Hirdetés
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- A kameraszenzor és az aksi is nőtt a Nubia Z70S Ultrában
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Itt a friss Moto G Stylus
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Aktív témák
-
rb26dett
aktív tag
Hol lehet beállítani hogy ne a rendszer tárhelyére töltse le és telepítse a marketről letöltött dolgokat hanem a belső sd tárhelyére? Mert a rendszer tárhelyem egyre fogy, de áthelyezni se tudom...
-
philoxenia
MODERÁTOR
Ezt zárom, betelt, a folytatás itt ! [link]
-
Rotate
veterán
válasz
Nikazukma #50435 üzenetére
semmi... szerintem hagyjad, majd ha már nagyon zavar gariztatod... minél inkább a garid végén, annál jobb
én úgy tervezem, hogy ha másfél év alatt nem ég be nagyon viszont kicsit igen, akkor az utolsó fél évben 100%-on fogom járatni éjjel nappal, hogy égjen be, és még a gari időszak vége előtt meg legyen csinálva
-
Nikazukma
csendes tag
Nekem is beégett a kijelző, viszont csak qurvasötétben látok fehér foltokat fekete alapon...
Ha huzamosabb ideig nem cseréltetem lehet belőle baj? -
Gabesz8103
csendes tag
mitől olyan?
-
Gabesz8103
csendes tag
nálam sincs gond a kijelzővel, szép a fekete és a többi szín is! kicsivel több mint 2 hónapos
ja és T-s -
Rotate
veterán
válasz
vadalma65 #50419 üzenetére
nálunk az Orange is kér, egyszeri alkalom, de az is 12€... jó mi? az itteni T-nél nem tudom hogy van, de amióta átjöttem az O2-hoz nincs ilyen gondom, ők a legkorrektebbek itt tótiában, talán azért is mert ők még újabbak a piacon, és muszáj jól bánniuk az ügyféllel, hogy átjöjjenek más szolgáltatótól, illetve hogy maradjanak is
rizso:
gondolom biztos van módja, hogy feloldasd, de gondolom neked kéne kifizetni a fennmaradó részletet... -
tomi6600
tag
válasz
Gabesz8103 #50415 üzenetére
Szia!
*#0*# -
rizso
addikt
Srácok!
Ha belefutok egy olyan S2-be, amit idővel letilt a szolgáltató, akkor azzal lehet valamit kezdeni?
-
Csepy
őstag
válasz
kalapaacs #50420 üzenetére
A Samsung szervizes szerint is rossz volt mindegyik kijelző, amit bevittem megmutattam, szóval nem az én szememmel van a baj, hanem a kijelzőkkel. és nézd meg itt a topikban is, van itt is jónéhány ilyen kijelzőről szóló post.
Én a helyedben megnézném a test menüben (*#0*#) a Vibration (Black) pontnál, sötét szobában a kijeéződ, mert könnyen lehet, hogy az sem jó.
Regards: Csepy
-
kalapaacs
tag
Van egy új gond, amire lehet tudtok megoldást.
Azzal a firmwer-rel aminél nem ment a net, ott a képernyő lapozása amolyan enyhén 3Ds volt (úgy kiemelte a képeket tartalmazó lapot hátra de nagyon enyhén és betette a következőt mellé) és nem lehetett körbe körbe lapozni (ami nekem tetszett).. Most ezen amin a net megy, a képernyő lapozása csak amolyan sima oldalra tologatós.
Lehet ezt valahol változtatni? -
Rotate
veterán
válasz
vadalma65 #50414 üzenetére
enyém Szlovákiában vásárolt, de lengyel telefon, gyárilag független, és én sem látok foltokat... tökéletes a fekete, a többi színnel együtt...
ha jól emlékszem az amcsi tmobilos telók képernyőivel is gond volt... nem lepődnék meg, ha olcsóbban megkapnák a selejtes kijelzőkkel szerelt telefonokat, és rendes áron árulnák...
-
Gabesz8103
csendes tag
hogy lehet le ellenőrizni a kijelzőt?
-
-
kalapaacs
tag
Köszi a választ. A problémát megoldottam azzal, hogy az "I9100XXLPB_I9100OXXLP5_OXX" firmware helyett egyel korábbi, az "I9100XXLP6_I9100OXXLP3_OXX"-et tettem fel. Ezzel a net indult autómatikusan, úgy ahogy kell.
Az előzőnál hiába állítottam be a net beállításokat manuálisan sem ment. már eleve a net kapcsolatot sem indította el. Találtam másokat is akik ugyanezzel a problémával küzdöttek, mind ezt a firmware-t használta, és az ötleteket én is végigcsináltam (hardreset, net újra beállít) de nem ment. Maradt az amit az egyikük mondott, hogy egyel korábbi.
Remélem ez esetleg segít másnak is, aki beleszalad ebbe a firmwerbe/problémába. -
Csepy
őstag
Teljesen el vagyok keseredve!
6db telefon járt a kezemben, mindegyik 2011 Novemberi, Decemberi és 2012 Januári gyártásúak. Volt, amelyiknek szörnyű színű volt a kijelzője, volt gyönyörű színű kijelző, DE
az összesnek a feketéje tötál rossz. Sötétbarna alapon fekete foltok, sőt az idei Januári gyártásún már 5-6 fekete csík és foltok vannak jelen.
A T-Mobile egyiknél sem ismeri el a hibát, így folyton visszaküldözgettem és ezeket is kénytelen leszek visszaküldeni, mondjuk így megmozgattam 783.000.- Forintot (~=6x130.490.-) aT-Mobile irányába. Írtam a Samsungnak is, de semmi választ nem kaptam.
Olyan nagy kérés, hgy szeretnék egy hibamentes kijelzős SGS2-t?
Regards: Csepy
-
vadalma65
tag
Ne félj az odin t használni, a Samsung szezvíz is használja. Service Manual
-
Gabesz8103
csendes tag
majd elfelejtettem kérdezni, nálatok volt már olyan hogy reggel nem tért magához a telefon
azért hozzá teszem ezt akkor csinálta mikor megvettem 2-3 hétig de nem minden reggel csak néha, szóval kikapcsolva nem volt mert ha nyomkodtam a vissza gombot rezgett de nem láttam semmit a kijelzőn és nem volt hangja sem,
szóltam egy ismerősnek hívjon fel és mondta hogy ki csörög és nem rezgett nem volt semmi a kijelzőn és nem volt hangja sem, nem volt tele töltögetve appokkal akkor még nem érdekeltek az alkalmazás letöltések. azóta jó pár hete nem észleltem ezt (lekopogom), majdnem szerviz lett belőle
kíváncsi vagyok valakinek volt e ilyen -
djapor96
senior tag
Kollégám ACE-ét én szoktam helyrepofozgatni.... állandó próblémák vannak vele.... nem játsza le az mp3-akat, cseng a telefon de nem lehet felvenni.... stb...stb...
Azóta nincs panasz rá amióta rádobtam a legfrissebb Vodás magyar ROM-ot odinnal...Persze T-s a teló, a szervízbe meg 2 heteket töltött, de néhány nap után ismét szarakodott... most vodás a boot képernyő....
de legalább jó...
-
Sógi
addikt
-
agabe
addikt
akarmilyen fura, volt akinek samsung szervizben is az odint javasoltak amikor erdeklodott, hogy a kiessel miert nem.sikerul kommunikalnia a telefonnak.
biztos meg lehet oldani kiessel is, de nalam pl egy w7-es gepen nem ment, egy xp-esen meg siman...viszont nem is igen hasznalom a kiest, ezert erre mas majd biztos tud jobbat mondani.csabibmx:
a legjobb ha mindkettot kezedbe veszed kicsit, es ugy el.tudod donteni melyik jon be neked meretre. nekek pl a note telefonnak tul nagy. ha tehetnem az s2-esnel is kicsit kisebbet vennek, de azok hardverileg gyengebbek.
note es s2 kozott mas igazan fontos kulonbseg a mereten kivul sztem nincs, ezert nincs kulonosen mas indok egyik mellett vagy ellen.Varszegig:
az ujjabb odin allitolag mar nem annyira orosz rulett, a regebbiek voltak gazok.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 7 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 2.5 év gyártói garancia, 100% akku, doboz+számla!
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- iPhone 14 Plus 256GB Éjfekete független - 88% akku
- IPhone 16 Pro 128GB gyári független 2025.09.22. Apple jótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- Bomba ár! Dell Latitude 7400 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD IPS I CAM I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air M3 15, Újszerű, Dobozával, 12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B365M i7 9700F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest