- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Aktív témák
-
-
Oppenheimer
nagyúr
A ram problema az, hogy osszesen 512MB van, de csak 300akarmennyit lat a rendszer, mert tul sokat felre kell tennie a GPUnak. Johetsz nekem itt a kernelekkel, akkor sem lesz tobb ram a telefonban.
A kijelzoje meg nem mondanam hogy jobb az sgsnek mert a feher szintol kurva hamar lemerul es joval pixelesebb is. Desire Snel nem tudom mi gond lehetne a belso tarhellyel...
Maradt a kamera... hmmm abban egy kicsit jobb az sgs leszamitva hogy meg egy 1 ledje sincs
-
sagit
veterán
ez autómatice volt... majdnem max végig mert kint voltam.. és 3g nem wifi, jah és ez "csak" JS8
... most 80%-on vagyok 1,5 óra képernyővel és 5 óra készenléttel... szerintem faja
xnace: az a böngésző tényleg príma, nem kockásodik... odaraktam mellé a JS8 böngészőjét és a djuice.hu-t töltettük be vele.. kicsivel hamarabb végzett.
2.3 alatt már kikapna szerintemFRG: nagyon
( 16mm, mint az 5800-ás nokiám volt) egyébként már nem zavaró.. kíváncsi vagyok mire lesz elég...
-
joey04
titán
az 6877re, de mivel te is rácuppannál a témára, veheted úgy is, hogy neked szól(na).
eddig nem nagy durr az ios 5, bár nem is lehet nagyon mit beletenni. sbsettings kiváltó megoldás továbbra sincs. csak az kéne még bele, hogy kukázzam a jb-t.
az ipad billzet, az igen! na azt lenyúlták.
Aktív témák
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Windows 10
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- További aktív témák...
- ÚJ Microsoft Surface Laptop 7 13.8" 2K - 120Hz Érintő - Snapdragon X Elite - 16GB - 512GB-2 év gari
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3040, 96% Akkumulátor
- HP 15 Zbook Studio G8 FHD IPS i7-11850H vPro 32GB 512GB SSD Nvidia A2000 Studio Win11 Pro Garancia
- MacBook Pro 16 2021 M1 Pro 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest