- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Milyen okostelefont vegyek?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Google Pixel topik
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
tomson67 #191 üzenetére
Hát én se az S10+nál se a Note10+nál nem éreztem ezt a nagy csúcskészülék dolgot.
Nem voltak rossz telefonok,de nekem mind2-nél voltak térerő gondjaim,közelségérzékelő gondjaim,a rendszer is megtudott akadni,plusz az ujjlenyomatolvasó hatékonysága is hektikus volt.Pedig 1000féle módon felvittem az ujjlenyomataimat (más kijelző alatti ujjlenyomatolvasós telefonnal nem volt ilyen bajom)
Aztán ott voltak a random android rendszeres extra merülések.
Megváltás volt i11 Pro-ra váltani.
Nekem azóta nem jött vissza a bizodalmam a Samsung irányába,pedig előtte volt jópár egészen kezdve a Galaxy Ace-től (Ace,S2,S Advance,S5,Note 4,S6,S7,S7E,S8+,Note 8,S10+,Note10+).
Tetszik az S23U,de az utolsó pár nem túl pozitív tapasztalatom miatt nem tudom bele merjek-e ugrani egy 600k+os Samsungba. -
dvtkfan
senior tag
válasz
tomson67 #191 üzenetére
Én is S10+-ról váltottam, de hamarabb nem mertem váltani, mert annyira eltalálták 4 évvel ezelőtt az S10+-t, hogy még most is bitang telefon, napi használatra még mindig tökéletes az is, pláne, hogy most majd fel fogják nekem újítani, megy is az asszonynak, ő már alig várja, mert jelenleg egy S7 edge-t használ, ami már megérett a cserére...
i
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- Linux felhasználók OFF topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fujifilm X
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Autós topik
- További aktív témák...
- Xiaomi 15 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- újszerű iPhone 15 Pro 128GB black titanium fekete titán független 3 év garancia ajándék tok
- Apple Iphone 13 128gb csillagfény színű OLCSÓN . Csere/beszámítás
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- TAVASZI BOMBA AKCIÓK! STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3060- 3070/ Hp EliteDesk 800 mini, micro PC-Számla/garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged