Hirdetés
Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Mobil flották
- Redmi Note 15 Pro+ - több plusz, mint mínusz
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Még nem engedte el a Vivo az X200-as szériát
- One mobilszolgáltatások
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Kuo: Az Apple lenyelheti a dráguló memóriaárakat az iPhone 18-nál
- Yettel topik
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Grawens
senior tag
Úgy pislogom nekem megint behányt a WBox. 15.-e óta nem mér semmi mást csak a Latency-t és a PL-t. Beüzemelést követően csak 1 napig bírta.
Írtam a szupportnak, hogy ez mi!? WPS led folyamatosan világít, csatlakoztatás stimmel. Visszaírt egy ATI nevezetű egyén, hogy ők nem tudják mi lehet a probléma. Mérgemben válaszolt neki: ".. öcsém ha ti nem tudjátok, akkor nem tudja senki". Kezdem azt hinni, hogy ez a szupport szakmailag kevés, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly. 
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Garanciális // dobozos // Lenovo LOQ // Ryzen 7 7435HS // 16GB RAM // 1TB SSD // RTX 4070
- Hp 840 G9 i7-1270p 16Gb ram, 512Gb NVMe, szép, Magyar bill, 1 év garancia, számla
- ThinkPad T14s Gen4 14" FHD+ IPS érintő Ryzen 5 PRO 7540U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- Gigabyte GeForce RTX 5060 Ti Eagle OC ICE 16GB (Bontatlan)
- Apple Pencil Pro bontatlan 1 év Apple jótállás
Üzleti előfizetők hirdetései
- Garanciás Zalman házak!
- iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3997
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen2 munkaállomás - i7 11800H 64GB DDR4 1TB SSD RTX A2000 4GB W
- LG 39GX90SA-W - 39" Ívelt Smart OLED/ WQHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / G-Sync & FreeSync
- 131 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Írtam a szupportnak, hogy ez mi!? WPS led folyamatosan világít, csatlakoztatás stimmel. Visszaírt egy ATI nevezetű egyén, hogy ők nem tudják mi lehet a probléma. Mérgemben válaszolt neki: ".. öcsém ha ti nem tudjátok, akkor nem tudja senki". Kezdem azt hinni, hogy ez a szupport szakmailag kevés, mint erdőtűzhöz a vízipisztoly.