- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
r4z
nagyúr
válasz
nggabi #10041 üzenetére
Tekerj lejjebb te anyaszomorító
A LED Cinema Display a felső kategóriás In-Plane Switching (IPS) technológiának köszönhetően minden irányból jól látható. Az IPS technológia tiszta képet és kitűnő, egyenletes színminőséget garantál még akkor is, ha oldalról nézel a kijelzőre.
-
r4z
nagyúr
válasz
nggabi #10025 üzenetére
live gold előfizu = netes multiplay?
Igen.
A Live önmagában csak demók letöltésére és az online profil fenntartására (gamerscore, acsik, ésatöbbi) való - ez a Silver, ami ingyenes. A Gold fizetős és ahhoz jár csak onlány játéklehetőség, valamint DLC- és egyéb letöltések.
-
ForRedGlory
félisten
Hajjaj, hogyne szívtam volna... Én már ott megakadtam, hogy feltegyem a laptop win7 drivereit.... exemnek volt egy "fasza" Acer gépe és baszott menni a wifi. Napokig szívtam, de összejött. Mentünk is megünnepelni
Remélem tudod hogy a Digi mobilnet melyik szolgáltató internete valójában.
Csak mert ha szívni akarsz a sebességgel és lefedettséggel, akkor hajrá.
6400 Ft T-nél a RelaxNet L, amiben 7GB van. Ha összekötöd duplanet kedvezménnyel, akkor csak 3840 Ft... -
r4z
nagyúr
"Amíg te becsekkolsz a szállodába, a betörők is jól becsekkolnak a lakásotokba"
Ezt írd már neki oda a nevemben plsFRG: pöcsös profilja
-
Oppenheimer
nagyúr
-
r4z
nagyúr
Fogyasztás szempontjából nagyon nem mindegy, az első generációshoz képest kb. kétharmadnyit fogyaszt. Infók a Jasperről
pöcsös: X360-ra is van DiRT3, pont ma játszottam vele
Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Egyelőre nagy siker a Nintendo Switch 2
- Okos Otthon / Smart Home
- Elszívja a vezetőket a big tech, de ez nem tetszik az EU-nak
- Motoros topic
- BestBuy ruhás topik
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- iKing.hu - RedMagic 10s Pro Gamer erőmű 3 hónap garanciával! 12 GB RAM / 256 GB tárhely -Nightfall
- iKing.Hu - Vivo X200 FE Blue Használt, újszerű állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely Garancia!
- iKing.hu -Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 512 GB
- iKing.hu - Samsung Galaxy Z Flip 7 Blue Shadow Újszerű, karcmentes állapotban 512 GB
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B365M i5 9600KF 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700XT 8GB Zalman N5 FSP 700W
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U7310 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest