Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Xiaomi Mi 11 Lite - 4G-vel vagy 5G-vel kéred?
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- iPhone topik
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
lajbii
tag
Üdv mindenkinek HELP
Volna 1 Samsung S2 i9100 telóm ami GPS - jelet nem talál.
Ha bekapcsolom a GPS-t ( a felül lehüzható ikonsorba ) és elindítom a 3 betűs navigációt akkor nem talal GPS jelet.
Sőt nem is jelenik meg a GPS ikon a bal felsó sarokba mint más jó telókon. Holott bevan kapcsolva GPS mint írtam az elején.Ezt a gps hibát leszámítva kifogástalan egyébként a telóm.
Valaki járt már így?
A GPS integrálva van az alaplapra vagy esetleg cserélhető egység külön? A szervizelés miatt kérdem hogy mennyi-be fájhat mindez
-
lajbii
tag
Üdv.
Azt kérdezném hogy van-e valakinek tapasztalata 64 GB CL10 micro sd memória kártya használatáról?Azaz lekezeli-e? Lassítja a telót stb?.Érdemes-e beruházni 64GB-os ra
Jlenleg 32 GB os van benne de "kevés" mert még jó pár filmet szeretnék feltenni mivel sokat nézek HD filmeket a telón.
Hivatalosan 32GB-ig kezeli.Azaz eszt írják. -
lajbii
tag
válasz
dolezsal #24261 üzenetére
Üdv " dolezsal "
Mivel nem vagyok szaki csak 1 hétköznapi S2 ( telenoros ) felhasználó
Ezekre a kérdésekre : " Milyen PDA,Modem,CSC,Changelistes " érdemben nem tudok válaszolni.Bocsi.Viszont amit kapásból észrevettem:
1.
Az a GPS sokkal gyorsabban talál a 3 betűs navigációval poziciót!!!
Most a JB -nel 5-10 másodperc alatt megtalálta esős borús időben!Több helyszínen is direkt próbáltam
és tök gyorsan megtalálja hogy hol vagyok :-)
A gyári telenoros 4.0.3 ICS vel ami ezelőtt volt rajta általában 2-3 percig is eltartott míg megtalálta a helyzetemet.Csak akkor talált gyorsabban poziciót ha engedtem a netet is neki.2.
A kamera szerintem jobb lett, és a HD videó is.Én ma délbe frissítettem Telenoros JB-re úgyhogy érdemben majd ezek után vizsgázik hogy minden okés-e tartósan.De eddig szerintem király,nekem bejön.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 4500 32GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M hibátlan működéssel
- Dell Precision 5560, 5550, 3561 i7, 10-11. gen. Nvidia 4k Touch, gar
- TAVASZI RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RX 5700 8GB Rampage SHIVA FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest