- CES 2025: A Garmin Instinct is AMOLED-re váltott
- CES 2025: 6 centiméteres akadályt mászik meg ez a porszívó
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- CES 2025: Piacra kerül végre a kifejezetten vékony Velia okosgyűrű
- CES 2025: Vagy rúd, vagy morzsa, vagy robot, de mindenképpen porszívó
- Garmin topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- CES 2025: Ötletes és bivalyerős külső akkut hozott az Anker
- Négy telefon a Galaxy Unpacked előzetesén
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Badboys
őstag
Nem, ha valamit elszúrnak javítsák, de nem, szarnak az egészre. A bő 3 nappal semmi gondom nem volt az elszart térképre is teszek. Az zavar, hogy már 2 napot sem viszi ki. Utána néztem a garminoknak , hát az sem hiba nélküli akkor meg minek? Sz@ rt a f@sér minek? Csupán a telefonjait vedd alapul az exik rendre elvéreznek a snapi mellett. A HTC éra után vettem samut hát hatalmas csalódás volt. Kétszer vittem vittem vissza az exinossal szerelt telefont. A snapis a mai napig megvan, de ami biztos samut soha többet akkor inkább előveszem a Nokia N73 am dobozos gyári állapot. Semmi gond ellehet szúrni egy frissítést, de akkor legalább vegyenek annyi fárdtságot, hogy javítsák. Ez a felháborító, hogy nem teszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple Watch Series SE 2024 40mm Stairlight ÚJ BONTATLAN Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Gara
- Xiaomi Amazfit Balance okosóra új állapotban
- ÚJ bontatlan S9 41mm Graphite Stainless steel Cellular Rozsdamentes acél azonl átvehető Deák térnél
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black Aluminum GPS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest