-
Mobilarena
Samsung Galaxy S2 - téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
sageree
csendes tag
válasz
bazsimano #46594 üzenetére
Szia! Ilyet nekem is csinált időnként, akkor úgy kivettem belőle és visszatettem az akkut, hogy a közben a töltőkábel a telefonban maradt.Ezután általában elkezdett tölteni. Hogy ennek pontosan mi volt az oka, nem jöttem rá, de gyanítom, hogy az akku gyengélkedik már.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
x1port
addikt
válasz
bazsimano #41413 üzenetére
Szerintem gyári visszaállítás után ismét jó lesz neki 3 évig.
Esteleg próbálj meg belépni recovery-be ( hangfel+home+bekapcs , felirat után elenged ) és ott nyomj egy clear cache-t.
Nagyon nem tudsz mire frissíteni , vannak custom romok de inkább nem kommentálom őket.
Asszonyod gondolom nem egy power user , simán jó lesz neki a mostani T-s rom.szerk. : így van. előbb a reco-s ha az bejön akkor nem kell legyalulnod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Olvasd el az összefoglalót!
Az OFF tilos! Baráti beszélgetésért erre.
---------------------
Előzmények I.
Előzmények II.
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen monitort vegyek?
- OLED monitor topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Big in Japan - japán játékokról, kötetlenül
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Napelem
- borg25: Kórházi beszámoló
- Robot fűnyírók
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest