Hirdetés
- iPhone topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- VoLTE/VoWiFi
- Ennyibe kerülhet a Xiaomi Watch S4 európai változata
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- A Galaxy M56 is szépen lefogyott
- Kiszervezett ultrazoommal érkezett meg a Vivo kameratelefonja
- Xiaomi 12T - egytucat
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
donat_sz #195 üzenetére
Megy, csak a színek mondjuk elég érdekesek, videóban meg tiszta sötétség van. (09/11-i build)
OTG-t nem tudom, de szerintem még mindig az lenne a fontos, hogy használat közben is hasonlítson egy cm-re, mert önmagában lehet jó, de N7 mellett nagyon ki jön az, hogy szaggatnak az animációk, szaggat ha hozzáérek. Könnyű megfigyelni, egyszerűen trebuchetben (többi launchert nem próbáltam, de nem csak a launcherrel van a gond) az app drawerben nyomsz egy vissza gombot, és az animáció kb. 2fps-sel fut. Vagy görgetés oldalak közt... vagy görgetés beállításokban.. stb. Ez ugye részben a vsync hiánya is, de valami gond akkor is van, vagy csak simán olyan barmok hogy 30 fps-re lockolták.
Frissíteni meg nem nagy valami, wipe dalvik és cache és rá a cm zip. Bár ezt a buildet most én is teljes formatra toltam fel.
Egyébként xda-t már el se olvasom, mert a spam botokon (húdefasza nagyon smooth vak vagyok fakjeee, és a looolxdwatafakazt nízzítek tezsvírek antutuba 10 ezer há ez is csak a romnak köszönhetű! - Véletlenül sem az antutu 4 másfajta számolásának
) kívül semmi értelmeset nem tudnak írni, és feltételezhetően mindegyik súlyos látási sérült, hogy szerintük ez a tökéletesség. Használható, de ez még messze van a tökéletestől. Mert a cm általában a teljesítményt is növeli, optimalizál, stb. na ilyenről itt még szó sincs. Csak összetákolták hogy nagyjából menjen.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen NAS-t vegyek?
- Az egész világon terjeszkednek a dollármilliárdos kibercsalók
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Óvodások homokozója
- Synology NAS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Gyúrósok ide!
- További aktív témák...
- iPhone 11 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 81%/p4208
- Iphone 14 promax 128Gb arany 1 hónapos garanciaban
- Szép állapotú Apple Iphone 8 Plus 64GB független fekete - akku 74%-os - 1 hét próbagaranciával! -
- Eladó makulátlan állapotú iPhone 13 Pro (128 GB, Grafitszürke)
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iPhone 15 128GB, Újszerű, Független, 88%, Garanciával!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest