- Yettel topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Milyen okostelefont vegyek?
- Új Trónok Harca telefon érkezik
- Magisk
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Aktív témák
-
rankesz
veterán
válasz
ch003067 #43067 üzenetére
Most nem azert de mire nem eleg neked a napi 100 privat? Random szonyegbombazod az embereket ? Ha annyira zavar a dolog, mert akadalyoz a lomis kapirgalasodban akkor meg szeri tem jobb ha csendben maradsz mert siman haszonszerzes amit csinalsz ami utan pedig lazan fizetni kene a ph!-nak mert ok sem jotekonysagi alapitvany...
-
hackeeeee
Jómunkásember
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ch003067 #43052 üzenetére
Hmm.. Végülis, jólhangzik.
(#43053) rankesz: Mondjuk, ugye az otthoniak 6 körül kelnek, ált. már Én is felébredek akkor, de próbálok addig lustulni, amíg nem ébreszt a saját ébresztőm.
(#43054) aggleány: Valahogy így van Nálam is, bár vasárnap is 8 körül már kidob az ágy..
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz
ch003067 #42935 üzenetére
Valamiért riasztani kezdett a dudú hajnalban. Lehet szívta a hideg az akkut, nem tudni..
Sipákolt elvileg úgy bő fél órát.. Átlós szomszéd jött át szólni negyed5-kor, hogy riaszt az autó már egy ideje.. Sógor le is ment, elnézést is kért..
De valamelyiknek arra volt ereje, hogy lemenjen rárakni egy cetlit az autóra, hogyha megint riasztani fog, akkor baja lesz.. De arra, hogy becsöngessen, ha már lement, arra már nem volt ereje.....
(#42937) zoltanz: Az nem jelent semmit, szerintem már ICS Ready...
-
XtremLor
őstag
válasz
ch003067 #41730 üzenetére
A csúszkálás ilyenkor még belefér, a vizsgabiztost se érdekli, nem a te hibád
Tanuló vezetőként nem kellemes elhiszem, tapasztalatod csak nincs még, erre meg felkészülni nem lehet pusztán elméletben
Az első telem nekem is flash volt, egy 1,8t lanciank volt akkor azon tanultam meg vezetni, szerettem nagyon -
tariattila
veterán
válasz
ch003067 #41608 üzenetére
szarhó +1
ez a mennyiség majd ha hirtelen el kezd rottyanni....akkor lesz majd áradás....
nemkéne
3 km hosszú völgy indul tőlünk felfele a szálkai tóig... nyári felhőszakadás után azárt jön egy kis vizecske... remélem most szép lassan elolvad...
de a dunán/tiszán se festene szépen a gyors olvadásduna melletti rokonok mondják is, hogy 56-os jeges ár szintje kezd alakulni...
az pedig kaszált csúful... -
sajtee
őstag
válasz
ch003067 #40333 üzenetére
Szervusz.
Lemérted? Én meg sem fogom ezt a szart... Brr,még mindig esik... Felesleges is lapátolnom.
hackeeee Nem igazán tervezem, hogy bármikor is mennék, de ha esetleg úgy lesz, akkor megtaníttatom velük, hogy beszéljenek, vagy kapnak a pofájukra
(És a francia csak egy példa volt)
Aktív témák
Hirdetés
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Yettel topik
- Korábbi vezetője szerint 40 milliárd dollár kell az Intel versenyképességéhez
- E-roller topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- BestBuy topik
- További aktív témák...
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Samsung Galaxy A34 5G 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Asus TUF Gaming A14 FA401WU - 14" 2.5K 165Hz - Ryzen AI 9 HX 370 - 16GB - 1TB - RTX 4050 - 3 év gari
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 512GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3078, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest