- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
válasz
korpicschess #35022 üzenetére
"wehehe, a dagi az xnace.. "
Akkor lebuktam.
xnace:
És? -
Jaj, gyerekesek vagytok. Visszaraktam a kutyákat is, de a személyeskedés és a böfögés kiesett. És? Halálos dolog történt. Elnézést, hogy belegázoltam a lelkivilágotokba.
Ha emiatt valaki elmegy, megsértődik nem velem szúr ki, magával. Hihetetlen, mennyire rugalmatlanok vagytok néhányan.
szerk:
Tudjátok még egyáltalán, mi maradt törölve?Két böfögés, dögöljön meg, aki kitalálta a bejglit, kapjátok be, a sörcsapos videó, egy sírás egy ezer éves moderáció miatt és a végén a személyeskedés. Melyiket tegyem vissza, hogy a világbéke helyreálljon?
-
Sajnos nem mindenki látja így és igen heves viták is vannak néha, de ez egyébként sem egy olyan hely, ahol szabadon lehet anyázni - ezt már megszokhattad te magad is.
szerk:
Jó, akkor a kutyákat visszateszem, hajlok a jó szóra, de a böfögés, sörcsaops videó tényleg nem éppen ide való, karácsonykor főleg.Nem járok ebbe a topikba, ti beszélgessetek, ne gúnyolódj.
szerk2:
Ennyi, a többi marad feledésben. -
válasz
korpicschess #34998 üzenetére
Az utóbbi időben nagyon elszaladt a ló - lásd utolsó pár hsz. Értem, hogy lokál, de nem csak ti 4-5 ember vagytok itt.
-
Az eredeti téma a telefon, nem a böfögés, az egymásnak beszólás és az, hogy ki hogy issza a sört a csap alatt feküdve - és akkor csak pár példát hoztam, amik nem éppen egy szakmai fórumra valók.
Van egy teljesen off részleg a PH!-n, na ott lehet mindenfélét, ha muszáj.
-
Rendben van, hogy ez az SGS offtopik, de azért ne szórakozzatok már. Itt már minden van: kocsma topik, kutya topik, osztás topik... Maradjunk az eredeti témánál, ha lehet.
Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- HP ChromeBox G2, olcsó pici gép internetezésre.
- Felsőkategóriás merev csöves Gamer PC-Számítógép! I9 11900K / RTX 3090 24GB / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 2nd - i7-7G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W11 I CAM I Garancia!
- Nexus 6P 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Canon Selphy CP1500 Printer /// Számlával és Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest