- iPhone topik
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Listázzák az olaszok a Redmi 15C-t
Aktív témák
-
Everman
addikt
válasz
Chunca #39546 üzenetére
A készülék sorozatszámával tudsz a Samsung oldalán regisztrálni, ami után kapsz +2 hónap garanciát, de ettől függetlenül a garancia papírokra szükség lesz, ha ezt érvényesíteni is akarod.
Azt sem árt tudnod, hogy a külföldön vásárolt készülék, még ha van is garancia rá, itthon az nem érvényesíthető, csak ott ahonnan származik.Az említett készülék szerintem semmilyen garanciával nem rendelkezik 370 eurót semmiképpen nem ér meg, főleg, hogy annyiért már itthon is kapsz független, garanciális készüléket.
-
C.Brigante
veterán
válasz
Chunca #38967 üzenetére
simán megveheted! ha ebay-en veszed akkor pláne! ha gáz van paypal segít! én 2 telefonomat is usa-ból vettem ebayen. 2db htc hd2. 60k ért vettem mikor itthon még 80-90 körül mozgott.
Ráadásul volt már depute-om is. simán visszahúzták a gempát az embertől aki nem küldte az árut! Hajrá!trobi28: gyári garit mindenhol elfogadják a világon! (ugyebár samsung servizben)
-
Rotate
veterán
válasz
Chunca #36049 üzenetére
szerintem van benne magyar nyelv, ami esetleg nem lesz benne az a magyar swype... de ez rom függő, akár le is cserélheted, de az sem kizárt, hogy a 2 egy régió...
jer1cho:
ez lehet sim, rom, de akár hardver hiba is, próbálj újabb romot, ha nem segít, akkor szerviz...
egyértelműen valami nincs rendben nálad, nekem 1 hónapja van meg, 0 újraindulás, 0 fagyás, van kb 100 telepített alkalmazás, és nyúzva is van rendesen...
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpársportok
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- sziku69: Szólánc.
- Dell notebook topic
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kuponkunyeráló
- Diablo IV
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 12400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude E5450 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14"FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy S21 Ultra , 12GB , 128 GB , Kártyafüggetlen
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest