Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
VivienR
tag
Nekem az Ultra méret túl nagy. Jelenleg 9+-om van, előtte 8+ volt, de leolvadt a töltőportja, aztán a pletykák alapján a 9-es szériára IP68 védelmet mondtak, így 9+-ra váltottam. Sokkal jobb a hangzása, bár sajnos a korábbi kiegésztők pl billentyűzetes tok nem működik megfelelően, leginkább semennyire.
Pluszban annyiból jobb a 9+ számomra, hogy kevésbé zavar, ha párát kap, a 8+ azért védtem és inkább nem használtam olyan helyen, ahol elkezdett kicsapódni a pára.
A Dex remekül működik, a 4k-s videókat is gyorsan átrágja. A Lightroom is könnyedén bánik 100Mp-es képekkel is. Termux is jó, bár még csak ízlelgetem. Plusz mint hozzáférés távoli gépekhez használom, használtam. Mindezek mellett a szokásos felhasználás amiben kiváló az S széria: jegyzetek, tartalom fogyasztás...
Amitől még jobb lehetne: teljes értékű 365 office alkalmazások, hozzáférés a KVM-hez root nélkül. Talán egyszer az Adobe vagy az Affinity is hajlandó lesz komolyabban foglalkozni az Anddroidal.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Synology NAS
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Projektor topic
- OpenWRT topic
- Suzuki topik
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- alza vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPad Air 11col WiFi 128GB M2 chip ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPad mini 7th Gen. (2024) 8.3" WIFI 128GB Space Gray, Bontatlan, Új, 1 Év Apple Garancia
- iPad Pro 2018 12,9 256GB wifi+cellular 1 éves cégtől 12 hónap szavatosság
- Akció Új IPAD MINI 6 64GB WI-Fi VAGY 5G LTE , Minden Színben BONTATLAN AZONNAL ÁTVEHETŐ DEÁK TÉRNÉL
- Bontatlan Új M2 M4 IPAD PRO 2022 12,9 128GB - 256GB Wi-Fi Azonnal DEÁK TÉRNÉL Átvehető
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest