Hirdetés
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Milyen okostelefont vegyek?
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- MIUI / HyperOS topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Megint Samsung-gyártott Snapdragonról pletykálnak
- iPhone topik
- Két új Poco C-széria mobil érkezett
- Honor Magic 8 Pro Air a neve, január 19-én mutatják be
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
vargalex
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miért szégyen? Az NMHH mérő szervere a BIX-ben van. A Telekomnak van a BIX felé valamekkora sávszélessége, legyen X Mbps. Van Y előfizetője. Az Y előfizetőnél Z a maximális feltöltési sebesség. Elég könnyen belátható, hogy X egész biztosan kisebb, mint a Z-k összege. Ezért osztott a közeg. Sőt, szinte biztos vagyok benne, hogy az X kisebb, mint a garantált sebességek összege. Ezt pedig megoldják forgalom priorizálással. Ennek semmi köze az átviteli közeghez...
A szolgáltatót tudomásom szerint akkor vonhatja felelősségre a hatóság (büntetheti meg), ha nincs is olyan időpillanat, amikor a maximális sávszélesség elérhető lenne.
-
vargalex
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Hát, a 700 Mbps-es feltöltéssel nem hiszem, hogy kezdene bármit is a szolgáltató. Hiszen osztott közegről beszélünk, ezért is van a garantált sebesség.
Én mondjuk ilyen sebességnek veszettül örülnék, nálam 500 Mbps / 22 Mbps a maximális sebesség One-nál (volt Vodafone, illetve előte UPC). -
vargalex
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
És milyen értékeket mér? Nem csak ütemezett mérések lehetségesek, hanem az eszköz webes felületén tudsz azonnali mérést is indítani.
-
draco31
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Igen, mert más módszerrel mérnek.
Ezért volt nekem is abban a percben net megállás amikor mért a doboz. De csak ha a router mögé van rakva.
Ha rendesen elé van bekötve, akkor észre sem veszed majd a működését.Akhim92
Csak ha szólsz nekik. -
draco31
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Én a router mögé raktam, mert csak akkor mér, ha nem érzékel adatforgalmat. Olyan meg nekem csak éjjel volt.
A router mögött viszont nem tudta mi van, így óránként mért. De mivel csak 100/5 ös a netem, így minden órában abban az 1 percben nem volt net, mert úgy beterhelte.
Kb. 2 évet volt nálam, akkor untam meg.Visszaküldés, írni kell nekik email-t, hogy nem tartasz rá tovább igényt, és megbeszélt napra küldenek futárt. De le van írva a levélben, amit küldtek a dobozzal.
Minimum időre nem emlékszem meg volt-e határozva. -
vargalex
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miután a futár visszavitte az aláírt papírokat (legalábbis emlékeim szerint van ilyen), azaz értesülnek róla, hogy megtörténi a kézbesítés, néhány napon belül rögzítik a rendszerbe az eszközt, ami így be tud jelentkezni és feladatokat is fog kapni.
-
Ear001
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nem.
-
draco31
veterán
válasz
enginev3.0
üzenetére
Ahol nézed ezt a táblázatot az NMHH oldalán, ott lesz majd, hogy mérőeszköz mérései, vagy hogy is volt.
De annak kell 1-2 nap, hogy megjelenjen ott a profilodban. -
Ear001
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Nyugodtan reklamáld meg:
-
Ear001
addikt
válasz
enginev3.0
üzenetére
Miért? Ont egyik portjára bekötöd, és utána a mérődoboz portjaiba dugsz mindent, ahogy addig a Telekomos cuccba csatlakozott. A mérődobozt rögtön eléred, tudsz mérést indítani róla, statisztika az csak kicsit később lesz. Szerintem egy hét után már lesz annyi adatod, hogy érdemben tudj reklamálni.
Viszont az a 100-as letöltés, az fura, én inkább valamilyen más eszközhibára, vagy beállításra gyanakodnék elsőként.
-
enginev3.0
félisten
válasz
enginev3.0
üzenetére
Közben megtaláltam ezt [link]
Hát annyira nem bíztató
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Dell notebook topic
- Projektor topic
- Ha Darwinra hallgat az AI, nehéz lesz megállítani
- Spórolós topik
- Házimozi haladó szinten
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Renault, Dacia topik
- További aktív témák...
- 27% - ÚJ Dell Alienware AW2725DF QD-OLED Monitor! 2560x1440 / 360Hz / 0.03ms / Adaptive-Sync
- BESZÁMÍTÁS! MSI B650 R5 9600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 9070XT 16GB Lian Li LANCOOL II Mesh C RGB 750W
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4648, 100% AKKSI
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Motorola Edge 60 Pro 5G 512GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest