Hirdetés
- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Fotók, videók mobillal
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple iPhone 12 és 12 Pro duplateszt
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S III MÉLYVÍZ
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wanted
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Ez ugyanaz.
-
Wanted
csendes tag
válasz
philoxenia
üzenetére
Név: T-Mobile MMS
APN: mms
Proxy: nincs
Port: nincs
Felhasználónév: mms
Jelszó: mms
Szerver: nincs
MMS-Központ: http://mms.t-mobile.hu/servlets/mms
MMS-proxy: 212.051.126.010
MMS-port: 8080
MCC: 216
MNC: 30
Hitelesítés tipusa: PAP
APN tipusa: mms
Csatorna: nincs -
Wanted
csendes tag
Hi!
Csatlakoztam az S3 tulajok táborához.
Minden rendben van a telóval, kivéve az, hogy nem tudok vele mms-t küldeni.
Elvileg az mms beállítások rendben vannak rajta. Nokiából tettem át a sim-et, azon simán ment.
Tud valaki megoldást, valamit kihagytam volna? -
-
batai15
félisten
Sziasztok.,
galaxy s3 akarom felrakni a jb romot
kies legyen fenn, de ne fusson, odin telepítés.
Download mode-power+volume down+ home gomb igaz?
Odinnál a pda szekcióba be tallózom a romot és start? ennyi az egész? egy tmobilos s3 kéne felvarázsolni.
Valamit még be kell állítani?
jah igen a kies nem szabad hogy fussson közbe . -
Pipiripi
senior tag
Nekem is Ultima Rom van fent, és már a normal kernellel is jobb az üzemidő, mint a többivel. Próbáltam a siyah-t, speedmod-ot is, de ez volt a legjobb. Biztos, hogy észreveszed a különbséget, főleg, ha neked megy a medium is. Próbáld ki az extreme-et, ha a közepesen jól működik.
-
zzola
titán
válasz
Pipiripi
üzenetére
Köszi.
Most custom telepítéssel feltoltam UltimaROM 5.0.2-t, szinte telsesen csupasz..
Kernel: Phenomenal 4.0 Medium
Modem: DLJ1Omega rom is ezeket használja, kíváncsi vagyok az akkuidőre...
xda-n olvastam phenomenal kernel tulajdonságait, feszültséget csökkentettek többek közt cpu/gpu-n (is)...remélem ez jótékony hatással lesz az üzemidőre.
-
Pipiripi
senior tag
-
zzola
titán
Tegnap újból nekifutottam Omega romnak (v5.05). Kicsit tanácstalan vagyok modem és kernel tekintetében.
DLID egy jó modem, de alapban DLJ1-et telepít, lehet változtatni, de nem tudom ki különbség közöttük.
Kernelből is van vagy 5 fajta, a Pherseus és Phenomenal Mediumról nincsen tapasztalatom.
Akkuidő érdekelne, esetleg tapasztalat modemről, kernelről...köszi! -
vati182
aktív tag
Sziasztok
Azt tudja valaki hol kell regisztrálni a készülékünket, ahhoz a Samsung oldalán hogy azt a plusz pár hónap garanciát megkapjuk?
Meg a másik hogy most vettem ezt az s3-t és néztem a dobozon ugyan az a imei szám mint a telefonba beütve (×#06#*) ezt a kombinációt annyi eltéréssel hogy a telefonban a dobozon található számsor vége után perjellel van még egy ilyen hogy /01
Ez a dobozon hogyhogy nincsen rajta?
Üdvözlet -
batai15
félisten
sziasztok, s3ra melyik jelly bean alapú romot javasoljátok?
Illetve kérnék egy letöltési linket is ha lehet, köszi. -
maxim01
aktív tag
-
R2D20208
addikt
Skacok ! Kéne egy kis Pontos Siyah beállítás, ahogy ajánlott ! Még nem használtam, úgyhogy ha ki van tapasztalva, nem piszkálnám, próbálgatnám ! Köszönet !

-
zzola
titán
AZ új gmail appot honnan tudom letölteni? Köszi.
-
zzola
titán
Kipróbáltam wanamlite, omega, ultimarom legújabb változatait. Utóbbi telepítője brutálisan testre szabható, már már túlzásnak éreztem, a kernelek közül nem tudtam, melyiket válasszam. wanamlite-nál a legkevesebb a telepítési opció, viszont annál láttam a legkavesebb használt memóriát.
wanamlite/omega romoknál érdemes kernelt cserélni? -
zzola
titán
2 nap alatt ismetelten kigyomlaltam ICS-t. Most a kameraval gyult meg a bajom, torolve lett a camera.apk, camera zoom fx-et hasznalok, viszont abban meg nem mukodik a video felvetel, a programban nem lehet atvaltani videora, azt irja nem tamogatott...azt hiszem befejezem, inkabb hasznalom stock romot...
-
ferrari1
őstag
Hosszas vívódás után beléptem közétek én is. Ez nem egy fontos dolog, csak szeretnék ide visszatalálni könnyen

-
mycso
veterán
Nézem, de ha csak a zöldek közül töröltél, akkor mennie kell a csatlakozásnak. Az elején a barack szinűek között vannak az USB csatlakozáshoz szükséges cuccok, ha azokat nem bántottad, akkor nem értem, hogy miért nem látja a számítógéped.
Egyébként nem az én listám, hanem xda-ról van, viszont most átnéztem még1x és a zöldek között tényleg nem látok olyat, ami összefüggne az usb csatlakozással.
(#1657) GeneraL_XTX: Igen mostanában sok romkészítő ráment erre az "aroma installer" feature-re, igazából legalább szebb/barátságosabb a felület telepítés közbe, illetve sok mindent be lehet állítani közben. (annó htc desire romoknál volt ez nagy divat, mostanra ide is elért...).
Utána kell nézni/kérdezni, hogy melyik rom a legjobb, és ha awnam ezt ajánlotta fel, akkor érdemes lehet azt is telepíteni. Természetesen egy stock rommal visszatehető az eredeti modem, sőt modemet akármikor lehet cserélni, bármelyik romon. -
GeneraL_XTX
veterán
Felraktam most a legújabb aroma-s WanamLite romot, de eléggé màs lett a telepítés, sok minden opcionális dolgot is feldob pl modem cserét.
Van-e ennek értelme? És ha felrakom, utána az eredeti visszakerül ha majd felteszek egy original romot?
-
bruti01
őstag
hmm a criskelo-t nem ajánlom senkinek sem. sokszor eljátsza hogy én nem hallom a másik félt a telefonba viszont ö hall engem. csak reboot segit
-
R2D20208
addikt
válasz
bruti01
üzenetére
Nem lusta disznók. CWM app JB - n csak 50 % - ban működik. Hogy lépsz CWM - be ? Pl : Gombkombó ( hangfel / home power ) vagy 4wayreboot menü ( powergomb megnyom, restart / recovery ) Ha ez nincs neked, ez letölt ( android.policy.jar ) berak a system / framework mappába, majd restart. Vagy : ADB paranccsal is be tudsz lépni pl, de abba ne merüljünk bele.
-
zzola
titán
A masik forumban-csucstamadas-valaki linkelt egy dokumentumot, abban szerepelteket tavolitottam el, mpt- tuti nem. Esetleg tudna valaki segiteni, hogy ICS-bol es JB-bol mit lehetne eltavolitani biztonsagosan? Egyelore ICS-nel maradnak, stock romot keszitenem el sajat szajizem szerint...koszi.
-
Piwi
veterán
-
zzola
titán
Lista alapján kigyomláltam aktuális XEH romot, viszont most nem ismeri fel a PC a készüléket....
-
mycso
veterán
válasz
GeneraL_XTX
üzenetére
Az alap androidos alkalmazások, több fájlból is állhatnak. Az egyik az alap program *.apk kiterjesztéssel és van egy vagy több hozzá *.odex kiterjesztésű fájl is. Ezt utóbbit felfoghatjuk úgy, mint az adott program gyorsítótárát. Pozitívum, hogy az ilyen rendszer e miatt valamivel (szinte nem is mérhet) gyorsabb. Viszont az ilyen alkalmazásokba nehéz belenyúlni, nehéz módosítani.
Deodex romoknál, ezeket a fájlokat egybegyúrják, így csak 1db *.apk fájl fogja alkotni az adott programot. Custom romoknál használják általában, pontosan a miatt, hogy nagy teret enged a módosításoknak.
Nagyjából ennyi.
-
rankesz
veterán
Shit, eldöntöm hogy felteszem a CM10 nájtlit, erre olvasom hogy a samsung nem teszi elérhetővé az exynos doksikat, így vannak problémák.
FÁKK

-
mycso
veterán
Ha gyárira hajazó custom kell, akkor arra ott vannak a wanam romjai: pl. a legfrissebb
-
bruti01
őstag
azt mondjátok el nekem hogy a siyah-ék miért olyan lusta disznók hogy a kernelhez nem adnak cwm-et????????? mi a ferde tosz ez? hogy lehet hozzájutni ahogy a siyah recovery-hez?
Zolar: igen
-
bruti01
őstag
valaki tudja használni a csirkés konyhát? szépen végigjelölgettem és totál bootlop
neked simán megy?

-
Gizmo94
veterán
válasz
bruti01
üzenetére
Ez lesz a' köszi.. LOL.

Tetszik, nyomom is befelé .

Kicsit kár,hogy omega logós, Turkbeyre, de egyébként durva ahogy slattyog. Egyelőre ez lesz,mert 10-0-ra üti az eddigit..
Régen nekem volt egy olyan, ahol Andy megette az apple-t, majd kis rázkódás után a csutkát alul kishittelte.

Sajnos nem találom sehol, meg amúgyis át kellene alakítanom 1280X720-ra... de az brutál volt...
-
zzola
titán
Köszi az instrukciókat. Még nem gyomláltam titaniummal, most kipróbálom...
-
Gizmo94
veterán
válasz
bruti01
üzenetére
Az...

Valami jó boot anim témákat nem tudsz? Nem tetszik Turkbey-é. Kiraboltam Foxhoundból ugyan, de attól sem ájultam el.
Tuti flashelhető boot animációkat keresnék.

Zolar: kis segítségképpen, ha még nem csináltad: lehetőség TBP-ban, hogy nem muszáj törölnöd, hanem fagaszthatod is ami nem kell, így egyszerűen visszaállítható bármi, ha mégis kellene, és a fagyasztás ugyanolyan hatásos, mint a törlés, nem futnak a folyamatok és eltűnik az appok közül is.
-
Gizmo94
veterán
Stabil custom nekem Turkbey V17, ha nem tetszik a témája, az Aroma telepítőjéből tudod stock témával is telepíteni. De a gyár+siyah krnem kombó sem rossz, ha TBP-val kigyomlálod ami neked nem kell. A választás a tiéd.

Bruti: Nem siyah lesz a kanócos gond ha a legfrissebbet használod, mert nálam tökéletes... Vagy kábel lesz a gond, vagy próbáld meg kitakarítani az usb csatit a telefonon és a kábel végén is

-
bruti01
őstag
stock siyah kombo nagyon nem rossz. most probálom az omegát ami atomstabil szerintem ez kellene neked. csak elég kevés az opcionális kiegészitő + egy jó kis témát is letöltöttem hozzá és mégse jó nem megy fel. vagy a turkbey is nagyon jó
viszont nálam nem tudom minek de igazábol a siyah-ra gyanakodok kanocos számitógépkapcsolat gondjaim vannak.
-
zzola
titán
válasz
Gizmo94
üzenetére
Köszi. Lényegében egy kigyomlált JB kellene-igen.
Van egy lista, a biztonságosan eltávolítható alkalmazásokról, de abból nem derül ki, melyik amit a Samu adott hozzá...
Most a kelzsoca féle Next JB 4.1.2 van használatban, nemrég óta.
Ha egy stabil customot szeretnék, esetleg ajánlás van? Vagy próbálkozzak stock rom + syjah kernellel? -
Gizmo94
veterán
Gyári JB custom rom nem létezik, ahogyan semmilyen gyári custom rom sem, hiszen éppen attól custom, hogy nem gyári. Amit te akarsz, azt leginkább magadnak tudod megcsinálni, ha kiszeded a gyáriból a Samsung dolgait.
Minden custom rom témázott valamennyire és deodexed, szemben a gyárival. -
zzola
titán
Tudnátok ajánlani egy olyan custom romot, amiben nincsenek benne a Samu sz@rjai, és tartalma olyan, mint a gyári JB?
Tehát gyári JB-t keresek (ha létezik)....köszi! -
bruti01
őstag
hmm elkezdtem omega zni

-
Psytech
őstag
Foxhound LJ4-ben nekem voltak anomáliák, azt nem ajánlom (hozzáteszem, LJ2 rókás meg tökéletes működik, azt használom, szóval ha róka akkor LJ2), csirkés vagy omega szerintem. Ha unod criskelot, akkor Omega, rengeteg téma elérhető rá, siyah-val hang is jó lesz, de a te döntésed

-
Piwi
veterán
rászántam magam a romolásra
a kérdés hogy mit rakjak fel?
LJ4 alapú romokat szedtem le: wanamlite,omega,foxhound,criskelo.ki melyikre szavaz?
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
maxim01
aktív tag
Bocs, hogy itt kérdezem, de itt tényleg hozzáértők vannak... Kell erre a telefonra vírusirtó? Magára az android rendszerre felesleges ezt olvastam.. Tényleg így van?
Új hozzászólás Aktív témák
● olvasd el a topic összefoglalót!
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB Green-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4264, 92% Akksi
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
semmi akkor!!!

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)