- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Android szakmai topik
- iPhone topik
- Három Redmi 15 érkezett a lengyel piacra
- Yettel topik
- Mi mindenre jó egy másodlagos megjelenítő?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Az Exynos 2600 az első 2 nm-es mobilchip
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
Wini
aktív tag
válasz
ToRR3nt3 #589 üzenetére
Kicsit javult a helyzet a múltkori óta, kinyitott állapotban már szinte nem is mozog. Elkapott az ideg és izomból kinyitottam a tetejét vagy 10X és azóta jobb lett. Lehet hogy nem ment eddig a sín vmelyik oldalán teljesen föl, de most már igen. Csukott állapotban váltlozatlan a helyzet.
Nyomogatni meg most már csak a gombokat nyomogatom! -
Wini
aktív tag
válasz
ToRR3nt3 #586 üzenetére
Újonnan!
De megnéztem kb. 3 db-ot de mind ilyen volt, pedig zsír újjak. Az eladó akit ismerek is azt mondta hogy ha eldurvulna akkor kicserélik. Mivel a flippre is érvényes az 1 év gari.
Nem úgy kell elképzelni hogy majd le esik, mondom kb. 1mm a ha az újjammal nyomogatom. -
SGC
tag
válasz
ToRR3nt3 #448 üzenetére
Ha a zedge.no-rol van szó, onnan wapon érdemes letölteni. Pillanatok alatt lejön; majdnem minden játék műxik is.
Úgy veszem észre, mindenki csak hallotta, hogy lehet kékfoggal installálni, de olyan személyt, akinek sikerült volna, senki sem tudott még megnevezni. Én sem -
Atombalu
senior tag
válasz
ToRR3nt3 #442 üzenetére
Biztos penzes a jatek letoltes a hivatalos oldalrol, ugyhogy nem hiszem, h sokan probálhatták!
Játék ügyben vagyok amúgy a 'legidegesebb'. Bosszant, h máig nem sikerült bluetooth kapcsolaton keresztül átjuttatni a telefonra zsír játékokatpedig csomó van!
Infrával viszont van, akinek sikerült, lehet beszerzek egyet.. -
SGC
tag
válasz
ToRR3nt3 #409 üzenetére
Egy kis reklám nem árt6: Bővebben: link
Ui.: nem önreklám, 1 jó haverom... -
Kígyó
senior tag
válasz
ToRR3nt3 #402 üzenetére
Engem nem zavar. V200-on be lehetett állítani háttérnek, mégsem volt 2 év alatt egy percig sem. Millió dolog van amit szívesebben látok háttérként mint egy naptárat. Ha pedig éppen a naptárra vagyok kíváncsi egy gombnyomással elő lehet hívni.. Arról nem is beszélve h a képernyővédő alapból az időt és a dátumot mutatja!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Bezámítás! Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 üzleti notebook - Ultra 5 135U 16GB DDR5 512GB SSD Intel Win11
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- LG 38WN95C - 38" Ívelt NANO IPS - 3840x1600 - 144hz 1ms - Nvidia G-Sync - AMD FreeSync - ThunderBolt
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest