Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

válasz donat_sz #195 üzenetére

Megy, csak a színek mondjuk elég érdekesek, videóban meg tiszta sötétség van. (09/11-i build)

OTG-t nem tudom, de szerintem még mindig az lenne a fontos, hogy használat közben is hasonlítson egy cm-re, mert önmagában lehet jó, de N7 mellett nagyon ki jön az, hogy szaggatnak az animációk, szaggat ha hozzáérek. Könnyű megfigyelni, egyszerűen trebuchetben (többi launchert nem próbáltam, de nem csak a launcherrel van a gond) az app drawerben nyomsz egy vissza gombot, és az animáció kb. 2fps-sel fut. Vagy görgetés oldalak közt... vagy görgetés beállításokban.. stb. Ez ugye részben a vsync hiánya is, de valami gond akkor is van, vagy csak simán olyan barmok hogy 30 fps-re lockolták.

Frissíteni meg nem nagy valami, wipe dalvik és cache és rá a cm zip. Bár ezt a buildet most én is teljes formatra toltam fel.

Egyébként xda-t már el se olvasom, mert a spam botokon (húdefasza nagyon smooth vak vagyok fakjeee, és a looolxdwatafakazt nízzítek tezsvírek antutuba 10 ezer há ez is csak a romnak köszönhetű! - Véletlenül sem az antutu 4 másfajta számolásának :U ) kívül semmi értelmeset nem tudnak írni, és feltételezhetően mindegyik súlyos látási sérült, hogy szerintük ez a tökéletesség. Használható, de ez még messze van a tökéletestől. Mert a cm általában a teljesítményt is növeli, optimalizál, stb. na ilyenről itt még szó sincs. Csak összetákolták hogy nagyjából menjen.

Új hozzászólás Aktív témák