz-bol kimaradt, hogy bar eSIM-es, de jelenleg nincs hasznalva ez a resze, szoval nalad is hasonlora lehet szamitani ilyen feltetelek mellett.
[ Szerkesztve ]
-
qltsar
veterán
Tegnap óta beszálltam én is egy Watch 6 44mm LTE verzióval, Watch 4 44mm BT-t váltott.
Sajnos új tokot kellett hozzá vennem, mert máshol van a mikrofon kivágás, de maradtam a jól beállt Ringke Air Sportsnál szerncsére a Watch 4-hez kapott üvegek felmenek rá, bár mivel zafír üveg van ezen már, lehet, hogy meg fogok tőle válni.
Aki esetleg a Ringke-re adná a fejét, az számoljon vele, hogy nem olyan a kijelző felőli anyag része, mint az eddigi szériáknak, ez lehet, hogy valakit zavarni fog, a stock fotókon alig, vagy nem látszik, ezt is egy archívált Amazonos hirdetésből túrtam, de itt látszik.
Itt is megeszi valakinél az órát a SmartSwitch autobackup funkciója ami az új Wear OS / One UI verzióval jött? Nálam nem volt probléma vele a 4-esemnél, míg sok embert érintett.
Jelenleg 47%-on vagyok, úgy, hogy AOD (ami routinnal kikapcsol 01:00 - 08:00 között), folyamatos értesítések, ébresztő. Ez 28 óra után, így elég baráti, és bár még betanul, így 2+ napom meg is lesz, ami 4 után elég meglepően pozitív.
Új hozzászólás Aktív témák
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Need for Speed Heat (PC, PS4, XO)
- CES 2025: közeleg az AMD és az NVIDIA CES előadása
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Mini-ITX
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kvantumpontos OLED monitorokkal bővült az ASUS ROG-os portfóliója
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 9 41mm,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Apple Watch Series 8 45mm,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest