- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Aktív témák
-
kecsetihunor
aktív tag
válasz
edgelaszlo #40545 üzenetére
És csak azért nem használod?
Valóban jobb tudatlannak lenni
Ha tudnád, hogy nap, mint nap amikor fellépsz az internetre akkor mennyi adatot gyűjtenek rólad, akkor a dolphin hd sem aggasztana
Bármelyik böngészőt használod, akkor vagy a microsoft és a google kap rengeteg adatot internetezési szokásaidról, vagy a Google nagy mértékben.
Mivel androiddal velejár az, hogy legyen Google Fiókod, meglepve lennél ha tudnád, mi mindent tudnak rólad.
Konkrétan engem "meglepett", hogy visszamenőleg meg tudom nézni, hogy milyen weboldalakat nyitottam meg, konkrétan mikre kerestem rá, és hányszor, milyen időben stb.
Ha már van Facebookod, Google+-od esetleg egy chatelős alkalmazásod, egy levelezős postafiókod, akkor ezek után ha meghátrálsz egy ilyen hírtől, akkor sajnálom
Amúgy nem tudom lakni be ezt a ROM-ot, nagyon-nagyon gyors, smooth, és hihetetlenül jól bánik az akkuval, ki fogom próbálni mit tud 1.72 GHz-en a proci
(#40655) xnace
A kérdésedre a válasz az aláírásomban, és is Turkbeyröl váltottam
Boldog Karácsonyt! -
C.Brigante
veterán
válasz
edgelaszlo #40545 üzenetére
Sztem a maxthon-t hasznald. nagyon jo.
Aktív témák
- HP Laptop 15-fc0026nh (AY7E1EA)
- Gamer szék noblechairs LEGEND TX Szövet Antracit
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000 (nagyon erős GPU-val)
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest