- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Íme az új Android Auto!
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- iPhone topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Aktív témák
-
bartsom
csendes tag
Szia!
Köszi a linket a topikról. Bele olvasgattam korábban, de a kérdésemre konkrét válaszokat nem nagyon láttam. (Nem olvastam el az összes hozzászólást.)
Ha jól olvastam, akkor van gyári wifi only kivitel? Valószínüleg a T-home is ezt adja.Ha valakinek van tapasztalata a kérdéses témában, azért szívesen elolvasnám.
Köszi!
Üdv: bartsom
-
bartsom
csendes tag
Sziasztok!
Kerestem, de nem találtam semmi szóváltást az alábbi témáról.
Internet kellett és a T-home mellett voksoltam. Akcióban adtak most egy Galaxy Tab2 7" készüléket. (Inkább lehetőségnek nevezném, mint adománynak.)
Még nem érkezett meg, de azt az infót kaptam, hogy SIM kártya kilőve. Telefonálni nem lehet vele. Csak wifin netezni, meg gondolom az egyéb tulajdonságait használni.
Nem volt célom, hogy telefonként használjam, de fúrja az oldalamat a téma...Van valakinek infója, hogy mit tettek vele, hogy telonak nem működik? Nem értek hozzá, de lehetséges, hogy csak szoftveresen van butítva? Ha igen van valakinek infója, tapasztalata, hogy lehet-e hatástalanítani a tiltást?
Hogy miről is van szó:
http://www.t-home.hu/lakossagi/extrak/digitalis_otthon/tablagep/samsung_galaxy_tab2_7
Köszi minden infót előre is!
Üdv: bartsom
Aktív témák
- Számtech boltosok memoárjai, azaz amikor kiborulunk...
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Hálózati / IP kamera
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Linux haladóknak
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- EAFC 25
- Synology NAS
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP Elitebook 8560W - i7-2GEN I 8GB I 500GB I 15,6" FHD I Nvidia I W10 I Garancia
- Samsung Galaxy Watch Ultra
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
- BESZÁMÍTÁS! HP Victus 16-D0655NG notebook - i5 10400H 16GB DDR4 512GB+1TB SSD RTX 3060 6GB WIN10
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest