- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Nemzetközi vizekre evezett a Realme GT 7 és GT 7T
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Magisk
- LTE frekvenciák
- Négy modellből áll a Xiaomi idei rolleres kínálata - bemutató
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
joccmocc
csendes tag
Nekem is hasonló érzésem van, hogy kezd néha kicsit akadozni a rendszer. A feloldás körüli mikrolagok mellett nekem még az az érzésem hogy néhány app mintha lassabban töltene be, mint előtte. Az animációkkal sokmindent el lehet fedni, amitől fluidabbnak hat a rendszer, de nekem a gyári animáció már túl sok volt, ezért visszábbvettem az animációt, és hatarozottan mondom hogy nem tökéletesen fluid a rendszer.. Nem vészes, a Note10+ 2.5 év után már jóval lomhább volt, de azért észre lehet venni. Nekem mondjuk a 12 Gb verzió van, az aktív memória ritkán megy 9 főlé, szóval azt nem nagyon tisztítgatom. A cache-t meg havi 1x, amikor jön a biztonsági
Ezen kívül nálam habár a készenléti merülés sokat javult, az aktív használat jobban meríti az akksit oneui 7 alatt.
Összességében azért lassan kezd az s23u n is érezni szerintem h már nem erre optimalizálják az appokat meg a rendszert. Mindazonáltal én nem érzem azt, hogy az s25u- ra érdemes lenne cserélni, sőt terveim szerint az s26 ot is ki szeretném hagyni.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- HardverApró
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7600 32GB DDR5 512GB SSD RTX 4070 12GB ZALMAN S2 TG EVGA 650W
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX VEGA64 8GB CM 690 III FSP 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged