- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Google Pixel topik
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Most a Galaxy S25 FE megjelenésére tippelnek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Komoly akcióval érkezik Magyarországra a Honor Magic V5
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Hirdetés
Aktív témák
-
korpicschess
veterán
-
Ricardo
titán
válasz
Iomega #40499 üzenetére
Pár kép Pécsről és környékéről.
-
nggabi
félisten
válasz
Iomega #40428 üzenetére
jó reggelt.
mivel méretre pont az sgs csak kb fél centivel magasabb így gondolhatod
a budi teszt most fog jönni
korpi: kidőltem tegnap jah. még vár ma rám egy kis hólapátolás meg ajtózár szerelés mert tegnap asszony nem tudott bejönni a lakásba
viszont van gy kis gondom raz: fura a névjegyzék. itt egyben van a tárcsázó a nem fogadott hívások meg a névjegyzék. ezz nem lehet valahogy samsungosítani?
-
-
Luissimo
veterán
válasz
Iomega #40403 üzenetére
én persze mélyen elhatárolódok mindentől és mindenkitől és rossz az aki rosszra gondol
-
válasz
Iomega #40213 üzenetére
egyedül az apróbb kijelzőt kellett megszokni - bár netezéskor a böngésző speciális nagyítási funkciói mondhatni kárpótolnak, filmet meg nem nézek telefonon -, nem bántam meg a cserét, sőt! az akkumulátoros üzemidő szempontjából bőven jobb, és például ez is fontos szempont! nem nagyon akarom hasonlítgatni a két telefont, az a lényeg, hogy nekem nagyon bejött a 4s!
rankesz; nekem aztán nem kell jb, itt a vége a mókolásomnak, hogy felhúzok egy friss, hivatalosan még nem kiadott/szignózott firmware verziót! ilyen azért sgs/sgs2 alatt is volt, de azok is "gyári" firmware verziók voltak! sőt, ha visszagondolok, már korábban is ment ez - de csak ez - részemről, még symbian n97, n95 8gb, n95 alatt!
-
-
BéHGT
senior tag
válasz
Iomega #40180 üzenetére
Hát, inkább az SGS II-t. Tabot ritkán használom, amúgy most váltottam 10.1-ről a 7-es Tabra. És nem bántam meg egyáltalán, sokkal jobb nekem a 7-es, mint a 10-es, pl kocsiban is navigáláshoz. Meg elég sok minden miatt. De azért telefont nem helyettesít.
S II előtt S volt, de nagyon nem bántam meg a váltást, érezhető a gyorsulás, bár az S sem volt éppen lassú telefon. -
nggabi
félisten
válasz
Iomega #40166 üzenetére
neeeem. sgs2 nem éri meg. 140k ahol rendes számla van... kicsit erős...
használt sgs 55k + 23k kp = evo 3D netto 78-ért... így matekoztam
raz: és ezt a kínai csodát rá lehet kötni pl tvre? csak érdeklődök bár úgyse nagyon érdekel... meg lesz majd pár kérdésem ha ráérsz fészen
-
r4z
nagyúr
válasz
Iomega #40138 üzenetére
Mindig úgy számolok, hogy ha kihozták a boltból, akkor nekem már nem kell kifizetnem az ÁFÁt adásvételkor. A bontatlan így, akárhogy számolom, 80-nál nem ér többet. De mint mondtam, többet nem ér nekem, nem akarok feltétlenül váltani.
Az Xperia S-t pedig a T-nél venném a jövőben meglévő platinakártyás előfizuhoz kamatmentes részletre, úgy annyira nem lesz vészes az ára.
-
kutkut
addikt
válasz
Iomega #40074 üzenetére
És minek neked 3d-s teló? "3d-s"...
+ Ha jól tudom, enyhén zabálja az akkut.
Jah, kérdés: Szerintetek gariztassam a fülesemet? Kb még 2 hét gar van rá. Csak ugye németbe vagy hova kéne elküldeni, és szerintem kábeltörésért nincs gari...
Szal, szerintem úgyse cserélnék garba, és fölöslegesen postáznám el - és az is 2 hét, mire visszajönne.
-
XtremLor
őstag
válasz
Iomega #39611 üzenetére
a z5500-ban valóban durvább a mély, csak a többi tartomány gyengébb a kisebb szatellitek miatt, ennél még nem tudom, ameddig nem járatom be 50% felé nem megyek
A mély simul kifele, már pár óra után is, szoval a vége nem tudom hol lesz
most jack-el van összekötve este rávágom az optikát is. -
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
Iomega #39604 üzenetére
Z5500 mély:
Mélynyomó: 188 W (effektív)Z906:
Mélyhangszóró: 165 WZ906-on meglátszik, hogy "újabb", több digitális bemenet van.
Z5500-at hallottam szólni, igaz "csak" analógban, elég brutál volt... Digitális bemeneten kíváncsi lennék, hogy mit szólnak.
Viszont ha jól tudom, a z906 az a z5500 utódja, nemde?
-
Aktív témák
- Xiaomi Redmi 14 C 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- 4 Ciklus Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A) Éjfekete -3 év gari
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- LG 39GS95UE - 39" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest