- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
Judyt64
csendes tag
válasz
dbocskai #7507 üzenetére
Tökéletesen igazad van, ezektől rosszul vagyok!
De hogy azt a fránya igekötőt egybe vagy külön írja valaki, ne legyen már ekkora probléma.
Nézze vissza a j és ly hibákat, hemzsegnek. Az már igazán gond, de soha nem jutna eszembe ezért beírni, nyelek egyet és tovább olvasok. -
kalapaacs
tag
válasz
dbocskai #5507 üzenetére
Mert jobban néz ki mint egy Nokia 3210 és attól hogy okos a telefon, nekem nem kell butának lennem
és egész nap polírozni a GorillaGlass-t. (természetesen aláírom, van az az életszituáció, meló, ahol fontos, hogy a készüléket állandóan használd, de ez az elhanyagolható százalék az ez és ehhez hasonló készülékeket birtoklók számában...)
-
GrooveHero
addikt
válasz
dbocskai #5507 üzenetére
Amikor megkapod az íméljeidet te egyből telón válaszolsz is rá? Amikor emailre válaszolok egyből, az már nálem csevegés
Nekem ritka, bár nem vagyunk egyformák. Meg hát mindenkinek más az életvitele, nekem nincsenek olyan fontos mailjaim, amik ne várnának meg. 8-tól 4-ig melózok, az előtt és az után nincs fontos email
A többit meg 24 collon intézem. Azon kényelmesebb -
Khelben
nagyúr
válasz
dbocskai #5361 üzenetére
Én nem tapasztaltam semmilyen különbséget a fóliás és a fólia nélküli kijelző tapogatásában. Engem kifejezetten zavar egy látható karc. Olyankor meg csak ledobom a fóliát és teszek rá másikat. Úgyhogy nem a következő tulajnak védem, hanem magamnak. A gorillaglass meg egy marhaság, ugyanúgy karcolódik, mint bármelyik másik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad P15 Gen1 15 FHD notebook - i7 10750H 16GB RAM 512GB SSD Quadro T1000 W11
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest