- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- iPhone topik
- Yettel topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
rankesz
veterán
Na, a kuttyot levive konstataltam hogy esik a hav itt is... joccaka!
-
rankesz
veterán
válasz
kutkut #41633 üzenetére
Az amolednek szinte nincs is válaszideje, teljesen más technológia mint a tft,
Elhiszem hogy nem volt smooth a kirakott demo telón egy mindenki által agyonnyomkodott, telepítgetett a szolgáltatós 2.3.3, de hidd el, smooth az miau nélkül is.JA! Kicsit később lehet tudok menni puffogtatni egy picit.
-
rankesz
veterán
Most nem azé de a tavalyi MWC nem fél éve volt, és már ott promózták hogy mit tud a vas.
Amúgy meg érezd már a soraimból átszűrődő iróniát... Én is akaram venni Nexus1-et, aztán inkább megvértam a desire-t (aminek a megjelenésekor már inkább vártam még egy kicsit és lett sgs)
-
rankesz
veterán
Biztos be volt rúgva, mikor ezt írta, látod, azóta már rég nem ír a MA-nak...
Egyébként van folytatása is: Egyetlen ponton éreztem némi lassúságot, ez a flash kezelése, de ehhez hozzá kell tennem, hogy a jelenleg piacon lévő telefonok egyike sem kezeli akadásmentesen a flash-t, sőt, van készülék, ahol ez alapból le is van tiltva.
Ez lehet hogy az akkori, lassan 2 éves szint csúcsa volt, de azóta pl az SGS2 a 1080p-s Youtube-ot is röccenésmentesen kezeli, és csak 1 évvel jött később. -
rankesz
veterán
Akku az nekem a 2000-es van már használatban, de lehet wipe-olnom kellne, mert múltkor kb 50%-nál romoltam, és tényleg nem az igazi, meg többte is eszik idle mint amikor a topikban kéne hogy egyen. Lehet a kernel is ludas, még nem nagyon variálgattam.
Ram az nagyon durva, a settings /alkalmazásokban levő kiírást még 500 alatt soha nem láttam, mondjuk go lancseres rom van fent.
Kiszivárgott icsnek még véres a torka, Eldar Murtazin azt kotyogta hogy március 1-jén indul a KIES és OTA ICS frissítés, szóval addig már kibírom. Remélem utána gyorsan jön a forráskód is, és lesznek hiperdurva romok! -
rankesz
veterán
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
. . . . . . . SHUT UP AND ENJOY THE MUSIC!. . . . . . . .
▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬.ılılıll|̲̅̅●̲̅̅|̲̅̅=̲̅̅|̲̅̅●̲̅̅|llılılı.▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬▬
-
rankesz
veterán
Őszinte vélemény? Elég jó
Mondjuk az ICS-re tényleg kíváncsi leszek, Biztos durva lesz GPU gyorsítással... mert hiába írják a főzött romok készítői hogy 2.3 alatt is engedélyezték, az szerintem csak nem ugyan az mint amit az ICS hoz majd március 1-el (pletykák szerint)
Note-ot ne vegyél, rohadt sokan panaszkodnak a kijelzőre, elég beleolvasni a topikjába Tényleg NG, a nálad levő, ha full sötétben levett fényerejű szürkét nézel akkor mennyire foltos/csíkos?
A másik meg hogy a 720p-s kijelző miatt nem annyira smooth mint az SGS2- hiába megy 1.4-en az Exynos. LEhet az ICS, és a későbbi romok orvosolják, de azért csak na... érted! -
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Vártam este sajtipajti válaszát, hogy mire gondolt, de aztán az életkora alapján rájöttem hogy tényleg a BF3-ra...
Mert itt ugye ésszel is kell játszani, nem csak ez a csapjunk be a 6. óra után 2-3 monstert, aztán hajnali 3-ig henteljünk mindenre tüzelve ami mozog...(COD:MW 184 powa)
140-ért jó lenne az Xperia S, de itthon tuti sokkal drágább lesz.
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #41487 üzenetére
Gépen
136.7ms +/- 1.9%telót lusta vagyok megnézni, meg kb azt sem tudom hol lehet...
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #41472 üzenetére
Én is kávé és az alvás közt vacillálok, de lehet iszom egy kávét aztán lefexek!
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #41469 üzenetére
Nekem is... vajon mitől?
-
rankesz
veterán
Jo reggelt! Hat, nem mondhatom hogy kockasra aludtam a fejem!
-
rankesz
veterán
Alukálnak a gyengék...
Nyugovóra térek én is, miután a canis eü. sétáját megtettük... brrrrrr
-
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #41400 üzenetére
Bakker, mekkora egy ><&@&<&@><&<>>đĐ vagy
("Ide? Minek?")
ch003067: Volt egy "kis" off meg fléme Ever, meg 1-2 ember közreműködésével, amire asszem FRG ugrott, ami további vitákat szült, míg a modik közbe nem léptek
Én kb ezt raktam annó össze. -
rankesz
veterán
válasz
philoxenia #41398 üzenetére
Félmunka...
Első hsz-t nem linkelni kéne hanem be kápipésztelni ... -
rankesz
veterán
válasz
tariattila #41396 üzenetére
bkphtd
-
rankesz
veterán
válasz
Weeman1 #41391 üzenetére
Ostoros volt a brand, azon belül asszem valami egri kékfrankos volt.
Nem lenne gáz, csak ma 4 és fél óra alvás után kora reggel keltem, végig dolgoztam a napot, meg akartam magam jutalmazni egy kis forraltboros lazulással, erre se lazulás, se bor, ráadásként még egy alapos konyhatakarítás is befigyelt ez miatt... teccikérteni? -
rankesz
veterán
41382... Philoxenia trolling...
Láttam ááám
Inkább csinálnád meg az Új SGS2 trotyikot, a munka bezzeg büdi miiiii?
Amúgy mikor hazajöttem majdnem sokkot kaptam, vettem egy üveg Ostoros, fincsi vörösbort forralt borozni, erre mikor tenném a pultra kicsúszott a kezemből és sz@rrátört!!!
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #41283 üzenetére
FankaDeli-t kb 20 éve ismerem személyesen. Kb 11-12 évesek lehettünk, amikor először elcsalt az egyik, akkor virágkorát élő Cache partira... Akkoriban még egy 200 MHz-es Amiga, paksi erőműnek számított... ejj régi szép idők... FIRG rulez!
-
-
rankesz
veterán
Régen használtam ezt a widgetet, ami a screen tetején van, viszont most sehogy sem jut eszembe a neve.
Help PLS
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Akkor jól értem, hogy voltál már te is pár Ozorán? Nem tudom, de nekem a zenei stílusom miatt csak psychedelik fest/parti jön be, néha elmegyek haverok által szervezettdnb-re break-re is, de már vagy 10 éve a psy a szívem csücske...
kutkut: Meghallottam az első pár másodperc gitárt és SKIP...
Második megnyit, címet láttam, close...Iomega gratula!
-
rankesz
veterán
ÁÁÁÁÁ, úristeeeen!!!! Nem hiszem el! Azt hittem idén már nem csinálják meg, de végül mégis kiadtááááák!!! Legjobb parti volt a földön!
OZORA Festival 2011 (Official Video)
Jaaa, ez lemaradt:
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
Hóeséses szép reggelt! Megint...
-
rankesz
veterán
válasz
Motion_Blur #40898 üzenetére
Leforgatták előre a 2018-as rész, na
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #40856 üzenetére
Na, ennek örömére cisszentek én is egy Steffit, nehogy véletlen nekem is havat kellett hányni holnap...
-
rankesz
veterán
Jó reggelt gyíkarcok! Végre addig aludtam ma ameddig jól esett
Úgy hogy a mai nap nekem eddig ünnep nap!
-
rankesz
veterán
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #40783 üzenetére
Hát ja, elég "hüvi" lesz holnap reggelre...szerintem simán megdől a -23-as 1950-es Túrkevei rekord...
Most van -22.6 a leghidegebb helyen... -
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #40737 üzenetére
Felesleges korpi... 2 hónapja még a HD2 volt az etalon király geekfón, ma az LG a bestbuy überzupagút... 1-2 hónap múlva, ha elmúlik a lila köd, és jönnek a szürke hétköznapok és minden flash után beokádik valami ami eddig működött, majd akkor megkérdeznélek újból.
Addig szerintem hagyjuk a témát.Az EVO3d-nél jobb a 2x... LOOOOOOOL
-
rankesz
veterán
Ohh, ahogy megláttam kali képét, eszembe jutott valami!
Nincs valakinek ócsó JIG-e? Kicsit zavar a háromszög + ekszklamésön márk az i9100 felirat alatt bootkor...
-
rankesz
veterán
válasz
tariattila #40633 üzenetére
Én is mire reggel megittam a motivációs hólapátoló pályinkát, és mint példamutató házmester lementem volna havat lapátolni, addigra a szerződéses takarítók elnyomták mindet!!!
-
rankesz
veterán
Jo reggelt!
Itt is esik, pedig azt mondtak hogy ma szunetelni fog...
-
rankesz
veterán
Jo ejt gyengek!
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Lui, ez tényleg kihagyhatatlan ajánlat!
-
rankesz
veterán
Jó reggelt!
Rumos forró csokit a termoszba, és irány ki szánkázni az erdőbe!
-
rankesz
veterán
Alszanak a gyengék...
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #40433 üzenetére
1000x inkább htcs mint a szarlg...
-
rankesz
veterán
válasz
korpicschess #40430 üzenetére
-
rankesz
veterán
LoL, most nézem, hogy ami az sgs-nek a bal fülesbogyó vezetékén van gomb, az a 2.nek pont fordítva, csak én eddig megszokásból a bal fülbe tettem a gombos részt!
-
rankesz
veterán
válasz
nggabi #40369 üzenetére
Hát igen, ezeknél megy a versengés, és minden eladott terméket annak írnak fel, aki eladta,/ügyfelezett, hogy meglegyen a kvóta... Ezért is van az, hogy bemész egy hasonló boltba, akkor az üzle 3 pontjából elindul feléd 3 értékesítő, és aki először leszólít jobb esetben az viszi végig az eladást...
Amúgy grat a telóhoz, kíváncsi leszek a véleményedre...
Aktív témák
- Battlefield 6
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Azonnali játékos kérdések órája
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Goddess of Victory:Nikke
- Házimozi belépő szinten
- TCL LCD és LED TV-k
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Új INTEL LAMINAR RM1 (LGA1700/1851) nullperces, rézmagos hűtők! GAR/SZÁMLA! A LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 7 265KF +RTX 3060Ti/3080/4060/4070 +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- AKCIÓ! DDR5 GAMER PC: Intel Core Ultra 5 225F/245K +RTX 5050/5060/5070/Ti +16-64GB DDR5! GAR/SZÁMLA!
- OnePlus 12 5G 256GB 12GB RAM
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3016, 98% Akkumulátor
- 123 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! MSI B150M i5 7400 16GB DDR4 250GB SSD 500GB HDD GTX 1060 3GB BitFenix NOVA MESH 400W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest