- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Yettel topik
- Xiaomi Redmi Note 4 - B20
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Visszatérhet a Nokia 800 Tough
- Nothing Phone 2a - semmi nem drága
- Fotók, videók mobillal
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Mosquitoo #5206 üzenetére
Mindent összevetve azért nekem bejött a Crysis ( ahogy volt, kivéve a Core nevű pálya, ahol az idegen vmi belselyében kellett bolyongani, mert az útáltam, sztm semmi értelme nem volt annak a résznek ), 4x toltam végig. Egyszerűen gyönyörű ( pedig csak 800*600-ban toltam ), sokszor nem foglalkoztam a játékkal, miután végigvittem, csak bolyongtam a pályán a környezetet bámúlva, megannyi túrista módjára
. A gépet így is ette rendesen, de hát ez 3.5 éves proci már nem ilyen gaméknak való. Egy év múlva tervezek gépújítást, így addig nem sokmindent tok csinálni a legújabb játékokkal ( de szerencsére azért még egy pár megy szépen pl. Fuel of War, COD4, Stalker, stb. ), de legalább addig is gyűjtögetem őket, így lessz mivel kipróbálni az új konfigot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3388
- Apple iPhone 15 Pro 256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3360
- Samsung Galaxy Tab A8 32GB, Újszerű, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest