- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Mobil flották
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Aktív témák
-
SUPREME7
őstag
Ez, ahogy a neve is mutatja, only WIFI verzió, tehát sehogy nem tudsz bele kártyát tuszkolni. Ja és nem szoftveresen van letiltva ha erre gondoltál, egyszerűen nincs benne 3G modem.
-
bartsom
csendes tag
Szia!
Köszi a linket a topikról. Bele olvasgattam korábban, de a kérdésemre konkrét válaszokat nem nagyon láttam. (Nem olvastam el az összes hozzászólást.)
Ha jól olvastam, akkor van gyári wifi only kivitel? Valószínüleg a T-home is ezt adja.Ha valakinek van tapasztalata a kérdéses témában, azért szívesen elolvasnám.
Köszi!
Üdv: bartsom
-
bartsom
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam semmi szóváltást az alábbi témáról.
Internet kellett és a T-home mellett voksoltam. Akcióban adtak most egy Galaxy Tab2 7" készüléket. (Inkább lehetőségnek nevezném, mint adománynak.)
Még nem érkezett meg, de azt az infót kaptam, hogy SIM kártya kilőve. Telefonálni nem lehet vele. Csak wifin netezni, meg gondolom az egyéb tulajdonságait használni.
Nem volt célom, hogy telefonként használjam, de fúrja az oldalamat a téma...Van valakinek infója, hogy mit tettek vele, hogy telonak nem működik? Nem értek hozzá, de lehetséges, hogy csak szoftveresen van butítva? Ha igen van valakinek infója, tapasztalata, hogy lehet-e hatástalanítani a tiltást?
Hogy miről is van szó:
http://www.t-home.hu/lakossagi/extrak/digitalis_otthon/tablagep/samsung_galaxy_tab2_7
Köszi minden infót előre is!
Üdv: bartsom
Aktív témák
Hirdetés
- újszerű iPad 2021 (9. generációs) Wi Fi 64GB asztroszürke space gray Apple
- Samsung Galaxy Tab A9+ 4/64GB
- iPad mini 5 64GB Wi-Fi + Cellular Space Gray + kiegészítők
- ÚJ csak Aktivált Apple iPad Pro 11" M4 256GB Wi-Fi + Cellular ! Space BLack ! 1ÉV Apple GaranciA
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Bomba ár! Dell Latitude 5310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest