- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Kikristályosodik a Razr 60
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Carrier IQ
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #38555 üzenetére
képfeltöltés, 100000x200000 pixelméret... má te is kezded?
Egyébként nem tetszik, a fényes műanyag miatt, meg nagyobbítja az amúgy sem kicsi telót. -
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Itt semmi hó, viszont szikrázó napsütés.
-
rankesz
veterán
Na, magukhoz tértek az összenyálazott kispárnáról a gyengék...
Lehet lesz 1-2 eladó noti HDD-m, akit érdekel, azzal lebokszolhatjuk priviben...
-
rankesz
veterán
Délutáni szieszta?
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #38403 üzenetére
-
rankesz
veterán
Jó reggelt, Áááá nem is voltam tegnap álmos, csak 10-kor már aludt az egész család! Péntek este!!!
Ván már új CS? Ha nincs akkor adják ki gyorsan, de 100%-os legyen áám!
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #38308 üzenetére
Úgy én is, de most máshogy értettem...
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #38306 üzenetére
A fullon annyira nem az én stílusom, mondjuk 2004-6 között el tudtam rá pörögni ha volt mivel, de szerintem ez a stílus nem igazán tud már mély lenni, sok a tucat egykaptafa zene... Astrixból is mi lett...
Ricó: örülök hogy tetszik...
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
válasz
Motion_Blur #38152 üzenetére
Pedig azt gondoltam volna hogy neked, aki ennyi hsz-t összef...tál még a karórádon is van PH...
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #38139 üzenetére
kinyírtad a topikot
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #38062 üzenetére
Dell Latitude E6500
C2D P8600 (sagit)
2 csiga ram
160 gb 7200 rpm hdd
intel vga
1440x900 led kijelző,
90%os akku
280 nap gari, kIszállós helyszínen szerelős fajta
zsír új dell tásku
64 ezer volt -
rankesz
veterán
Jó reggelt. Tegnap Piroska névnap kicsit odab...tt nem igazán emlékszem a hazaérkezés részleteire...
Viszont meg van oldva a milyen telót vegyek kérdés, elvertem a lét laptopraCsizmás: jaja, ismerem mephi666-ot
-
rankesz
veterán
SOPA ellenes mozgalomhoz csatlakoznak, ahogy elérik az 50 ezer amcsi aláírást visszatérnek
-
rankesz
veterán
Valakinek visszaírt egyáltalán az S2-t S-re cserélő tag, akit reggel linkeltem?
-
rankesz
veterán
válasz
Motion_Blur #37920 üzenetére
Még nem jött válasz
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #37893 üzenetére
Melyik trekk ajánlójában volt?
Amúgy ha kicsit naturálisabbat hallgatnál a mai hangulatodban akkor ajánlanám Pável Norbit, Ozorán hallottam először élőben játszani (hol máshol
) és az akkori tudatállapotomban kb. hhmmm kb. hipnotizált a játéka!
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Pipi: hogyhogy?
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Késik a pizza
Csináljak képet?
-
rankesz
veterán
válasz
Mr.Csizmás #37647 üzenetére
fákin hippi vagyok, bevállalom
-
rankesz
veterán
Ha bírod az igényes psychillt akkor klikk a linkre, de ne tekerj bele (közben tekerni ér
), legyen teljes a transzélménd...
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #37574 üzenetére
Főleg ha a munka örömén kívül más is van ami fűtsön...
Mondjuk Unikum, az tud mleget csinálni rendessen a benne rejlő fűszereknek köszönhetően, télen is képes vagyok nyitott ablaknál aludni ha unikum volt a legyőzendő ellenfelem.Ennek örömére ( meg a hétfő tiszteletére) le is csúszott még egy pofazacskónyi barack
-
rankesz
veterán
Pálinkás jó reggelt!
Ha valaki el akarja nyomni a hétfőinéziszét, az rúgjon be jó alaposan! Dr. AlkeszRankesz mai tanácsát hallották!
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #37499 üzenetére
Kicsit elgondolkodtam.... de nem, még mindig nm tudnék értelmes utódra váltani...
-
rankesz
veterán
válasz
kutkut #37477 üzenetére
bkphtd
Mondjuk inkább meló és SGS3 mint a recska otthon és csóróság...
Note-ot is csak azért nem veszek mostanában, mert olvasgattam tegnap a topikját mélyrehatóbban, és ott vesézgették hogy ott már sajna nem olyan smooth a cucc mint sgs2-n, tehát a Mali400 már nem annyira van a toppon a 720p mozgatásánál. Mondjuk az ICS GPU accel. valszeg megoldja, de egy 150+ rongyos PDA-nál ne legyen már ilyen kompromisszum...
-
rankesz
veterán
válasz
Iomega #37466 üzenetére
Az ALDI-s 18k-s fantomwinyó kárpótlásaként kaptam én is 1k-s vásárlási utlványt, amit tegnap ha már arra jártam le is vásároltam az akciós 1k-s vödrös navancsra... Beletuszkoltam amennyit csak lehetett, nem szóltak semmit érte...
Tehát ha úgy nézzük a 8 kiló narancs ingyé' volt...Reggel sok dolga volt az elektronyos citrusprésnek, csináltam jó pár pohár narancsdzsúszt
Asszem megint gyártok 1-2 pár pohárnyit...
anatre1: de csak ha nincs benne tartósítószer!
-
rankesz
veterán
Vasárnap délutáni sziesztáznak a gyengék...
-
rankesz
veterán
Jó reggelt hurkák,
BF-ni jönnek a Gyurkák? -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #37339 üzenetére
Én most ráálltam a Club pizzéria pizzáira, nagyon durva az Embörös, teljesen kikészülök egy egésztől, pedig én ha éhes vagyok akár egy lovat is fel tudok falni!
-
rankesz
veterán
Esik a hó, és süt közben a nap!
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #37321 üzenetére
ibéjen 3.20 dodóért már kapsz hozzá cuccot free sipping-el
Aktív témák
- XFX RX-69XTATBD9 Xfx Radeon RX 6900 XT 16 GB GDDR6 videókártya csere Rtx 4070Ti
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: RYZEN 5 8400F/9600X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!!!
- Asus X299 TUF / Beszámítás OK!
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RX 9060XT/9070/9070XT +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest