Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atombalu
senior tag
3-4-5 ropi. hát nemtom, pár játékért.....
-
Atombalu
senior tag
Zedge..lol ezek nem D500-ra ''való'' játékok.
Megalázza a telefont.
Megnézem mennyibe fáj egy infra :I -
Atombalu
senior tag
Én ismerek egy személyt, aki azt állítja neki sikerült! Egy másik fórumon írta és hogy majd elmondja, hogy kell (azóta jelentkezik......).
Írtam neki tegnap privát üzenetet. Majd meglátjuk.
-
Atombalu
senior tag
válasz
ToRR3nt3 #442 üzenetére
Biztos penzes a jatek letoltes a hivatalos oldalrol, ugyhogy nem hiszem, h sokan probálhatták!
Játék ügyben vagyok amúgy a 'legidegesebb'. Bosszant, h máig nem sikerült bluetooth kapcsolaton keresztül átjuttatni a telefonra zsír játékokatpedig csomó van!
Infrával viszont van, akinek sikerült, lehet beszerzek egyet.. -
Atombalu
senior tag
Nekem már 4 hónapja van meg a D500-am és azt kell, hogy mondjam, hiába küzd bármelyik telefon összeszerelésben a Samsung-gal teljesen hiábavaló.
Nem találkoztam még telefonnal, amelynek a háza (idővel) nem kezdett el recsegni-ropogni, kivéve a D500. Egyszerűen annyira tökéletes a felépítése, h az már brutálisCsúszkája is hibátlan 4 hónapja, szoftvert se láttam még ilyen gyorsat, igaz nem nagyon volt még felsőkategóriás telefonom, de K750-ét biztosan veri, ezt tapasztaltam. Kicsit merülhetne talán lassabban az akksija, de még ezzel sincs probléma 2-3 nap.
Egyszer történt egy eset, h Barátnőm Samsung X450-es töltőjével töltöttem fel és 6 napig bírta, akkor kezdett el sikítozni, h kell neki a kraft.Ez rejtély, de ki fogom próbálni majd még1x. ( Remelem azért nem akksi ölő a művelet. )
Bluetooth kapcsolata is tökéletes. Egyedül a játék feltöltés idegesít, mert az még nem sikerült akárhány leírást is olvastam róla.
Alapvetően pedig minden elismerésem a Samsung-éés megértem, h drágák a telefonjaik!
Én is ilyen áron adnám őket!
Ui.: Most még drágább a K750, de meglátjátok majd, hogy értékállóságban is első a Samsung és idővel (ha csökken is az ára) drágább lesz a D500 !
Üdv! -
Atombalu
senior tag
ToRR3nt3 nem Neked, hanem Sanyika16-nak válaszoltam.
-
Atombalu
senior tag
Tudom, hogy ez itt nem a reklám helye, de akit érdekel egy D500 az szóljón, enyém eladó és hibátlan. Üdv.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 64GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2052
- Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest