Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
-=shitty=- #748 üzenetére
Örülök, h. így bízol bennem, de a kérdésedre csak körülbelüli választ tudok adni.
Két eset lehetséges. Az egyik. Samsungék tudtommal csak a tartaloméval azonos mappából tudják megnyitni a dolgokat -képet pl. a Képek/Fotók mappából. A második eset a szoftverhiba.
Esetleg azt megpróbálhatod, h. rátöltesz kisebb (pl. a kijelző felbontásával mnegegyező méretű) képet. Ezzel elméletileg már nem lehet baja... -
-
válasz
-=shitty=- #739 üzenetére
1. A fényképezésben használatos érték, egy [link], mivel én sem vagyok otthon a témában.
2. Valószínűleg Super Fine, Fine és Normal -a kép minőségére vonatkozik (szuper finom, finom és normál. -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
muzsikpeti #685 üzenetére
Annak inkább örülnöd kéne, h. állandóan jelez... Azt jelenti, h. EDGE-lefedett helyen vagy
Foglalkoznod pedig azért nem kell vele, mert csakn akkor számláz, ha adatot forgalmazol. -
Légy szíves, ne kiabálj -ne írj csupa nagy betűvel...
Az utángyártott előlapokról (és általában az ilyen tartozékokról) elmondható, h. silányabb a minősége, mint az eredetinek. Nem véletlen olcsóbb, akár feleannyiból is megvan...
A festék hamarabb kopik, nem 100% a tökéletes illeszkedés, leárnyékolhatja a telefont (pl. néhány régebbi 3210 előlap volt ilyen), stb...
Úgy gondolom, ha már kiadtál ennyi pénzt a telcsire, ne sajnáld ''kényeztetni'' gyári tartozékokkal...
[Szerkesztve] -
válasz
SZaloncuki #669 üzenetére
Az adatkábel legjobb tudásom szerint létrehoz egy COM-portot. Ennek a számát írd be a Samsung program megfelelő helyére (nincs előttem - elvileg Fájl menü - Beállítás(ok)), ezután jónak kell/kéne lenni.
Amennyiben nem megy, indítsd újra a gépet. Ha még mindig nem, akkor passz... -
válasz
SZaloncuki #667 üzenetére
Hogyan csatlakozol a telcsivel a géphez?
A csatlakozás (infra/BT/adatkábel) jól fel lett telepítve? Nincs az Eszközkezelőben felkiáltójel mellette? -
válasz
SZaloncuki #665 üzenetére
Milyen hibaüzenetet ír ki?
-
válasz
Kr1sZt14n #662 üzenetére
Kellett neked szétcsúsztatható készüléket venned...
Nem akarlak elkeseríteni, dse sz.tem az átvezető szalagkábel romlik elfelé...
Egyébként szoftver ügyileg nézz körbe itt: [link]. (Csak h. érezd, h. milyen sokat jelenthet a visszaolvasás, ma már másodszorra linkelem ezt be...)
-
válasz
SZaloncuki #657 üzenetére
Szemezgess: [link]
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Maverick23 #520 üzenetére
Azt nézd meg, h .a programban jól be van-e állítva a BT virtuális COM-portja!
-
-
válasz
biggamer #514 üzenetére
Ez a UNICODE miatt van.
Az E530 analógiáját írom le, sz.tem u.ez a D500-é is: Menü - Üzenetek - Beállítások - Szöveges üzenetek - Küldés beállításai - Karakter támogatás - Ékezet nélküli.
(Megjegyzem, lehet, néhány ékezetes betüről le kell mondj -ezt nem próbáltam ki-, lehetőség szerint a ''balra dőlő'' hosszú magánhangzókat használd, azok nem UNICODE-osak).
Most nézem, kicsit régi beírás, de sz.tem elfér a válasz...
[Szerkesztve] -
-
-
Szerintem nincsenek rátölthető témák, ill. a K750 jobb telcsi, mint ez (már csak az ár/érték arányt figyelembe véve is).
A K750 2 MP-es, bővíthető memóriás, nem szétcsúsztatható.
Kettőnk között az a különbség AS, h.- veled ellentétben- én pártatlan tudok maradni a fentebb említett kérdés kapcsán!!!
[Szerkesztve] -
válasz
stevencooper #485 üzenetére
Sz.tem annak volt igaza, aki azt mondta, h. csak a pannonos e-mail címed nézheted rajta meg. Viszont ehhez meg kell rendelned a MibilPostát a PGSM-től.
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
válasz
Viktor0610 #117 üzenetére
Helyesbítek, nálunk a független D500 fedele meg sem mozdul!!!
[Szerkesztve] -
-
-
-
-
-
-
-
Hali!!!
Újraéleszteném a D500 topikot!!!
AS11-nek!
Összehasonlítottam a Sharp (GX25) és a D500 kijelzőjét.
A GX25-nek fizikailag nem sokkal nagyobb kijelzője van, viszont a felbontása sokkal nagyobb, tehát a ''kijelzőcsata'' mégsem döntetlen, hanem a Sharp a nyerő!!!
Ugye, h. megmondtam?
Ugye???
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor Magic5 Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkCentre M720q/ Dell OptiPlex 3070/ Hp EliteDesk 800 G4-G5 mini, micro PC-Számla/garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3058
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
- Kodak PD460 Instant Dock Printer / Számla és Garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest