- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Csak 15 ezret kérnek ezért az autós fejegységért - hát olyan is
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Érkezik a Now Bar a Galaxy órákra is
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
draco31
veterán
válasz
Alteran-IT #2850 üzenetére
De most ha valahogy sikerül is ilyen egyedi cuccot gyártatni, nem tudod előre a mennyiséget. Berendelnek pl. 3000db-ot, de ha több kell, akkor ki tudja mennyi idő, mire újra átállna a gyártó rá. Ha meg kevesebb kell, akkor mondhatni kidobott pénz, bár az jól megy itthon úgy is.
Ha meg vége a programnak, megint csak kuka minden.
Ennél meg ha esetleg elfogy a készlet, akkor random áruházból-nagykerből berendelnek, megy rá a módosított fw, és kész is van. Ha meg megszűnik a méregetés, akkor visszaállítják gyárira, és még el tudják adni adott esetben.
Az hogy lenne más alternatíva kész eszközből. Igen, de nekik van talán nagyobb "presztízs" a régi WRT54G miatt, vagy hogy fogalmazzam meg.
A 1043ND sem az alsó polcos, ha úgy vesszük, a 100 megás tartományra, és alá azt adják. -
draco31
veterán
válasz
Alteran-IT #2844 üzenetére
Szerintem ami a fő oldalukon van az oldalra lapozós "reklámban"
-
draco31
veterán
Úgy döntöttem nem kell nekem tovább ez a box, méricskélt majdnem 2 évig eleget.
Már írtam nekik, hogy ez van.
Mivel ez csak 100 megás cucc, gondolom attól ugyan úgy vissza kell küldjem. -
draco31
veterán
Az oldalon szoktam, ott jobban tetszik a megjelenítése.
Boxban nem szoktam, eleinte szórakoztam csak vele.
De akkor nem itt a hiba.
Router után van kötve nekem, ha normálisan kötöttem, akkor éjjel mért talán 2x.
Csak így meg néha bosszantó, hogy óránként 1 percig nincs net, mert a mérés miatt úgy lefogja. -
draco31
veterán
Másnál is percekig tart, mire behozza az oldal a mért adatokat?
Csak néha nézek rá, talán havonta 2x, ha gyanús a netem ( 100/5 ) de kezdek már azon gondolkozni így talán másfél év után, hogy visszaküldöm lassan. -
draco31
veterán
Ezt a statisztikát látják egyébként a szolgáltatók, amit gyűjtünk?
Felfigyelhetnének már arra, hogy 4100 mérés után 77 mega a letöltési átlag a településemen, és jobb lenne ha egy nullával több lenne -
draco31
veterán
válasz
dethroner #2777 üzenetére
Akkor ott van valami, nekem 100 megás a net, ha jó kedve van, ráadásul mikrós, de simán megy a kártyás fizetés.
Nálam most pl. 2 hete volt egy napos karbantartás, és a 100/5-ös net 100/ 10-80 lett. Szerintük nem változtattak semmit. Én meg mondom oké akkor. Van amikor a letöltés elmegy 140-ig is, de ritka.
Így aztán most vakarom a fejem, hogy vegyek-e új gigabites routert, mert a mostani csak 100 megát tud kábelen, és kérjek-e másik dobozt, mert mivel csak 100-as a net, így olyat kaptam, amin 100-as a lan szintén.
A fekete egyenes vonal volt az 5 mega fel, aztán a karbantartásuk után meglódult.
-
draco31
veterán
Bekötöttem most már rendesen az eszközt, tehát a nem a wifi routerem után. Mivel csak 100 megás a net, így az óránkénti méréseknél abban a percben teljesen leállt a net.
Most már viszont nem tudok belépni a mérőboxba. Vagy ilyenkor nem is lehet, csak ha újra a routerem után rakom? -
draco31
veterán
Közben meg is érkezett, egy TP-Link TL-WR1043ND landolt nálam.
-
draco31
veterán
Mennyi idő, amíg kiküldik a dobozt? 2 hete már, hogy azt válaszolták, elfogadták az igénylésem, és majd a futár értesít, ha érkezik.
-
draco31
veterán
válasz
Gubek-Einste #2728 üzenetére
Köszi!
-
draco31
veterán
Hello!
Épp most tervezem leadni az igényem NMHH mérőre. 100 megás mikrós net, tud csodákat.
Egy kérdés mindössze.
Tesóm nevén van az internet, akkor egyszerűen csak az Ő nevére kérjem, és annyi?
Havi 1-2 napot tartózkodik itt, egyébként 300Km-re van.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- XPS 15 9500 15.6" 4K+ IPS érintő i7-10750H GTX 1650Ti 16GB DDR4 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Logitech g920 váltóval
- Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe gar
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- AKCIÓ! Asus ZenBook Pro UX7602ZM OLED notebook - i9 12900H 32GB RAM 1TB SSD RTX 3060 6GB WIN
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest