- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
- Red Magic 10 Air - gaming telefon is lehet kecses
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mobil flották
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- NFC Ring, avagy gyűrű, amivel fizetni is lehet
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Milyen okostelefont vegyek?
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
BigT
senior tag
Nekem omega van, és ugyanúgy előjön a gond. Better battery stat audioout_2 nek írja, gsam battery pedig wakelock nak. Mindenféle megoldást próbáltam már, amit Xda n olvastam. Restart után le szoktam állítani folyamatokat, néha segít, néha nem. Rohadt bosszantó, mert ha leállt és nem tartja ébren a készüléket, akkor egy nap készenlét mellett 4,5-5 óra kijelzőt is kibírhat, ha pörgeti a média scan, akkor 10 óra alatt kuka. Sokan küzdenek ezzel, nekem most a Viber lett az utolsó gyanúsított. Ott is kpipáltam amit xdan olvastam, meglátjuk.DwDe akkor a gyárira váltás sem megoldás ezek szerint :-(
-
saphancs
aktív tag
Nem bántottál meg, mert ez nekem is szólt az tuti! Nem is nyúlok addig a telóhoz, amíg bele nem jövök a dolgokba. Infóból a bekapcs, home, hangerő+ kombó hiányzott. Előtte kérdés nélkül rootoltam a gyári 4.0.3-at, feltettem a jb-t. A kékhalálos eset szerintem nem átlagos. Az, hogy egy függetlennek vett telefon lezár szerintem megint nem olyan kérdés, amit nem lehetne feltenni (illetve tiltott téma, ezért is kértem privátba segítséget). Őszintén nagyon ráfaragtam ezzel a telóval, mert rendre jönnek elő a hibagyanús dolgok, amikre meg azért kérdezek rá, hogy hétfőn biztos tudással verhessem szét az eladó fejét.
Ettől függetlenül egyetértek veled, és legközelebb csak akkor kérdezek újra, ha érdemi dologról van szó! Peace!
Új hozzászólás Aktív témák
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Nothing Phone 1 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPhone 16 Pro max 256GB gyári független 2026.02.18. Apple jótállás
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép PC Játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 256SSD+1TB HDD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest