- Milyen okostelefont vegyek?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Fotók, videók mobillal
- Külföldi SIM-ek itthon
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
nofi
addikt
válasz
viktor82 #1963 üzenetére
Azért elég fura. Ez nem játékélmény, hogy kirohanok a kezdőfaluból a vasúti hídig teljesen korrekt fps-el, majd beswappol úgy, hogy mire becéloznék vkit agyonlőnek... Kompromisszum kész vagyok, mert a crysisnál is az utolsó bossnál visszavettem picit az igényeim, hogy maradéktalanul jól fusson, de itt hiába veszek vissza ezt-azt a swap megmarad. Nyilván low detailen nem próbálkoztam, de azért nem véletlenül vártam a játékkal az új gépig
-
nofi
addikt
Sziasztok!
Végre lecseréltem a konfigomat az ünnepek alatt. Minap feltettem a STALKERT, mert anno régi gépemen élvezhetlen volt, gondoltam nekiállok végre. Crysist, CoD4-et, GoW-ot highon végigtoltam ezzel a masinával, erre itt a stalker ami ugyan szintén reccenés nélkül fut, de néha megáll és swappel (játszhatatlanul dúrván majd 5-10mp múlva ismét enyém az irányítás), csak nem tudom mit... A telepítő 2giga ramot észlelt a 4ből, de nekem8, 2 gigával sem illene ilyesmiket csinálnia! A lapozófile-om is 5.5 gigát nyom, valamit még kéne állítanom?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! RTX Gamer Számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 9 5900X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest