- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Kézbe fogták az ultravékony Z Fold7-et
- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Átlépi végre az iPhone az 5000 mAh-t?
Új hozzászólás Aktív témák
-
K0vasz
aktív tag
válasz
pirosmajom #4 üzenetére
a proci ilyen szempontból kábé mindegy, ha kicsit lassabban is, de mennek a dolgok
a 4 giga RAM viszont nekem már 2 évvel ezelőtt is kevés volt, konkrétan volt valami számla, amit egyszerűen nem tudtam csak a telefont használva befizetni, mert a böngészőből átment a netbankba a hitelesítésért, és amikor visszamentem a böngészőbe, újratöltötte az oldalt, és emiatt megszakadt a fizetési folyamat
szóval 4 gigával én már nem vennék telefont, mert bizonyos helyzetekben konkrétan használhatatlan, akármennyire olcsó is
-
kubista85
csendes tag
válasz
pirosmajom #4 üzenetére
Igen, mondjuk mai aron huszezerert laggolhat, de 85-ert kinos.
-
István89
tag
válasz
pirosmajom #4 üzenetére
Nekem 4,5 éves lesz az A40-em, de az hogy döccenés nélkül fut minden, az szerintem erős állítás.
Én is játékokon kívül mindenre használom.
-
bostone
addikt
válasz
pirosmajom #4 üzenetére
6 éve még másképp festettek a dolgok. Talán ez is elmuzsikál hosszú távon valahogy. Akkor is jó tenne, ha lenne egy minimum szabvány.
Manapság egy céges mobilnak is több feltételnek kell már megfelelni. Működjön a céges üzenetküldő szolgáltatás, lehet többféle is egyszerre. Készíts fotókat, küldj képeket! Reagálj a küldött képekre! Reagálnék, de nem látom, mert nem tölti be…
Néha a tárcsázóra is várni kell.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 12 Mini 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Eredeti Windows 10 / 11 Pro aktiválókulcs AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest