2017 elején érkezhet a Galaxy Tab S3

Lenyűgözött bennünket 2014-ben a Samsung Galaxy Tab S 8.4 és a 10.5, és nemcsak roppant vékony kivitelével, hanem a táblagépes kategóriában addig ismeretlen, kirobbanóan színes Super AMOLED kijelzőjével. Tavaly rendeltetésszerűen érkezett is a folytatás, ahogy viszont visszaesett a táblagépek iránti, globális kereslet, a Samsung úgy lassított a tempón, így idén nem futott be a Tab S3, hiába pletykáltak az estleges őszi, berlini bejelentésről.

A Samsung Galaxy Tab S2 4:3-asra változtatta a kijelző képarányát
A Tab S2 idén nem kapott folytatást [+]

Az SM-T820 és SM-T825 kódjelű két táblagép a nagyobbik, 9,7 hüvelykes Tab S2 folytatásának a wifis illetve 4G-s variánsa lehet, és a SamMobile úgy tudja, ezek (talán a 8 hüvelykes Tab S3 kíséretében) 2017 első negyedévében mutatkoznak majd be. A specifikációt egyelőre titok övezi, a Super AMOLED kijelző mindenesetre minden bizonnyal megmarad.

Azóta történt

  • Újabb hírek a Galaxy Tab S3-ról

    Az eddigi információk is arra mutattak, hogy a Galaxy Tab S sorozat legújabb tagja az idei első félévben érkezhet, most a specifikációról is megtudtunk pár dolgot.

  • Csúcstabletet mutathat be a Samsung Barcelonában

    Egyre valószínűbb, hogy a Samsung barcelonában tervezi bemutatni az immár két éves Galaxy Tab S2 utódját, amelynek specifikációja is határozottan körvonalazódik.

Hirdetés