- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
-FreaK-
veterán
YT app alacsony fényerővel jeleníti meg a videókat, amíg bele nem tekerek vagy át nem helyezem az ablakot, addig pár pillanatra kivilágosodik, ezt miért csinálja? Valami HDR beállítás valahol?
Most meg perpill nem jeleniti meg a beállításokat a videó alatt (fogaskerék, cc stb..)
-
-FreaK-
veterán
Jött egy frissítés a Samsung Home UI-ra, Jeff beszél róla ebben a videóban, nekem tegnap már is jelent (Galaxy Store). Pár bugfix és smoothess update.
Galaxy S24 Ultra - Unexpected Samsung Update Just Made This Phone Perfect! -
-FreaK-
veterán
Megjött a gyári
műbőrvegán bőr tok: nagyon csúszós az én bőrömmel, még jobban mint a 600D Aramid Benks tok. Tapintásra még csak nem is hasonlít az igazi bőrre, úgy remlik, hogy haver S23U gyári bőr tokja jobb anyagból volt.Viszont tetszik, hogy vékony és magasabb perem van alul+felül. A gombok is elég jók, taktilisek. Mintha írta volna valaki, hogy nem olyan jól kattannak, szerintem semmi baj velük, szuperek.
Úton van még egy 1500D aramid Ali-ról, remélem az kevésbé lesz csúszós.
-
-FreaK-
veterán
Ha megkapjuk az összes Samsung.hu hűségpontot, akkor az beváltható teljesen kiegészítőkre? Pl. a meg tudom venni belőle a bőr tokot, teljesen ingyen?
-
-FreaK-
veterán
válasz
Leslie1966 #4277 üzenetére
Gyutt igen
-
-FreaK-
veterán
S24 Ultra - UPDATE BATTLE!
A frissítést teszteli le, hogy tényleg javult-e,amiről azt írták.
Van ahol nem, de többnyire igen.Mondjuk szerintem ezt nem egyetlenegy példa/változás-al kellene megnézni, mert az automatika simán elrejtheti a dolgot, egy adott pillanatban kicsit máshogy exponál és már totál más lesz a véleményed.
-
-FreaK-
veterán
Ja, tényleg, lehet hogy az volt a probléma..
Más:
A SAMSUNG 57 ÚJ, KÖRNYEZETBARÁT TOKOT MUTAT BE A GALAXY S24 SOROZATHOZ
(Kedvenc mobilos oldalunkról) -
-FreaK-
veterán
Kezd erős lenni a gyanúm, hogy ez is azt csinálja mint az S21U: nem mindig ébreszt. Ma egy emlékeztető és egy ébresztő nem csörgött szerintem.
-
-
-FreaK-
veterán
Még S21U-n a galériában volt egy olyan effekt, hogy a tárgyat (felismerte magától) meghagyta színesben, a hátteret meg fekete-fehérre rakta. Most nem találom, nem tudja valaki a nevét, vagy hogy hol lehet beszerezni?
-
-FreaK-
veterán
1. Image quality has been improved by adjusting the brightness when shooting backlit in high-pixel mode.
2. The clarity of text has been improved when using high magnification zoom. (Galaxy S24 Ultra Only)
3. Clarity and picture quality have been improved when recording rear video. (Galaxy S24 Ultra Only)
4. In photo mode preview, the brightness of dark areas in indoor environments has been increased and the sharpness of people has been smoothly improved. (Galaxy S24 Ultra Only)
5. Expression has been improved by additionally applying color data in food mode.
6. Colors have been improved by adjusting saturation and white balance in night mode.
7. Image quality has been improved when zooming in on the gallery after shooting a new format DNG in the Expert RAW app.
8. The expression of fast-moving subjects in backlight conditions in rear photo mode has been improved. (Galaxy S24 Ultra Only)
9. The exposure and color expression of subjects (people, flowers, etc.) have been improved in photo mode. (Galaxy S24 Ultra Only)
[link] -
-FreaK-
veterán
Igen, az én bőrtípusommal az sajnos. Viszont itt vissza is vonom a 600D jobb mint az 1500D aramid kijelentésem a múltkor, mert megfogtam mellette a Latercase-t(S21U-n), ami 1500D, és az érdesebb felület, az jobban tapad nekem.
#2877 Peetmeli
Köszi a véleményt!Van még a gyári (mű)bőr tok amivel szemezek, csak arra is több negatív véleményt találtam itt a topicban. Hétvégén megfogdostam haver S23U-ján és tetszett, tapadós, de vékony.
Tuti az lesz a vége, hogy megint veszek vagy 8 tokot, aztán elrakom őket a fiókba és csak az carbont használom..
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
Nem tudom volt-e már, de hasznos kis kamera feature-ok:
WHY didn't Samsung tell us these? EVERY NEW Galaxy S24 Camera Feature!
Pl. a követő fókusz már 4k alatt is megy, én azt se tudtam, hogy van.De ne maradjon egyedül a kis árva link, itt egy másik is:
TOP 24+ SAMSUNG GALAXY S24, S24 PLUS & S24 ULTRA Tips, Tricks - Hidden & Advanced Features
Csak 1ó38p! (de szerencsére vannak fejezetek, a leírásban is linkelve). -
-
-FreaK-
veterán
"Pár kínai gyártó ért mást alatta, a többi gyártó vagy pont ugyanazt érti alatta, mint a Samsung, vagy konkrétan még sokkal lassabbat."
Lehet csűrni/csavarni, de ha a Samsung szuper gyorstöltésnek hív valamit, amit mások már 2-3x gyorsabban is meg tudnak oldani, akkor az minimum nem megfelelő megnevezés, és akkor finomam fogalmaztam.
#hülyeautóspéldaincomming
Hívhatná a Porsche a Cayman 718 GT4 RS-t a leggyorsabb szupersport autónak, ha közben egy Köenigsegg (vagy akármelyik random hypercar) mindenben gyorsabb nála, elég hülyén adná ki magát. Függetlenül attól, hogy lehet, hogy nagyobb élmény azt vezetni mint bármi mást."kevesebb, mint 1 óra alatt feltölteni 0-tól 100-ra egy 5000-es akksit nem lassú, akárhogy is nézzük."
Egyrészt de, lassú, mert a piac már tud jóval gyorsabbat kínálni, másrészt meg ahogy ezt írtam már korábban többször, nem a 0-100% töltés ideje az amivel sok embernek problémája van, hanem az, hogy 5-10per töltéssel mennyi üzemidőt tudsz bele tölteni az aksiba.
És még egyszer hangsúlyozom, azért mert mondjuk valami neked bőven megfelelő, nem jelenti azt hogy másnak és a piacnak nincs igénye jobbra/gyorsabbra. -
-FreaK-
veterán
Az egy más téma volt amire reagáltál, de persze ezt is kibeszélhetjük. Az "inkább" szóval nem értek egyet, ezt döntse el mindenki magának hogy milyen témát szeretne kibeszélni, de te akard megmondani másoknak
A kérdésedre az a válasz, hogy alapvetően a csepptöltés nem tesz jót aksinak, vagyis amikor a teljesen feltöltött állapotban a töltőn van hagyva a telefon, majd merül magától egy minimálisat, aztán újra rátölt, megint merül kicsit, megint rátölt. Ebben az esetben nem értelmezhető a gyors/vagy lassú töltés, mivel a töltésvezérlő úgy sem tud ilyenkor gyorsan tölteni, mindig csak lassú lesz. Eleve a teljes telítettséghez közeledve nagyon belassul a töltés (ha megnézel bármilyen töltés grafikont, remekül látni), teljesen függetlenül attól, hogy milyen aksiról beszélünk, autóknál is.
Szerencsére a Samsung gondolt erre és kínál szoftveres megoldást, az akkumulátor védelem menüpontban még állítani is tudod a viselkedését.
-
-FreaK-
veterán
válasz
gyuri81 #2348 üzenetére
Igen, de szerencsére nem nekünk kell ezt eldönteni, mások már alaposan körbe járták a témát (pl. MKBHD). Lsd. a kollégára adott válaszom.: [link]
Egyrészt a gyártók saját tesztjei sem támasztják alá ezt a félelmet, másrészt az évek alatt kifejlesztettek azért olyan trükköket, amivel mitigálni tudják a fizikai korlátokat. Ilyen pl. a megosztott aksi, és azok párhuzamos töltése (pl. ha a Samsung egy db. aksiját 45W-al lehet tölteni, akkor ha osztva csinálná, akkor közel 90W-al is lehetne), vagy pl. a fejlett, több szenzorral támogatott töltés vezérlő elektronikák.
Harmadrészt azért más ágazatokban is van példa arra, hogy "biztonságos" a gyorstöltés, lsd. pl. elektromos autók. [link]
Illetve attól, hogy valakinek ez nem fontos, vagy így is jó, nem jelenti azt, hogy másnak nem lenne szüksége rá. Ez egy olyan feature, amit más gyártók kínálnak, és egyszerűen elment már a világ ezen a téren a Samsung meg az Apple mellett.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Memmaao #2285 üzenetére
Köszi a beszámolót! Néztem én is ezeket, mert ezek a legszimpatikusabbak nekem, azok közül amik kicsit több védelmet adnak mint a carbon tokok. Esetleg tudsz majd 2-3 képet felrakni úgy, hogy benne van a telefon?
Más:
Tippek, trükkök az S-Pen-hez és a Samsung billentyűzethez. Nem is tudtam, hogy ennyi minden meg lehet velük csinálni, tök jó ötletek vannak bennük.15 UNIQUE Galaxy S Pen Features That Made Me Use it More!
Galaxy S24 Ultra Samsung Keyboard - 7 Things You MUST Know!
+ráadás:
Galaxy S24 Ultra - Activate 1000+ Beautiful Samsung Widgets In One UI 6.1 -
-FreaK-
veterán
Ezt csak így komment nélkül..
A SAMSUNG SPANYOLORSZÁG TAGADJA, HOGY A GALAXY S24 ÉLÉNK MÓDDAL GOND LENNE -
-FreaK-
veterán
Szuper! enyém még úton van. Ezen is nehéz kivenni a Pent?
Illetve neked nem mozog a kamerák körüli keret?Bónusz kérdés (bocsi
):
a trackingben ettől az állapottól mennyi idő volt míg kézhez kaptad, és melyik futárszolgálat hozta?
06 Feb 2024 09:26
The item is on transport to the country of destination Netherlands -
-
-FreaK-
veterán
válasz
LosBlancosRM #2129 üzenetére
Teljesítmény profilt vissza véve energia takarékosra, egy dolgot vettem észre, ami zavart: Samsung browserben néha megakad itt a fórum görgetése során. Más is tapasztalta ezt?
-
-FreaK-
veterán
Itt az újabb botrány!
Már megint? Zöld csík a kijelzőn a Samsung Galaxy S24 UltránEgyenesen "tragikus" ez a telefon! mindenki azonnal küldje vissza!
-fakó kijelző
-gyári hibás kamera
-zöld csíkos kijelző
-gagyi titán
-a magsafe tok tönkre teszi a stylust! vagy az a tokot! ..vagy valami!
-lassan tölt
(kihagytam valamit?)LosBlancosRM: köszi!
-
-FreaK-
veterán
válasz
LosBlancosRM #2066 üzenetére
Nem találkoztam még ilyennel. Mondjuk az egyik célja ezeknek a tokoknak, hogy minél kevesebbet adjon hozzá a telefon vastagságához (ezért sem értem a tpu keretes verziókat).
-
-FreaK-
veterán
válasz
Leonardo91 #1885 üzenetére
Nálam szerencsére jó.
Mondjuk ha ez csak az indiai batch1 volt, akkor mákunk lehet, mert ahogy néztük tegnap, az itteni telefonok Vietnámban készültek. -
-FreaK-
veterán
JerryRigEverything: how much titanium is Samsung using
(A Youtube app-ban miért nem lehet szöveget kijelölni..)
Háhá! Megvan
tollal intelligens kijelölés, majd szöveg kinyerése.
How much 'Titanium' is Samsung *actually* using? - NO SECRETS HERE! -
-FreaK-
veterán
válasz
Memmaao #1816 üzenetére
Na, köszi. Így, hogy írtad, feltűnt, hogy a Play még nem is frissített alkalmazást, pedig szinte minden nap szokott.
Megcsináltam, igaz csak egy frissítés jelent meg utána.migabi24:
De nem lenne jobb a fogás szempontjából is, ha teljesen felérne oldalt a keret?
Ez egy elcseszett design így szerintem. -
-FreaK-
veterán
2262Ft.
egy 5-600e Ft-os készüléknél. És ezt fogod akár évekig fogni. Na mindegy, hát kiknek mi.
Elég jól véd a carbon a leesésnél is amúgy. Nekem pont az a szempont, hogy az oldalát fedje teljesen, nem szeretem amikor ott egy perem pont ahol fogod, plusz jobban is véd.
Mondjuk valaki meg pont ilyet keresett, szóval egyéni preferencia. -
-FreaK-
veterán
Mármint a bal szélső a sima, a jobb oldali a 600D-s.
Mi a baj a 600D-vel? Az elvileg pont puhább tapintású.Tök jónak tűnik, csak nekem épp az a bajom vele hogy oldalt nem ér fel teljesen a perem, hogy oldalról védjen.
Tudsz esetleg egy képét feltoteni, hogy pontosan meddig ér? -
-FreaK-
veterán
Benks kuponok alább.
Az én rendelesem épp customs cleared (Hollandia gondolom), jan.29-én rendeltem.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Armahun #1586 üzenetére
De nem is azért, mert károsítja az aksit. Maximum megnyugtatásul vagy az emberek félelme miatt rakták bele, de erről megint csak találgatni tudunk.
De esetleg nézd már meg a linkelt videót, légy oly kedves.#1588 Teal'C
Az elég necces, de lehet olyan eset persze. Viszont akkor 100W-al meg egy egész napra elég energiát tudnál bele tölteni -
-FreaK-
veterán
Ez akkor probléma, amikor csak kevés időd van tölteni, mondjuk elfelejtetted feltenni, de el kell menjél és nem fogsz tudni tölteni. Ilyen esetben egy mondjuk 100W-os toltessel annyit bele tudsz tölteni hogy adott esetben akár még egy fél napot is kibírhat a telefon.
Szinte senkinek nem a teljes töltési idővel van gondja.#1573 Armahun
Ez egy feltételezés volt, de az utóbbi években már bőven megcáfolódott. A gyorstöltés nem degradálja számottevően jobban az aksit mint a lassú töltés.
Most így nagyon hirtelen ezt találtam a témában, érdemes megnézni: [link]#1575 Teal'C
Nem vagyok biztos benne, hogy értem, hogy te hogy értetted -
-FreaK-
veterán
válasz
leslien #1381 üzenetére
Amit én írtam beállítást azt nem próbáltad meg?
kamerabállítások/intelligens optimalizálás alatt, ha minimálisKorábban az egyik Goodlock modulban volt egy ilyen beállítás, ha jól rémlik aztán az bekerült az alap camera alkalmazásba, nem pont ez lenne az?
Leírás alapján ez pont ezt a problémát oldja meg.
-
-FreaK-
veterán
válasz
leslien #1364 üzenetére
Épp ezt fejtettem ki, hogy ez akár egy beállítás kérdése is, így nem gyártótól kellene függjön. Ergó, ha Samun be tudod állítani, hogy hogyan viselkedjen, akkor pont olyan jó (vagy akár még jobb) lesz, mint pl. a Pixel.
Azt nyilván nehéz elvitatni, hogy a szoftver ügyesebben találja ki az iPhone és a Pixel 7a esetében, hogy mit szeretnél csinálni.
Viszont ez nem egy kamera hardver probléma, mint arra itt fentebb utaltatok (pl. "körbe röhögi a samsungot"), hanem csak egy szoftveres beállítás kérdése (kérdés még persze, hogy tényleg lehet-e user szinten állítani).Ez mondjuk csak a fotó, nem tudom, hogy migabi24-nek mi a baja a videóval, ezt kifejthetné, ill. példát is mutathatna.
#1366 dnelb
Igen, ez egy tök jó megoldás lenne, nem tudom miért nincs most benne, ha már egyszer volt. De talán ez a beállítás is amit írtam, pont ezt csinálja.
Persze mennyivel egyszerűbb lenne, ha ott lenne a módok között..#1368 gyuri81
Ezt én is akartam linkelni, tegnap láttam.
Mondjuk akartam neki írni, hogy ha már panaszkodik a HDR-re meg az utófeldolgozásra, akkor megnézhette volna úgy is, hogy azt kikapcsolja.. -
-FreaK-
veterán
Ez egy döntés amit a fejlesztők választottak, hogy hogy viselkedjen a kamera szoftver.
Két paraméter befolyásolja ezt a problémát: záridő és ISO.
A két érték fordítottan aránylik egymáshoz (már telefonnál, mert rendes fényképezőnél még bejön a képbe a blende, amit lehet variálni, de ez itt fix), tehát ha csökkented a záridőt, akkor növekszik az ISO, ami zajosabb képet eredményez.
Az iPhone szoftvere itt inkább az alacsony záridő választja, hogy a mozgó tárgy ne mosódjon el, cserébe magasabb ISO-t, ez által zajosabb képet eredményez.
A Samsung meg pont fordítva, magasabb záridőt választ, ezáltal viszont "tisztább", szebb képet kapsz.Nyilván ha a mozgó tárgy/gyerek megörökítése a cél, akkor az előbbi lenne a kívánatos.
Ha jól rémlik, akkor viszont a Samsung esetében a kamera beállításoknál van lehetőség a záridőt előnyben részesíteni.
A kamerabállítások/intelligens optimalizálás alatt, ha minimális-ra állítod, akkor az nem pont ez csinálja?
Még nem próbáltam, de engem is érdekel a dolog, legtöbbet én is gyereket fotózok beltérben. -
-FreaK-
veterán
Milyen arcvesztést?
Ezt nem a Samsung generálta, valaki megkérdezte a supportot,aztán ez hírként terjed. A random supportos meg azt se tudja hogy miről beszél.. ez nem egy hivatalos Samsung közlemény!Tudom,hogy ez csak egy bug és javitva lesz, de erről a supportosnak fogalma sincs.
Más: ez a sz@r fakó kijelző..
Tálald ki melyik az S24U.. -
-FreaK-
veterán
válasz
-FreaK- #1273 üzenetére
Így néz ki, ha kell tudok még jobb képet csinálni S21U-val.
Maga a tok egyébként alapvetően tetszik, minőségi anyag, kicsit csúszós azért, de jó fogást biztosít ennek ellenére.A pánt egy kicsit meg van ereszkedve vissza csukott állapotban, illetve amikor kihúzom bekattan ugyan a helyére, de ez nem olyan erős, ki tud ugrani a pozíciójából. De ezek csak apróságok, amúgy tetszik.
-
-FreaK-
veterán
válasz
Markizmark #1272 üzenetére
Eléggé, 2mm-t kb. Csinálok róla képet neked nemsoká.
-
-FreaK-
veterán
válasz
LosBlancosRM #1257 üzenetére
Már a toll zavarasara gondolsz? Úgy olvastam,hogy az csak akkor zavar be,ha valamihez rögzítve van a tok, önmagában nem. Vagy csak esztétikailag?
-
-FreaK-
veterán
-
-FreaK-
veterán
Itt egy másik aramid tok, ami jónak tűnik: Thinborne (gyártói honlap)
Videó review: [link]Végül az ár miatt nem ezt vettem, hanem inkább a Benks-t. De a videó szerint ebben is van két védőüveg a tok mellett, így már megéri. Igaz erről a honlapon nem találtam semmit egyelőre.
Később majd összeszedem az összes aramid tokot amiről tudok egy HSZ.-be, linkekkel meg videókkal, aztán mehetne majd az összefoglalóba.
-
-FreaK-
veterán
Igen: [link]
Itt az első, nincs további kép, de itt egy videó róla: This is the MOST SLEPT ON Case for Samsung S24 Ultra: Benks Armor Series
Van ebből is egy Pro változat (videóban ez is benne van), ez szintén carbon bumper.Így jött ki az ára a 2db üveggel együtt, a NEWS1 kóddal:
-
-FreaK-
veterán
S24U vs. Oneplus 12 speed test [link]
Nyer az S24U, az azért nem semmi.Megjött ma végre nekem, nagy darab, de főleg a tok dob rajta sokat (gyári, kitámasztó pántos) , mindenképpen kell rá a carbon tok.
Benks-nél a kosárban hagytam a termékeket, jött folyamatosan az email hogy ott felejtettem, de nemrég küldtek egy kupont hozzá, meg - 15%-ot a következő vásárlásból. -
-FreaK-
veterán
válasz
wong kok wah #891 üzenetére
Lebutított? Ez honnan jött? A for Galaxy verziók inkább egy hangyányit emelt órajelűek.
Szerk: na Pug megtalálta közben. Az erős magok emeltek, a többi csökkentett. Szerintem így a jobb energia hatékonyságra mentek rá. -
-FreaK-
veterán
S24U vs. Pixel 8 Pro, AI battle [link]
-
-FreaK-
veterán
Köszi az ajánlást, szerintem veszek én is.
A töltőhöz is jár amúgy kábel gyárilag, csak neked hosszabb kellett?Más, GLS
Már náluk van a csomagom, de így csak hétfőn kapom meg. Nem lehet véletlen tőlük elhozni hétvégén a depóból?
Szerk: pontosabban a csomag eloszto központjukban van -
-FreaK-
veterán
válasz
Kamarásss #217 üzenetére
Hagyjuk már abba ezt fakó kijelző témát de tényleg.. sokan meg azt mondják, hogy sokkal jobb kijelző az a tükröződés mentesség miatt.. miért nem azt írod, hogy ez miatt meg sokkal jobb??
Döntse el mindenki magának hogy mi a fontos, de rohadt unalmas már ezt olvasni, ugyan azt írjátok le már a 86. alkalommal. -
-FreaK-
veterán
1: Ez egyáltalán nem biztos.
2: páran azt mondják hogy fakó, páran meg azt hogy nem.
Viszont rohadt jó az AR réteg, úgyhogy amikor külső fény esik rá, akkor pont hogy nem fakó lesz, hanem ezen jól látod a tartalmat, a többi telefonon meg nem.
3: Sokan mondják, hogy ez a legjobb újítássa a telefonnak
4 nem szar, ellenkezőleg. Ultra jó. -
-FreaK-
veterán
Ide is berakom, másik topicban már linkeltem. [link]
Karcolás teszt az uvegéről, 8-as keménységnél kezd el karcolódni, mélyebb karokkal 9es keménységnél.
Ez elég hihetetlen egyelőre, mert eddig minden üveg 6-nál kezdett, with deeper grooves at level 7. (mer' ugye glass is glass)
Várjuk meg míg Zack is leteszteli, de amúgy ő is ugyan ezeket a szerszámokat használja. -
-FreaK-
veterán
S21U-t fog váltani, amint megjön, kíváncsi leszek.
A szögletes sarkok viszont nagyon nem tetszenek, ergonómia szempontjából rossz megoldás szerintem. Aztán majd a gyakorlatban kiderül..
A legnagyobb hiányossága az a rohadt gyorstöltés..
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Viccrovat
- Milyen NAS-t vegyek?
- Call of Duty: Vanguard
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A52S 5G Dual 8/256
- Samsung Galaxy A33 5G / 128GB / 6GB RAM / Üzleti széria / Független / 49.990 Ft / Sopron
- Új, Apple iPhone 16 Pro, 128GB, sivatagi titán, 3 év garancia
- Samsung S23 Ultra 15 hónap garanciával, enyhén sérült kijelzővel
- iPhone 13 Pro MAX 128 GB Graphite - 4 hónap Apple Szervízgarancia - APCOM
- Bomba ár! HP EliteBook 830 G5 - i5-8G I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 9Pro 64GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Eladó karcmentes Apple iPhone 13 Pro Max 512GB / 12 hó jótállással
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest