Hirdetés
Aktív témák
-
Takiatti
csendes tag
válasz
bulikavagyok #46912 üzenetére
Ebben igazad van, biztos, hogy jobban el tudod adni, ha nem is drágábban, de gyorsabban!
Viszont arra figyelj, hogy a garlevélre felvezetik, hogy kijelzőcsere volt, tehát nehogy a leendő vevőidnek ezzel legyen baja. -
Takiatti
csendes tag
válasz
bulikavagyok #46909 üzenetére
Igen beégés miatt jelentettem be!
Kijött a szervizes srác, semmit nem kérdezett, elkérte a számlát, meg a garancialevelet, ezeket megnézte, aztán mindenféle ellenőrzés nélkül elkezdte a munkát.
Telefon szétszed 8-10kis csavar kiteker, valami csatlakozók is vannak a telefonon belül, ezeket kihúzkodta, kivett a táskájából egy új komplett telefon előlapot abba visszatette gondolom az enyémnek az "agyát" csatlakozók össze, kis csavarok vissza, akksi vissza és ennyi!Próba után munkalapra egy aláírás, hogy a munkát elvégezte, és már ment is kifelé az ajtón!
Engem a beégés annyira nem zavart, de a lekopott oldalsó fényes csík az nagyon.
A őszinte akarok lenni akkor ezért cseréltettem ki az elejét! -
Takiatti
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Szóval megtörtént a kijelzőcsere!
Kompletten ki lett cserélve a teljes eleje a telefonnak, tehát a lekopott fényes csík újra teljes fényében ragyog.
Az egész kb. 10perc volt!
És mindez ingyen és bérmentve, a munkahelyemen, a saját íróasztalomnál elvégezve!
Azt hiszem tetszik Nekem ez a Prémium szerviz szolgáltatás! -
Takiatti
csendes tag
válasz
maggi1886076 #45224 üzenetére
Miért az külön van?
Én úgy tudtam, hogy a komplett eleje van egyben, ezért nem lehet keretet cserélni! -
Takiatti
csendes tag
Üdv Mindenkinek!
Boldog tulajdonosa lettem egy használt (2011.05.24-i Edigital-os vásárlás) SII-nek, amin szeretnék kijelzőt cseréltetni.
Kicsit be van égve, de jobban zavar, hogy lekopott a szélén a fényes díszcsík, és ha ingyenbe kicserélik akkor miért ne!?
Mindent megtettem ennek érdekében, és már csak a garancialevelet várom a Samsungtól, ha az megjön akkor nincs semmi akadálya ennek a manővernek!
Kértem háznál történő javítást, tehát ki fognak jönni, ha meglesz a garlevélKérdésem a következő:
- hogyan tudom megállapítani, hogy megfelelő kijelzőt tesznek-e bele?
itt fogja csinálni az orrom előtt, de kicsit fhosok a dologtól, nehogy valami 240*320-as kijelzőt tegyen bele...Valaki csináltatott már ilyet?
Előre is köszi a válszokat!
-
Takiatti
csendes tag
Sziasztok!
A kérdésem a következő!
Kinéz egy használt SII vásárlása de azon még a 2.3.valamilyen Android van.
Ezt KIES-el simán le tudom majd frissíteni valami újabbra?
A telefon 2011 májusi talán, de lehet hogy későbbi.Előre is köszönöm!
Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S22 Ultra 12/256GB Független
- Samsung Galaxy Z Flip5 8/256 karcmentes
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Újszerű, Google Pixel 9 Pro XL 16/256gb, fekete, közel 3 év garanciával, eladó!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
- Egyedi ékszerdobozka
- ÚJ Bontatlan Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB-(MC9G4MG/A)Éjfekete- 3év garancia
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest