- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Aktív témák
-
tejeszacskó
tag
ha nem beszélsz sokat és netezni szeretnél akkor:
MédiaMánia XS - 2990/hó 150mb net (+mobiltv, 10 ingyen sms) teljesen lebeszélhető
0,1 Ft/10KB túlszámlázásECO díjcsomag - 1890/hó asszem ez a legolcsóbb,, teljesen lebeszélhető
és ehhez mondjuk van Go!NET S vagy M
S 30MB
M 100MB
nincs túlszámlázási díj
de igazából ugyanott vagy, 3eFt körül..elv dominóra is lehet gonetet, abban nem vagyok biztos.
(én is ezen filóztam egy ideig, médiamániánál maradtam, mert nem beszélek sokat, de jobban megéri) -
tony7
tag
Én paletta m csomagba vittem be az előfizetésem. Így 3000ft 100 perc és gonetm et rendeltem mellé és ez összesen 4000 ft havidíj. A telefon 100000 pénzbe került. Ha keveset beszélsz akkor lehet elég neked az eco díjcsomag ami1890ft. ez teljesen lebeszélhető.Ha elég 100mb. net akkor rendeld meg a gonetm csomagot 1000 ft.és nincs túlforgalmazás. Így a telefont eltudod hozni részletre is. Amikor veszed 29970 + 12x5835. Persze ha webshopon keresztül veszed akkor kb. 5000ft tal olcsóbb.
-
Legendd
senior tag
Nos,kicsit regota van mar iphoneom,es jo lenne kiprobalni mast is.Amugy az erintokijelzo teren meg mindig szkeptikus vagyok,na meg egy uj app,ha megjelenik,automatikusan ertesulsz szinte rola...a sok kompromisszum is zavar,bar epp ezert nem is lesz annyi/egyre tobb virus. Mindegy,sokat nem vesztek vele,remelem.En i4 helyett azert is ajanlom a sgsii-t,mert korszerubb. Ha iphone,akkor i5...
Ezzel a gpu-val nagyon sok jatek inkompatibilis?Mondjuk amennyit en jatszom
nekem a net,gmail,office a legfontosabb,de akkor is
Az imei-t meg vettem,rosszul hallottam
Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest