- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- A sógorokhoz érkezik a kompakt Vivo X200 FE
- iPhone topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
erzol
őstag
válasz
Nando36 #31869 üzenetére
Nekem ez jött be a legjobban:
Screen off and lock -
logarithm
őstag
válasz
Nando36 #30963 üzenetére
Itt vannak modok a romokhoz (deodexed romon mennek) illetve természetesen neatromon is jók.
Ezen belül neked most ez kell azon belül én ezt szoktam használni. (de válogathatsz a listán) most ezt a modot használom ami eleve tartalmazza ezt a 23toggles dolgot white mod vrt -> ilyen
Cwm install zip és majd a menüben megjelenik egy advanceS nevű program ott lehet testre szabni a dolgokat.
-
hr2
őstag
válasz
Nando36 #30831 üzenetére
Itt lett volna 5félért (SanDisk Micro SD SDHC 32GB), megbízható eladótól.
-
goom
senior tag
válasz
Nando36 #30774 üzenetére
Szerintem érdemes ezen az oldalon körülnézni. Pár hete itt vettem (telefonba) két kártyát is (16 és 32 GB-ost). Teljesen elégedett vagyok velük: mindkettő Kingston SDHC (class 10), adapterrel.
A vasárnap este leadott rendelés kedd reggel itt volt... -
GrooveHero
addikt
válasz
Nando36 #30788 üzenetére
Naná, hogy jó bele.
A Kedves Tanult kolléga, kungzi csak arra világított rá, hogy mindenképp micro méretű kell, tehát microSDHC kell bele. Nehogy a nagyot vedd, mert nem fogod tudni belerakniAmit meg linkeltem, azt venném a te helyedben, de én nem kispályázok, 64-est veszek, ha veszek
Oldman2 na akkor ezt most még egyszer. Amit én linkeltem az is 120 hó garis, meg a tied is. Csak azért linkeltem 16 gigástat, mert a kolléga is 16-osat akar. És ahogy írtam, 64gb alatt szóba sem állok
-
mycso
veterán
válasz
Nando36 #15838 üzenetére
S3-ban is ugyan ez van és emlékeim szerint lehetett állítani, hogy honnan szedje az infókat: Google vagy Accuweather --> így a probléma megoldva.
Bár ennél a portnál nem tudom, hogy hogyan működik.
Én most nemrég rákaptam a időkép progijára és widgetjére, ez most bejön és nagyjából pontos. -
havri1
félisten
-
havri1
félisten
válasz
Nando36 #15744 üzenetére
XWLSJ_STOCK_KERNELRoEx-Papa itt egy rootolt kernel hozzá.
-
zoleeno1
veterán
válasz
Nando36 #15451 üzenetére
Nem, a JB felrakásához nem kell root.
Látom megint előjött a SoD téma. Nem custom kernel függő a dolog, nálam csinálta szűz 4.0.3, 4.0.4, JB leak, mindenféle ezekből készült, főzött romokkal is, gyári kernellel. Próbáltam mindenféle más kernelt is, philz, dori, stb, de azokkal is. De nem csak nekem, sokaknak itt a fórumon. Ami megoldotta a problémát, az a gyári 4.1.2 volt, valamint az ebből készült főzetek.
Olvastam én is, hogy úgy néz ki kapunk 4.2.2-t, le a kalappal a samsung support előtt
Kicsit most jóvá tették, hogy az S4 is egy kalap kaka lett formailag, legalábbis nekem
-
szerzol
senior tag
válasz
Nando36 #13622 üzenetére
Kb egyet beszélünk!
A Li-Ion akkumulátorok onnantól kezdve, hogy elhagyják a gyártósort, elkezdenek öregedni, ami egy elkerülhetetlen és visszafordíthatalan folyamat. Folyamatos használat mellett általában 2 év az élettartamuk, ekkor nagyjából eredeti kapacitásuk 2/3-át biztosítják. Mind a töltésük, mind a kisütésük (használatuk) kémiai reakción alapul, és ezek a folyamatok bizonyos veszteségekkel járnak.
A cikkben nem írták hogy hány ciklust bírnak, de azt igen hogy általában 2 év az élettartamuk, egyébként én is így tudom hogy 1000 ciklust bírnak, szemben a Lithium-Polimer akkuval, ami kb 500 ciklust bír, de cserében jobban alakítható a formája, vagyis kisebb helyet igényel, mert zselé formában van benne az elektrolit nem folyadék állapotban és nem is tud kifolyni így.
Csak az nem mindegy hogy ki hányszor dugja töltőre, számítógépre, autós kihangosítóra, mert ez mind egy töltési ciklus amikor veszteségek keletkeznek és például akik, mint havri
kolléga is ROM-olnak mint állat
akár napjában töbször is töltik egy kis ideig a telót amíg felmásolják a főzeléket vagy odinoznak akár, szemben azokkal akik normál használat mellett kevesebbszer dugják valamire.
Ha számolunk egyébként elvileg 3 évet is ki kellene bírni 1000 ciklussal, de szerintem nem fog.Mindezek mellett mindenkit arra buzdítok hogy használja igényeinek megfelelően telóját és sz@rja le mennyit öregszik az akku, mert a teló árának csak 5%-a egy új gyári akku és azért vettük hogy örömünket leljük benne ne csak nézegessük hogy hű de szép állapotban van a két éves telóm, igaz hogy így is csak max a feléért tudom eladni mint amennyiért vettem, de megkíméltem másnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Hálózati / IP kamera
- RAM topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Linux kezdőknek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen okostelefont vegyek?
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Xbox Series X|S
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest