- Prohardver app (nem hivatalos)
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Milyen okostelefont vegyek?
- A HMD visszalép az USA piacáról
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- 8300 mAh, maradhat?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szelley
senior tag
válasz
Judyt64 #7631 üzenetére
Ez a 3. GalaxyS2 fórum, az első kettő már meghaladta az 50k hozzászólást. A legtöbb feltett kérdés, (mit hova tallózzak, háromszög eltüntetése, kijelző beégés, prémium garanciaszolgáltatás) megtalálható az első hozzászólásban, illetve az eddigi 107k hozzászólás között!
Az olyan kérdések amik pl. SoD-al kapcsolatosak, semmit nem tudunk róla. Valszeg sz*r a gyártástechnológiája jelen pillanatban samsungéknak.
Az általad "kiváltságosnak" szólított emberek, már nem 2-3hónapja, hanem mondhatni a kezdetek óta itt vannak. A "mag" már átment az S3 topicba, de maradtunk még itt régi lovagok is.
Szeretünk romolni, és segíteni másokon, ettől függetlenül kb. mind1 lenne ha lezárnák a topicot, mert ami az eddigi 107k hozzászólásban nem található meg, azt mondhatni NEM IS LÉTEZIK!
Hébe-hóba jön egy-két magadfajta user aki jólmegmondja nekünk hogy bizony az édesanyukánkat, de ettől függetlenül nem fogjuk tudni egy olyan kérdésre a választ, amire addig sem tudtuk!lacam: Sajnos 4.0.3 alatt kivették az egér és billentyű támogatást az OTG funkcióból, de 4.0.4 alatt már hibátlanul működik!
kungzi: Nincs blokkolási üzemmód JB alatt?!Tableten 4.1.2 alatt tökéletesen működik, mindig be van kapcsolva hogy csak a telefonom pittyegjen ne pedig mind2!
-
kungzi
veterán
válasz
Judyt64 #7631 üzenetére
Nem arról van szó, hogy nem segít az ember. Én pl szívesen segítek, de csak fórumban!!! A privát nem erre van kitalálva. Kettő állandóan csipog a telefonom privi érkezésekor és nagyon idegesítő! Tegye fel a kérdését itt és aki tud segít, ha nem válaszolunk nem biztos azért nem mert nem akarunk, lehet nem tudunk.
Ha te nem így gondolod a szíved joga, de tőled is csak mások kritizálását olvastam. Na mától egy héten keresztül senki nem segít senkinek, csak TE! Megnézzük meddig bírod
-
-
degec
senior tag
válasz
Judyt64 #7631 üzenetére
Nekem segítettek privátban is meg itt is ! holott sem helyesen nem írok (ennek oka a főnők sűrű feltünése a hátam mögött-> stressz kapkodás), meg mivel kezdő vagyok akkora baromságokat szoktam kérdezni itt hogy csodálom hogy válaszolnak !
álltalában haccor elnézést kérek előre meg 5x megköszönöm ha segítenek nekem ez eddig mindig bevállt minde nfórumon privátban is !
Amúgy aki nyelvészkedik az meg csináljaén is sok hüjével beszélek nap mint nap mégsem javítom ki, ha akarom úgy is megértem nekem nem fáraCCSág
evvan.. örüljünk hogy irogatnak..
-
kano
nagyúr
válasz
Judyt64 #7504 üzenetére
Én sem tudom az összes helyesírási szabályt (főleg a j ly -t nem tudom), de alap dolgokat azért igyekszem jól írni. Előfordul, hogy telefonról vagyok és nem érdekel a helyesírás, de ha PC-ről írok, akkor legalább veszem a fáradtságot és utánanézek annak amit nem tudok, hogy hogyan kell írni. Arról nem is beszélve, hogy sokszor nem is mindegy, hogy egybe vagy külön írsz valamit (jelenthet mást is).
Na mindegy, hagyjuk...
Téma lezárva.dbocskai
Na meg a vok.A vok és a vagyok között ugye az "Agy" a különbség (minden szempontból).
Hogy félig ON is legyek, annyira jó, hogy már az Iráni SGS III-ra is van JB.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Xbox Series X|S
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gránit mosogató
- Milyen légkondit a lakásba?
- Gumi és felni topik
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- További aktív témák...
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- NYÁRI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest