Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
bostone
addikt
válasz pirosmajom #4 üzenetére
6 éve még másképp festettek a dolgok. Talán ez is elmuzsikál hosszú távon valahogy. Akkor is jó tenne, ha lenne egy minimum szabvány.
Manapság egy céges mobilnak is több feltételnek kell már megfelelni. Működjön a céges üzenetküldő szolgáltatás, lehet többféle is egyszerre. Készíts fotókat, küldj képeket! Reagálj a küldött képekre! Reagálnék, de nem látom, mert nem tölti be…
Néha a tárcsázóra is várni kell. -
István89
tag
Nekem 4,5 éves lesz az A40-em, de az hogy döccenés nélkül fut minden, az szerintem erős állítás. Én is játékokon kívül mindenre használom.
[ Szerkesztve ]
-
kubista85
csendes tag
Igen, mondjuk mai aron huszezerert laggolhat, de 85-ert kinos.
-
K0vasz
aktív tag
a proci ilyen szempontból kábé mindegy, ha kicsit lassabban is, de mennek a dolgok
a 4 giga RAM viszont nekem már 2 évvel ezelőtt is kevés volt, konkrétan volt valami számla, amit egyszerűen nem tudtam csak a telefont használva befizetni, mert a böngészőből átment a netbankba a hitelesítésért, és amikor visszamentem a böngészőbe, újratöltötte az oldalt, és emiatt megszakadt a fizetési folyamat
szóval 4 gigával én már nem vennék telefont, mert bizonyos helyzetekben konkrétan használhatatlan, akármennyire olcsó is
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA® driverek topikja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Catalyst™ driverek topikja
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Monitor hiba topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...