- Ideiglenesen leállította az Xperia 1 VII értékesítését Japánban a Sony
- Kisebb méretben is elérhető a OnePlus Watch 3
- Belépő táblagépet is villantott a OnePlus
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Mobil flották
- Teljes külső kijelzővel hódítana a Flip7, ami kapott egy kistestvért is
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
Aktív témák
-
bartsom
csendes tag
Szia!
Köszi a linket a topikról. Bele olvasgattam korábban, de a kérdésemre konkrét válaszokat nem nagyon láttam. (Nem olvastam el az összes hozzászólást.)
Ha jól olvastam, akkor van gyári wifi only kivitel? Valószínüleg a T-home is ezt adja.Ha valakinek van tapasztalata a kérdéses témában, azért szívesen elolvasnám.
Köszi!
Üdv: bartsom
-
bartsom
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam semmi szóváltást az alábbi témáról.
Internet kellett és a T-home mellett voksoltam. Akcióban adtak most egy Galaxy Tab2 7" készüléket. (Inkább lehetőségnek nevezném, mint adománynak.)
Még nem érkezett meg, de azt az infót kaptam, hogy SIM kártya kilőve. Telefonálni nem lehet vele. Csak wifin netezni, meg gondolom az egyéb tulajdonságait használni.
Nem volt célom, hogy telefonként használjam, de fúrja az oldalamat a téma...Van valakinek infója, hogy mit tettek vele, hogy telonak nem működik? Nem értek hozzá, de lehetséges, hogy csak szoftveresen van butítva? Ha igen van valakinek infója, tapasztalata, hogy lehet-e hatástalanítani a tiltást?
Hogy miről is van szó:
http://www.t-home.hu/lakossagi/extrak/digitalis_otthon/tablagep/samsung_galaxy_tab2_7
Köszi minden infót előre is!
Üdv: bartsom
Aktív témák
- Keresünk dokkolókat
- Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730,
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- Azonnali készpénzes Intel i3 i5 i7 i9 8xxx 9xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest