- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Mobil flották
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Aktív témák
-
Toobee
veterán
válasz
77Kilroy #5341 üzenetére
Csupán a pénz. Hosszabbítással hoztam el, tudnék vele keresni pár 10ezret. Az Omniát, pedig 1 hónapja se vettem, abból legalább 15ezer buktával szállnék ki. Két tokot rendeltem hozzá, meg már úton van az USA-ból az Invisible is hozzá. Tudtam, ha ki kell bontani a T-nel, akkor ez lesz
-
Varszegig
veterán
válasz
77Kilroy #3983 üzenetére
ha jól gondolom a beépített exchange-gel próbálkoztál. Az sajnos nem ismer olyan opciót, hogy felhasználónév=/=emailcím. Nem tudom, ezt hogy okoskodták össze, de nagy baromság. A merketen az enhanced mailt vettem meg, az tud mindent amit kell, és még a naptárat is a telefon naptárába szinkronizálja, nem külön appba. Remélem segíthettem.
(#3998) eNKá: Névjegyek/menü/egyebek/megjelíenítés beállítások és onnantól látni fogod.
-
Gizmo94
veterán
válasz
77Kilroy #4014 üzenetére
Ebben biztos voltam, nem kételkedtem benne, mert azóta van a másik cégnél előfizetésem, (semmivel sem jobbak azok sem) csak azt nem tudtam a kőagyammal,hogy SL= simlock.
Azt hittem, valami degradáltabb Samsung típus.
jah, amúgy 94' a kutyám születési éve, aki is Gizmo névre hallgatott, míg élt. Én ennél jóval régebbi évjárat vagyok, szintén hetessel kezdődően, csak agyilag nem mindig
-
Fortunei
csendes tag
válasz
77Kilroy #3992 üzenetére
Ez a kártyám, ami ebben van, mindössze két éves, szerintem ez még nem lehet "elavultnak" mondani . Egy hete beleraktam, azóta nem piszkáltam, de sehol semmi T-s ikon ... Nektek simán kint volt a kezdőképernyőn, amikor betettétek a sim kártyát ?
Rákérdezek majd a T-nél.
(A régi telefonon - 3G-s - sem volt ilyen ikon)
Aktív témák
Hirdetés
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Hardcore café
- Autós topik
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Mégis mehetnek Kínába az áprilisban korlátozás alá helyezett AI gyorsítók
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Asztalos klub
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- További aktív témák...
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkPad 40AF docking station (DisplayLink)
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A14/Samsung Galaxy A34/Samsung Galaxy A54
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest