- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Előzetesen a Galaxy Z Fold Ultra
- Egy hét múlva érkezik a Huawei kamerabajnoka
- Android szakmai topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Huawei Watch GT 2 Pro - egyszerűen gyönyörű
- Telekom mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S III MÉLYVÍZ
Új hozzászólás Aktív témák
-
laslie92
senior tag
Sziasztok. tudom hogy régi telefon de az asszony nagyon szereti. Tegnap előtt annyi történt vele hogy újra indúlt azóta nem kapcsol be. Ki írja hogy samsung galaxy s3 és újra indul kb 5 másodpercenként, Se recovery se downloading mod bejön de ott is újra indul. Vettünk bele új akkut azzal is ugyan ez a helyzet sőt tőltőre dugva is ugyan ez a helyzet. Esetleg valaki valami ötlet?
-
akos86
aktív tag
Üdv urak!
Kérdésem lenne hogy érdemes egy S3 készülék processzorát felhúzni a nagyobb teljesítmény érdekében nem drasztikusan gondoltam pl 1500mhz néztem ki de előbb szeretném kikérni a ti véleményeteket nyilván nagyobb teljesítmény nagyobb hő kevesebb akkuidő
-
songoku1981
tag
Sziasztok
Bocs hogy ide írok de akárhol kérdeztrm nem tudták a megoldást. Van egy s3mam most gyári 4.3as rom és folyton újra indul bármit cdinälok vele. Volt rajta blekota s5 MD4 rom is akkor is ugyanazt csinálta. Visszatettem a gyári romot csináltam ful wipét gyári vissza állítást de ugyanúgy újra indul.
Mi lehet a probléma.
Köszönettel: Zsolt -
mufi
senior tag
Sziasztok,
Celldömölk környékén van valakinek MHL adaptere?
-
PCMaster133
csendes tag
Sziasztok. A telefonomon eddig CM11 volt Android 4.4.4-el, de most akarom frissíteni 5.x.x-re Magyarul Lollipopra. Letöltöttem UNOFFICIAL CM12/CM12.1 romokat de eddig csak a sima CM12 ment fel csak. A CM12.1-es romoknál azt írja (bármelyiket töltöm le) hogy error flashing blablabla és error status 07. Azt vót. Ezzel nincs is semmi mondom jóvan akkor jó a sima 5.0.x-is az szépen fel is megy nincs vele hiba, csak ha nem telepítem hozzá a Gapps-ot akkor nincs semmi ami google magyarul play service play store stb... hanem csak maga az android. Ha telepítem a Gappsokat akkor elindul a telefon és a összes gapps-os alkalmazásra ki írja hogy A xy alkalmazás váratlanul leállt. azt pá.... semmire sem megyek így vele... valaki esetleg nem tudja hogy mi a hiba? Régi FW vagy én nem tudom. Próbáltam már másik recovery-vel először TWRP-vel aztán CWM-el de mind a 2-nél ugyan az a hiba. Válaszaitok előre is köszönöm.
-
racroland
csendes tag
Sziasztok, frissítés vagy egyéb miatt elmászott IMEI vagy sorozatszám vissza írását gyárira vállalom , írjatok a racrolika@gmail.com címre.
-
törölt tag
sziasztok!
sikerült a tip-top s3-mam efs mappáját kinyírnom. imei ugrott. pont mielőtt eladtam volna. most kénytelen vagyok a három évesem jútúbozos galaxy young-ját használni, mint telefont. lassan meg fog lincselni, ha nem adom vissza neki. nincs ötletetek, hogy mivel tudnám megoldani? elolvastam mindent az xda-n, mindent végig is próbáltam és semmi. egyáltalán menthető még? ez a rakjam fel a 4.3 modemjét dolog működhet? igazából a sammobile-ról gyök kettőven jön minden, odint alig találtam hozzá.
köszi
-
skidrowkill
aktív tag
rossz topic sry
-
VegyészBéla
csendes tag
válasz
VegyészBéla #1914 üzenetére
Ez a probléma utána megszűnt a régi memória kártya formázásával, és gyári beállítás visszaállítással.
-
VegyészBéla
csendes tag
Sziasztok!
S galaxy S3 neo
Olyan problémám van, hogy a WiFi folyamatosan "lelép" , majd újra csatlakozik. Ezt kb. 5-10 mp-es időközönként csinálja, ebből kifolyólag otthon (is) hol a router-ről, hol a mobilnetről dolgozik. Valakinek valami 5lete, hogy ez mitől lehet? Hogyan lehetne orvosolni a problémát? -
VegyészBéla
csendes tag
Sziasztok!
S galaxy S3 neo
Olyan problémám van, hogy a WiFi folyamatosan "lelép" , majd újra csatlakozik. Ezt kb. 5-10 mp-es időközönként csinálja, ebből kifolyólag otthon (is) hol a router-ről, hol a mobilnetről dolgozik. Valakinek valami 5lete, hogy ez mitől lehet? Hogyan lehetne orvosolni a problémát? -
johniee
senior tag
válasz
AeSDé Team #1916 üzenetére
Youtube-on keress rá, több Samsung S3 CM11 telepítésről szóló videó van.
Én nem erőltetném ezt az "auto" dolgot. -
Bandi868686
újonc
Sziasztok!
A következő problémám van a Samsung Galaxy S3-as telefonommal. Úgy 2 és fél éve vettem. Akkor raktak bele sim kártyát is. Volt olyan gondom vele, hogy amikor telefonáltam, akkor nem hallottuk egymást. Ilyenkor letettem és újra hívtam akkor már jó volt. Ahogy telt az idő előfordult az is, hogy az én részemről annyira recsegett, ropogott a hívott fél, hogy nem is hallottam. Ilyenkor megnyomtam kb a hangszóró alatt a hátulját és akkor már rendesen halottam amit mondott. Viszont 3 hete történt az, hogy délelőtt telefonáltam akkor nem volt vele semmi gond, ezt követően amikor délben próbáltam telefonálni már nem volt jó. Tudtam hívni és engem is tudtak hívni viszont egyikünk se hallotta a másikat. Mutatta rendesen hogy kivel beszélek, mennyi idő telt el viszont nem hallottuk mint mond a másik fél. Ezután kipróbáltam másik simkártyával, az is hasonló korú de azzal sem működött. Voltam a telekomnál, ott mondták lejárt a garancia és nem érné meg elküldeni. Ezután elvittem itt helyben mobil doktorhoz ahol nem tudták megmondani mi a baja. Elmondtam még egyszer mi történt és ott hagytam még egy hétre. Tudtam vele sms-t küldeni, mobil netezni, wifizni, játékok, programok futnak rajta egyedül "csak" telefonálni nem tudok. Észrevettem, hogy mintha ledobná a térerőt egy idő után. Vettem egy másik kis vacak telefont abba beleraktam a simkártyát, hogy legalább telefonálni tudjak. De azért nem szeretném kidobni ezt a telefont mert nem két forint volt..
Járt már valaki így? Van valakinek valamilyen ötlete, hogy mit lehet csinálni amit esetleg mondhatok a szerviznek vagy T-mobilnak?
Válaszotokat előre is köszönöm!
-
TechRobot
aktív tag
sziasztok.
van egy játszós rossz állapotú s3am.Az érdekelne, hogy hogyan tudom hazavágni rajta a gyári romot úgy hogy ne induljon el többet.
(természetesen dánlódba odinnal javítható maradjon)
-
Hunter2
addikt
az EFS prof-al próbáltam kimenteni az EFS partíciót de miután beolvasta azt írja ki hogy
"sh: tar: exitcode 127"
Arra rájöttem hogy az a gondja hogy nem tudja becsomagolni. megnéztem a telefonra telepített busybox-ban benne van ez a funkció is. Vagy lehet hogy valamit benéztem és még kellene telepíteni valamit a telefonra?
Az EFS indulásakor ne dob semmi hibát hogy valami hiányozna.
Egyébként egy vodás rootolt I9300-ról van szó 4.3-as androiddal. a busybos v1.20.2-es. -
AeSDé Team
őstag
Sziasztok S3 tulajok!
Egy ismerősöm épp interneten kér tőlem segítséget, mert a CM auto installer nem működik nála.
[link]Ha ez számít: 4.1-es gyári rom van fent nála.
Azt írja hogy lefutott a telepítés, majd a telefon első induláskor farctory resetet csinált és a gyári rom töltődött be.
Nekem eddig 2 telefonom volt mindkettőre én magam tettem fel a CM11-et cwm alól de erről az auto-installerről még sosem hallottam, és Galaxy S3 sem volt még a kezemben soha. Most mit tanácsoljak neki, mi lehet a hiba? Egyáltalán életékes ez az automata-dolog? -
Bastee
tag
válasz
VegyészBéla #1914 üzenetére
Szervíz felejtős, mármint ami hivatalos samu szervízt illeti. EMAG-nak bolti garija van mindenre, pénzvisszafiz. 14 napig létezik, erre elég ha igényedet jelzed az számít. Viszont te költségeden kell visszajuttatnod a terméket. Ki tudja milyen lengyel vagy akármilyen címre
Választhatod az EMAG gariját akkor javítják/cserélik és futár viszi-hozza ingyen, viszot addig pá-pá telcsi
Azonnali hibás termék csere is vonatkozna rá ez viszont csak 3 napon belül, és 14 napja van az EMAG-nak teljesíteni ezt. -
VegyészBéla
csendes tag
Sziasztok!
A héten vettem egy Galaxy S3 NEO készüléket.
Tegnapig minden nagyon szép és jó volt...
Elmentünk kirándulni és lőttem pár fényképet.
Majd egyszer csak a kamera beállt, mint a gerely.
Semmi funkció nem működik, sőt még a készített képeket sem lehet megnézni a Galériában.
Gépre áttöltötte ugyan, de sivár minőségben.
Azt mondja: "a kamera alkalmazás nem válaszol." vagy valami hasonló.
Kikapcsolás, újraindítás, szoftver frissítés, biztonsági mentés, gyári beállítások visszaállítása...
Mindent megtettem, amit csak tudtam és a helyzet változatlan.
Találkozott már valaki hasonló problémával?
Szervíz?
Vissza a boltnak? A 15 napos visszavásárlási garancia még él, EMAG-tól vettem. -
iceQ!
addikt
Sziasztok!
Ismerős megkért, hogy tegyék fel neki egy jobb optimalizáltabb romot. Mi most a "sláger" ?
Bármi érdekelKöszönöm
-
Haugland
aktív tag
Sziasztok,
SOS segítséget szeretnék kérni..
Új vagyok, de van már tapasztalatom más telefonok rendszerfrissítéseiben (Motorola Razr-ról váltottam)
Van egy I9305-öm, ami (szerintem) tmobile függő.
Rootolni szerettem volna ma (Odin3_1.85 és 'CF-Auto-Root-m3-m3zh-gti9305.tar.md5' segítségével.) de azóta nincs telefon szolgáltatás a telefonon
A frissítés a leírtak szerint végbement (download mód-ban csatlakoztam, USB debug beállítással) a telefon újraindult és ennyi...
Wifi-n keresztül van net, meg minden oké, de se root jogosultság nincs, se GSM szolgáltatás!Mit tudnék tenni, hogy a lehető leggyorsabban megoldjam a problémát? Mert a telefon napi használatban lenne..
Párhuzamosan a segítségetekkel persze próbálom keresni a megoldást az előzményekben is, de ha valaki tudna segíteni akkor azt megköszönném!Üdv,
Feri -
rumiferi
csendes tag
sziasztok
van egy galaxy s3mam gyári 4.3 rommal, rootolva van az alshare cast (képernyőtükrözés) nem csatlakozik az lg tvhez,azt irja ki hoogy a screen mirrroring hardv probléma miatt nem indítható,volt e nállatok már ilyen,mi lehet ennek az oka,eddig ment csak szervízbe kellett vinni és azóta nem akar rajta menni.Tudtok segíteni nekem hogy hogyan oldjammeg ezt rom csere nélkül? -
Levis2103
csendes tag
Sziasztok olyan problémával fordulok hozzátok hogy megrootoltam én a telefonomat e szerint:
https://www.youtube.com/watch?v=owTON9d3gd4
https://www.youtube.com/watch?v=SiFc-KXD_BI
Volt fent nekem sok ideig egy CM11 4.4.2 őő de végül visszaraktam rá a gyári romot e szerint:
https://www.youtube.com/watch?v=U_7BHqfTah4
Jó minden megy a telefon de nincs rajta hálózat ha beírok egy számot és telefonálni akarok akkor olyat ír ki hogy "nincs regisztrálva a hálózaton"
Már itt sz.r.akodok vele egész nap és nem tudom hogy mit lehet ilyenkor csinálni..
Kérlek segítsetek nekemNagyon szépen köszönöm előre!!
-
wati96
csendes tag
Sziasztok! van egy kis problémám. A dolog a következő a telefont egyszer szoftveresen téglává tettem, ezután megcsinálták függetlenítéssel és egyéb dolgok is lettek rajta csinálva.. Amikor visszakaptam a telefon tökéletesen gyors volt csak annyit vettem észre hogy gyorsabban merül és a számítógépem nem ismeri fel USB eszközként, tölti de nem ismeri fel háttértárolónak pedig az illesztőprogramot telepíti és még egy probléma kiadta értesítésekbe hogy Biztonsági irányelvek frissítése és rábökök hogy rendben és azt írja ki hogy a hálózati hiba történt. Tudnátok nekem segíteni hogy ezek a problémák megoldódjanak! Előre is köszönöm
-
adsl
aktív tag
Sziasztok!Szeretnék segítséget kérni tőletek.Egy ismerősömnek van ilyen telója.Azt mondja jött neki az értesítés hogy lehet frissítteni .Ő frissítette is de azóta nem tudja bekapcsolni a telót,mindig újra indul neki.Ha valakinek lenne ötlete,megköszönném.
-
Capricorne
csendes tag
Elkövettem azt az óriási hibát, hogy frissítettem a telefont a legutóbb felajánlott 32 MB os csomaggal. Azóta van olyan program ami nem fut, a PC win = tel sem ismeri fel.
Nem lehet valahogyan visszacsinálni? -
Jake88
tag
Az hogy rohadtul zavar. Felrakom ra odinnal XEH sw-t. Majd ha gariztatni akarom akkor vissza PAN-t. Szerintetek eszreveszik? Mivel product code PAN, sw-t kicserelem XEH-re akkor KIES-el nem lehet majd frissiteni. Ha vissza rakom a PAN-t akkor vissza all az eredeti helyzet? Egyebkent felvettem a kapcsolatot a samuval,hogy rohadtul elbasztak valamit. Garaciàra azt mondtak,hogy ervenyes igy is. Majd kiderul. Az mondtak szallito hibazott. De ennyi esetben???? Szerintem nincs Backupjuk XEH -bol az nyomatjak a telenorost.
-
Jake88
tag
VIGYÁZAT I9300-as tulajok!
Hatalmas hiba történt Samsungnál. Gyárilag függetlenként értékesített telefonokon Pannon (Telenor-os) SW van.
CSC-ben. PAN kód szerepel. illetve telefonban benne van egy Deezer meg MyTelenoros alkalmazás.
MediaMarktban kirakott példány product kódja is PAN-es volt illetve benne voltak az alábbi alkalmazások.Edigitalban , és a Euronics-ben lévő kirakott példányokkal ugyanez a helyzet. Gyárilagfüggeltenként árult készülékek esetében.
-
bigfrenky
csendes tag
Hali!
Segítséget kérnék. Frissítettem a telót a legújabb Androidra, Kies 3 kell most már hozzá...
A névjegyek frissítése nincs az opciók között. Nálam gond ez, vagy valami gyári újítás?
Nem nagyon találok sehol választ...
Köszi:
Blero -
kari58
csendes tag
Sziasztok. Szeretném ha a galaxyS3 - on nézett film hangját a bluetooth fülhalgatón keresztül hallhatnám. Javaslatot ide is irhattok. hegekari58@gmail.com Köszönöm.
-
wdx
őstag
Sziasztok!
Most lettem pár napja boldog tulaja egy ilyen fekete csodának...
Full gyári rajta még minden (gyári 4.3), ami meglepő nálam, mert az eddigi tendencia homlokegyenest más volt.
Bármilyen készülékem megvettem, még fél órát se bírtam ki a gyári szoftverrel...akadt, fagyott, stb.
Meglepően kellemes tapasztalás ez a telefon.
Nem bántam meg!
De majd pár hónap múlva kiderül persze, hogy mit sikerült összerakni samuéknak.
A sávosodást kijavíthatnák mondjuk...vicc, hogy visszaköszön ugyanaz a hiba, ami s2 szoftvereiben is előfordult. Ezt max 1 óra lenne kijavítani egy tapasztalt programozónak.
A kijelző sokkal jobbat tud, mint amit jelenleg mutat. -
tibbike01
őstag
Sziasztok!
A következő a helyzet.Cm11 volt a telómon, és visszaraktam a 4.3-as gyári romot, DE ELŐTTE CSINÁLTAM EFS MAPPA MENTÉST.
Elszállt az imei-m és hiába írom felül a jelenlegit, nem javul meg az imei számom.
Mi a megoldás? Segítsetek kérlek.
-
Miina
újonc
sziasztok!
az lenne a gondom h nemrég frissítettem az s3 telefonomat. Most a 4.3 verzió van rajta és nagyon nem tetszik. Vissza tudom állítani az előző verzióra valahogy???
Előre is köszönöm a válaszokat. -
KeTyos99
csendes tag
Sziasztok.
Az lenne a kérdésem hogy a megéri a mostani hungary (december) 4.3 letörölni és a francia 4.3 felrakni? Olvastam hogy jobb az aksi idő meg gyorsabb a telefon . Mostani aksi idő 6-7óra -
Elefanti
csendes tag
Sziasztok!
Lenne pár kérdésem a telefonnal kapcsolatban.
Mennyire éri meg a készülék? Tehát megéri az árát, nem fagy, nem akad?
A Sony Xperia SP nem jobb az alábbi célokra: játék, zenehallgatás, böngészés?
Az S3 a mai játékokat mennyire viszi? Például ezeket a játékokat hogy viszi: GTA San Andreas,Nova 3, Modern Combat 4,Gangstar Rio: City of Saints.
A válaszokat előre is köszönöm! -
lemcsi
tag
Üdv
Vettem egy S3-at a pannon-nál
Mivel HTC-m van/volt, igy el is felejtettem azt az apróságot, hogy függöségben szenved a kicsike.
Lehet ezzel kezdeni valamit? -
arnd
senior tag
válasz
gabormgp #1881 üzenetére
Ezt neked kell eldönteni,
szvsz, én még 5-sről is váltanék, az újabb 5-s talán talán, de a béna kijelzője miatt, hiába erős a procija, stb. nekem mindig olyan mintha, szemellenző lenne rajtam, meg egy kézzel élnék, ha szifont nyomkodok. Asszonynak (gyereknek) vennék, mert neki csak mail/facebook az igénye, de magamnak... olyan S40-es nokija érzés, gyors, szép, stabil, DE marhára nem azt adja amit egy okostelefontól elvárok.
-
arnd
senior tag
Mi vele a gondja?
Nekem ugyan csak pár napja lett elérhető, mert XXUGMK6-om van, de nagyon nem vettem észre semmi hátrányosat.A rendszerbeállítások lettek kategóriára bontva, mint a MIUI ROMoknál, meg végre ha valaminek a megnyitása esetén több programból is választhatok akkor elfogadja a kétszer bökést is, eddig külön kellett kiválasztani majd rábökni, hogy csak most és nem állandóan ezzel nyissa meg. De ez tuti csak konfig különbség, mert a 4.21-es View ezt jól teszi.
Böngészőnél szokott zavaró lenni, mert többet használok, mindegyiknek van erőssége, hátránya stb. vagy csak, hogy tubemate, vagy böngésző stb. stb.
Szóval én nem vettem észre nagyon nagy különbségeket.
A sebessége stb. azonos. Mondjuk én telefonnak nem használom, csak itthon szoktam nyomkodni, de majd lehet, jövőhéten beizzítok egy SIM-et bele.Kíváncsi vagyok, hogy mi az ami annyira zavaró lett, hogy vissza kellene rakni a régi ROM-ot. Esetleg előtte egy hardreset nem árthat, lehet, hogy csak az importálások nem jól sikerültek, vagy van valami nem kompatibilis program, stb.
-
gabormgp
senior tag
Sziasztok.Azt szeretném kérdezni hogy,megéri még S3-mat venni?iPhone 4-rol valtanek,
-
szamó
tag
válasz
Samsung SPS #1879 üzenetére
Hálás köszönet!
Nem is tudod mekkora örömet okoztál.
-
Samsung SPS
tag
Szia! Nyisd le az értesítési sávot, hosszan bökd meg a szoftverfrissítéses tájékoztatást, majd Alkalmazásinfó. Ezen belül alkalmazás letiltása és adatok törlése, és ha a Menü-Beállítások-A telefon névjegye alatt kikapcsolod a frissítés keresését, többet nem fog zargatni a frissítéssel a teló.
-
szamó
tag
Sziasztok!
Nekem is gondom lenne az s3 frissítésével. Nagyon sok rosszat olvastam a 4.3 ezért nem akarom frissiteni a telefont, jo nekem ahogy van, de állandoan kéri ,hogy frissitsem ő már letőltötte. Mindig csak elhalasztani tudom. Hogy kapcsolhatnám ki ezt , hogy ne legEn ott az értesitő sávban.
Válaszoket előre is köszönöm, lehet hogy a forumon megtalálnám a megoldàst, de ennyi időm nincs, ez rengeteg hozzászólás.
Tomi
-
x1port
addikt
Üdv Nektek !
Asszony telefonjára felment a hivatalos 4.3 frissítés de nem jön be neki.
Hogy lehet a legkönnyebben visszacsinálni az előzőre?
Ha lehet egyáltalán...Köszi előre is !
-
szunyi777
őstag
Sziasztok
Használ közületek Slim, CM, AOKP, vagy Pac romot?
Kiszúrtam magamnak az AOKP 4.4-et, ezt próbálnám ki.
Esetleg ezekközül kinek mi a tapasztalata?
Melyiket érdemes használni?
Tudom, próbáljam ki!
De megköszönném a tájékoztatást... -
Robesz32
csendes tag
Sziasztok!
Két napja vásároltam a Samsung Galaxy S3 készülékem. A mai napon kikapcsolás után próbáltam bekapcsolni és miután beírtam a PIN kódot, még egy kódot kér, ami nem tudom mi lehet. Melléklek róla egy képet:
http://kepfeltoltes.hu/140111/P1010972_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
Próbálkoztam PIN, PUK kóddal is, de nem fogadja el őket. Nem tudom hogy belejátszhat e, de telepítve lett tegnap a Mcafee Mobil Security vírusirtó. A mai bekapcsoláskor előugrott egy Mcafee-s oldal ahol azt írta hogy az "eszköze zárolva van" és az eszköz zárolásának felodásához adjam meg a Mcafee-s PIN-t. Ezt beírtam, el is fogadta. Utána kaptam a mellékelt képen látható "kódkérő" oldalt. Hívást tudok fogadni, de semmi mást nem lehet csinálni, mert a krdéses kód beírása nélkül nem enged tovább.
Ha nem teszek be SIM kártyát, akkor is ugyanez a gond.
Tudnátok segíteni, hogy milyen kódot kellene megadnom? Köszi előre is! -
Fenyibaba
csendes tag
Üdvözletem!
Segítségeteket kérném az alábbi problémával kapcsolatban!
Minap vettem egy Galaxy S3 LTE készüléket!
A gondom az,hogy az XP nem akarja felismerni!
Pár ötletet kaptam már,egyik sem jött be!
A KIES is fent a gépen,de az sem ismeri fel!
Állandón azt írja csatlakoztatáskor hogy Samsung Mobile MTP device nem lehetett telepíteni!
Bárhogy próbálom nem sikerül!
Remélem valakinek lesz használható ötlete!
Előre is köszönöm!ui.:a Samsung tabletem is ugyanezt produkálja!
-
baltibb
csendes tag
Egy gps programot akarok feltenni az s3-as telefonomra. van külső és belső SD kártyám is a készülékben, de nem tudom összehozni a számítógéppel. hiába dugom össze USB-vel, nem tudok áttölteni, mert a commander nem látja a telefont. A saját gépben ott van. Kies 3-is van fent, az is látja, de áttölteni nem tudok.
-
arnd
senior tag
válasz
Krisz1000 #1865 üzenetére
Logikailag ezeknek kompatibilisnek kellene lenniük.
Tehát a töltőnek oks-nak kellene lennie. A tekercseket meg már csak nem lehet elrontani...???Qrva Kies, W8/64 tök instabil
Nekem nem jött le a frissítés, független de Szlovákiában lett vásárolva.
Az SSN vagy a S/N vége a területi meghatározás? -
Krisz1000
tag
válasz
dolbyman #1864 üzenetére
Köszi
Hű tényleg leegyszerűsítve a kérdést, meg tudja mondani vki hogy a samsung gyári s4 wireless töltő megy e s3-mal, ha noname tekercset teszek bele? merthogy abba ugye csak noname van...
speedshopban egy normális csávó azt mondja, h próbálta már, és megy, meg youtube-on fent van, h nexus4-el is megy.
gigatelben és samuban meg két butácska nő azt mondja, hogy nem.
szóval [erről]
és erről , vagy [erről]lenne szóQi szabvány minden. arra tudok gondolni, h gyárilag le van korlátozva, ha látja a töltő, hogy nem s4-et tesznek rá, akkor nem indítja el a töltést (de akkor az magyar specialitás)
bocs a hektikusságért, kari ajándék téma.
válaszokat előre is köszi
K.
-
Krisz1000
tag
Bocsánat, nem tudom mennyire mélyvíz, de a normál fórumban nagyon kevés új hsz-t találtam vezeték nélküli töltéssel kapcsolatban. Van ugye alapesetben a Qi és a nokia, és mostmár az S4-hez való wireless töltő egész jó áron, pl [link]
Az utóbbi kettőt össze lehet hozni S3-mmal, ha nem azt a sima noname fehér Qi lapot használom hozzá, csak annak a külön megvehető, telefonba való tekercsét?
tehát noname tekercs s3-ba, és nokia vagy gyári s4 wireless töltő. Ez így megy? vagy ez három külön rendszer és mindegyik csak a saját tekercsével megy?
ja és persze nem lenne rossz tudni a Galaxy Charging Current által mutatott értékeket is a különböző tőltőlapok esetében, érdemes ezeket variálni?
elnézést a sietségért, karácsonyi téma lenne. Válaszokat előre is köszi
-
dolbyman
tag
Sziasztok!
Clawlancer kollégától vettem használtan egy s3-ast. Az üzlet egyik feltétele az volt, hogy a telefon független, és érintetlen szoftverrel rendelkezzen.
A telefon menüjében viszont találtam két ikont, ami kicsit aggaszt. az egyik egy CWM nevű progi, a másik pedig egy SuperSU-nevű progi. első olvasatra ezt a két programot a rootolásnál alkalmazzák, tehát feltételezem, hogy ez rootolt telefon, ami kicsit aggaszt, mert lehet, hogy a függetlenségét is ez okozza?kérdések, hogyen lehet ezt eltüntetni? Hogyan derül ki, hogy valóban független? A telcsi felajánlotta, hogy frissíti a szoftvert, de kisvártatva kiírta, hogy ez egy módosított telefon, így nem tudja frissíteni a szoftvert.
Ennek lehet ez az oka?(természetesen, az eladó, azóta sem válaszolt a kérdéseimre)
előre is köszönöm, (na ná, hogy ez mély víz nekem
-
csasznyi
csendes tag
Hali srácok!
Előre elnézést kérek, hogy nem a fórum témájába tartozó kérdést teszek fel...Segítségetek szeretném kérni. Elsősorban olyan embert keresek aki hardveresen is otthon van a SGS3-al kapcsolatban. Az érdekelne engem, hogy egy amcsi SGS3 R530U ami pl csak CDMA hálózaton működik mennyivel tér el belül az I9305-től. Lehetséges, hogy ezek alaplapjai kompatibilisek, ennek cseréje szerintetek megoldaná a hálózati problémát?
Ha valakinek komolyabb tapasztalatai vannak a dologba CDMA - GSM stb az írjon nekem privátba... Előre is köszönöm
-
feketepeti
aktív tag
válasz
kispapp #1859 üzenetére
Medve anyam....
A toltok bizonyos toltoaramot tudnak leadni, ennek a mertekegysege az A mint Amper. Mellesleg 1000mA az pont 1 A
Az akksik kapacitasat jelolik Ah mertekegyseggel, a ket dolog teljesen mas.
Meg ez nagyon nem melyviz tema.
Attol, hogy egy tolto tud nagyobb aramot, meg nem fog nagyobb aramot felvenni az akksi.
-
kispapp
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy a gyári 2100 mAh-s akksit 2100 mAh-s gyorstöltővel tölthetem, nem lesz baja? A gyári töltő csak 1000 mAh-s. Köszi a válaszokat előre is
-
Bogesz75
újonc
Sziasztok!
Meg tudja nekem mondani valaki, hogy s3 telefonon miért nem mutatja a névjegyzékbe a csatolt képeket ?
2-3 napja nem mutatja és a névjegyhez kotűrábban csatolt közösségi oldal is eltűnt a névjegy mellől. -
PowerBuldog
veterán
Sziasztok!
Az S3-am jelenleg rootolt. Ezt valahogy lehet úgy unrootolni, hogy minden megmaradjon ahogy most van? XDA-n olvastam a menetét de abból úgy jött le a dolog, hogy elvesznek az adataim. Vagy tévedek?
-
asuspc96
senior tag
.
-
pucz
senior tag
Jó forgalmas erre-felé a topik...
Semmi frissen készülő romok nincsenek? Nincs magyar dev support?
Ahonnan jöttem, ott folyamatosan jött az infó az újjításokról, meg a csiszolgatott rom... -
pucz
senior tag
Sziasztok!
Bocs, hogy a mélybe írok, tudom, ez nem ide való. Csak itt ragadtam, mert kicsit beleakarok túrni a telóba. De picit talán mélyvíz a kérdésem, mivel hardver-ről van szó.
A külső hangszórója a telefonnak tényleg ilyen silány minőség? Olyan, mintha youtobos zenét hallgatnák, tré minőségbe. A Flac egy picivel jobb. Ha az EQ-ra adok egy kis magasat, úgy talán oké. Ha teszek fel rá egy klippet (1080p) akkor is ugyan ez. Viszont a rendszer hangok, játék hangja meg jó, szép tiszta. Ez mitől lehet? 2 napos a gép, baja nem lehet, mert amúgy meg zsír teló!
-
Sabyna23
csendes tag
Sziasztok!
Nekem is S3-asom van, és a segítségeteket/tanácsotokat szeretném kérni.
Nemrég voltam egy rendezvényen, ahol készítettem pár videót (mp4 formátum). Másnap feltettem a videókat egy asztali számítógépre, illetve egy netbookra is, de mindkettőn lassítva megy. A hang viszont rendben van.
Mindkét gépen a legújabb KM Player van, ami képes lejátszani az mp4 formátumot (néztem már korábban mindkettőn mp4-es videót).
Tudnátok mondani valamilyen megoldást erre?Előre is nagyon köszönöm a segítséget!
-
dbius
veterán
Maga a kijelző nem repedt meg sehol? Oldalról pl. megvilágítva és nézve nem látszik rajta repedés? Akku ki-be gondolom megvolt. ha utána se érzékel semmit az érintésekre, akkor sajnos cserélni kell a kijelzőt... ami 35k. Esetleg keresd meg nggabi vagy fagyalllo nicknevű fórumtársunkat.
-
Dani82
senior tag
leesett az asztalrol a telom es nem mukodik a kijelzo. Vagyik az erinto resze. minden mas igen, de nem tudok semmit csinalni.
ilyenkor wtf??? -
Gizmo94
veterán
válasz
KillHates #1846 üzenetére
Igen, gyári rom esetén sokkal lassabban indul, mert egy csomó Samsungos bloatware-t is betölt amit a custom romból gondolom kiszedtek. De ami nem kell, te is ki tudod, ha rootolod a telefont és titanium backupot használsz pl. Annak az az előnye, hogy fagyaszthatod is a dolgokat, nem kell törölni és ha véletlenül olyasmit találnál leállítani ami mégis szükséges, csak újra engedélyezed, nem kell szenvedni, hogy honnan töltsem le, stb.
-
Gizmo94
veterán
válasz
KillHates #1842 üzenetére
Odinnal és egy gyári rommal, amit szeretnél. Letöltöd az odin-t, letöltöd a romot, majd felflasheled vele és már készen is vagy.
De inkább ebbe a topikba írj, mivel itt van mindenki, ez a mélyvíz topik nem igazán él és pörög.
Ennek a topiknak az első hozzászólásában, illetve logoutos írásában is, minden le van írva amire szükséged van, lépésről-lépésre. De ha elakadsz, csak szólj, segítenek. -
Sziasztok!
Segítségetek kérném, hozzájutottam egy S3-ashoz, de Cyanogen van rajta és én szeretném visszatenni rá a gyári touchwiz-es ROM-ot. Ezt hogyan tudom megcsinálni?
Előre is köszönöm
-
törölt tag
Sziasztok!
A leaked 4.2.2 (I9300XXUFME7_I9300OXAFME7_I9300XXUFME7) brickbug mentes? Mert az ellenőrző progi szerint "YES, Insane chip" a telefonom.
Be merjem vállalni így a flashelést?
A mostani XXEMC2 soft ami rajta van brickbug mentes amúgy?
-
flaki
csendes tag
Sziasztok,
pár hete vettem egy s3-ast, következő a gondom vele: napi rendszerességgel járok át Ausztriába majd vissza MO-ra, és nagyon nehézkesen áll vissza a magyar T-s hálózatra. Már van olyan, hogy 10 perce Magyarországon vagyok, Sopron belvárosában, mire a telefon egyáltalán elkezd keresni más hálózatot az osztrák helyett. Egészen addig az osztrákon marad, amíg egy kevés térerőt is észlel, hiába erősebb már a magyar.
Tudtok olyan progit androidra, ami ezt figyeli, és rögtön átvált egy adott hálózatra, amint az elérhető? Lényegében ez lenne a preferrált hálózat lényege, de úgy tűnik, mintha ez a telefont nem érdekli.
A kézi átváltás is borzasztóan lassú, van amikor egy percig gondolkodik, keres, mire kilistázza az elérhető hálózatokat holott full térerő van.
Köszi! -
A kérdésem az lenne, hogy van egy S3 LTE telefonom. De mindig csak 3G van. Szolgáltatónál (Vodafone) valamit babrálnom kell, hogy felmásszon 4G-re?
-
nbukta77
addikt
hi. frissult a skype. inditas utan,hogy a banatban lehet kilepni?
-
KovyBoy
tag
Megoldódott köszönöm!
-
KovyBoy
tag
Sziasztok!
1 hete vettem egy telenoros S3-ast (rendes magyar/helyszíni garival).
Este feltettem tölteni, reggel nem lehetett bekapcsolni. Bejön a Samu felirat és logo, aztán újra és újra kezdi, közbe világít a kék led. Kikapcsolni nem lehet, csak akku ki.
Helyszíni garis készülék ugyebár, viszont csak jövő hét csütörtöki időpontot lehet megjelölni (ez a legközelebbi).
(Addig nem tudok várni, az tuti (most adtam el az előző telóimat, abból vettem meg ezt.)Kérdéseim:
WTF?
Tudok-e vele valami kezdeni (pl reset, vagy vmi)?
Javítják, vagy cserélik?
Ha javítják, mi a garancia, hogy nem fordul elő ismét a szinte zsír új telefonnal ugyanez?Kérem szíves segítségeteket.
Köszönöm!(Ugyanezt postoltam a "S3 csúcstámadás" topocba is, gyors válasz reményében.)
-
salapp
addikt
Szervusztok, nem az enyém a készülék, hanem bátyusé, nem tudom, volt-e már szó itt a topikban erről (nyilván), de kérdésem:
Ha végigrepedt az S3 üveglapja, akkor lehet úgy javítani, hogy csak az üveglapot cseréik?
Van valakinek tippje erre, ha igen, tud valaki olyan szakikat, akik ezt költséghatékonyan tudják javítani?
Akiket én ismerek, azt mondták 50K körüli összegért az üveglapot+az érintőfelületet (ha jól emlékszem, így mondták) együttesen kell cserélni, mert össze vannak ragasztva egymással. -
dbius
veterán
válasz
KovyBoy #1824 üzenetére
Gratulálok, használd egészséggel
Valóban érdemes várni, nekem a harmadik példány maradt meg a kezeim között, az első kettőről kiderült, hogy enyhén szólva mókolt telefonok voltak. A harmadik viszont gyárilag független, hivatalos Mo-i forgalomból származik, Samsung prémium garis még 2014 dec-ig.
-
Gizmo94
veterán
válasz
KovyBoy #1824 üzenetére
Ha emebbe a topikba írsz, vélhetően jobban jársz, mert jobban látogatott.
-
KovyBoy
tag
Nos, meglett végül a telefon. Teljesen új, gyári 2 év magyar garanciával, számlára nettó áron, mínusz 10e Ft kedvezménnyel. Csak érdemes volt kivárni.
Az apród-os ember azóta sem jelentkezett, szerintem nem tiszta...Lenne még egy kicsit off kérdésem:
Távoli asztal klienst keresek a telefonra, találtam is egyet a marketben 1.700 Ft-ért: Távoli asztal, RDP - PRO
Ha van esetleg valakinek tippje, szívesen venném.
Köszönöm szépen. -
Joachim
tag
Tudna valaki segíteni privátban, hogy S3 LTE telefon ami jelenleg T függő és 4.1.2 szoftverrel van ellátva, hogyan lehet kiokosítani, hogy megegye más szolgáltató kártyáit is?
Amit sikerült ezt megoldani, rootolnám és CM 10.1-es rendszert szeretnék rá.. úgy hogy ne zárja vissza a simlockot.
A segítséget előre is köszönöm! -
dbius
veterán
Próbáld meg törölni azt a problémás, 7 órás ébresztőt, majd hozd létre újra. Nem lehet, hogy be van állítva egy másik napra, mint amikor szeretted volna, hogy ébresszen? (csak nem vetted észre pl.) Esetleg még azt is előfordulhat, hogy véletlenül az ébresztés hangerejét levetted minimumra és rezgés sem volt beállítva.
Ha újból létrehozva a 7 órás ébresztőt továbbra sem ébreszt, akkor próbálj meg másik ébresztőt leszedni a marketről.
-
Gizmo94
veterán
Másik topikba dobd be, sokkal nagyob aforgalom, hamarabb tud valaki segíteni.
-
R.P
csendes tag
Sziasztok srácok!Gondoltam beírok ide,hátha valaki tud segíteni.A problémám az,hogy mostanában nem akar ébreszteni az S3-asom pontban 7:00-kor.A többi időponttal nincs baj,de mostanában 7kor valamiért nem ébreszt.Minden tökéletesen be van állítva és nem tudok rájönni a probléma forrására.(Már másodjára kések el a melóból)
Válaszotokat előre is köszönöm! -
dbius
veterán
válasz
KovyBoy #1810 üzenetére
Általánosan biztosan fog csökkenni az ára, de egy hónapon belül nem számottevően.
Miért nem keresel az aprón egy gyári független, hivatalos Samsung garanciás, Mo-i készüléket? Ki lehet fogni, bár valamivel drágábban, mint a mobilboltos garival rendelkező, szinte kivétel nélkül "mókolt" példányokat.
-
KovyBoy
tag
válasz
Varszegig #1809 üzenetére
Igazad van, mindenképp meggondolandó. Lehet az lesz a vége, hogy inkább várok még a vásárlással. Illetve írtam még egy levelet az eladónak, elkértem a tel.számát is, de nem válaszolt még rá.
Vajon várható az S3 árának csökkenése a következő hónapban (vagy buta kérdés ez így)? -
KovyBoy
tag
76-ért elgondolkozom rajta. Ha ebből a forrásból vásárolok készüléket, feltétlenül megosztom Veletek a tapasztalataimat.
Azért fordulok hozzátok, mert hozzáértők tanácsára számítok, esetleg van már valakinek dán gyártású készüléke, tapasztalata, stb.
Lehet, hogy én vagyok túlzottan naiv, de a levelezésből, amit az eladóval folytattam, nem tűnt gyanúsnak.
Az "érdemi még"-et úgy értettem: ezen felül. Annyira sajnálom, hogy többször félreértelmezik, amit és ahogy írok. Nem kötözködni jöttem, őszintén!
Köszönöm az eddigieket (is). -
dbius
veterán
válasz
KovyBoy #1805 üzenetére
Ha ennyire meg akarod venni, akkor tedd és oszd meg utána a tapasztalataidat mindenki okulására.
A kolléga érdemi választ adott, ami a másik topikban hozzászólók többségének véleményét is tükrözi és nem a levegőbe beszélt: a később felmerülő problémákra próbált rávilágítani.
-
KovyBoy
tag
válasz
Varszegig #1804 üzenetére
Szia,
azt írja, hogy (csak ismételni tudom persze):
"gyárilag kártyafüggetlenek-minden esetben mellékelem a vásárlást igazoló számlát.... bontatlan dobozúak" - szóval nem függetlenítették
"2 év gyári garancia van a készülékekhez, melyet minden Samsung partnerszervizben érvényesíthet meghibásodás esetén" - ennek utána járok még a Samsungnál, hogy valóban van e ilyen nemzetközi rendszerAz "egészen biztos hogy.... <-- ezt mire alapozod? utánajártál, vagy vélemény?
Nem kötözködöm, csak egyáltalán nem mindegy. Tényszerű információk kellenek!Még annyi infó, hogy cég árulja a készülékeket, nem magánszemély, nem csak ezt a típus, S3, S3 mini, S4,stb.
Megadta a Kft és az üzlet nevét is, ahol személyesen megtekinthető/átvehető.Valaki hozzátud szólni érdemben még a dologhoz?
Köszi szépen.
-
Varszegig
veterán
válasz
KovyBoy #1803 üzenetére
Mert a kinti garit vagy elfogadják, vagy nem, ezt majd akkor tudod meg, amikor gáz van. Egész biztosan nem leszel jogosult a házhozjövő prémium szolgáltatásra. Ha esetleg függetlenítették, akkor lehet később nem fogod tudni használni. Ha letiltják dettó. Bármelyik fellép, kergetheted az eladót, aki már elérhetetlen lesz. Sok a kockázat.
-
KovyBoy
tag
Sziasztok!
Tanácsotokat kérem - meg szabad-e venni ilyen (S3) készüléket? Jó áron van, ezért ez lenne az első helyen.
"Eredetiek a készülékek, bontatlan dobozúak, magyar nyelvűek, Dániában gyártottak-onnan is származnak-, gyárilag kártyafüggetlenek-minden esetben mellékelem a vásárlást igazoló számlát, ezzel igazolva az eredetiségét, és lényegben ezzel letiltásbiztos is. Kék, fehér, fekete, barna és bordó színben is elérhető. 2 év gyári garancia van a készülékekhez, melyet minden Samsung partnerszervizben érvényesíthet meghibásodás esetén."
Köszi szépen!
Üdv,
István
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Laptop felvásárlás , egy darab, több darab, új , használt ! Korrekt áron !
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! Samsung T22E390EW TV monitor garanciával hibátlan működéssel
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest