- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
janist81
tag
válasz
Black83 #7645 üzenetére
Szia,
Én iP13 PM -ről váltottam, nagyon elégedett voltam vele, és hezitáltam hogy 15 PM -re menjek vagy S24 ultrára.
Barátnőmnek S24U volt és nagyon megtetszettek a telefon (forma, kijelző, toll ..), és a Samsung hozzáállása ahhoz hogy az új funkciókat megkapják a régi modellek is (pl AI), almánál sokszor az új funkciókat csak a legújabb modellek kapják meg.A telefon szerintem nagyon jó, aksi kb ugyan úgy bírja annak ellenre, hogy itt van AOD.
Nem vagyok nagy kamerás, ami nekem fura, hogy úgy érzem, a háttérben sokszor homályosak a képek (pl jó megvilágítású szobában vannak emberek a szoba közepén és a szoba végében is, akkor a szoba végében jóval homályosabb az emberek arca) .. ip13 -ban mintha ez nem lett volna.Összességében nem bánom hogy váltottam, vannak mindkét oldalon pro-kontra dolgok, de leginkább ami tetszik, hogy ha már elköltöttem egy nagy zsák pénzt rá (apple watch és airpods is leváltásra került samsung márkára), nem szinte ugyan olyan mint az előző .. ha iP15 PM -et vettem volna, akkor kb semmi lényeges különbséget nem tapasztaltam volna szerintem.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest