-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hülyegyerek
addikt
Az a számkód egy medkittel,meg lőszerrel teli szobába vezet,de ez a szoba nem visz sehova.Amerre jöttem,van egy olyan szoba,ahol a közepén egy csőcsonk ál ki a földből,amúgy semmi más nincs ott.Na emléxem,hogy erre jöttem befelé,viszont most az ajtó zárva van,mellette meg ilyen elhúzhatós,görgős fal van,viszont az csak résnyire van nyitva,nem férek ki rajta.Tehát semerre sem tudok kimenni...
-
hülyegyerek
addikt
-
Primőr
aktív tag
Szia!
találkoztunk)
Nos én aluljáróban csak tűzlobbanásokra emlékszem, te egy másikról beszélsz, az nem tom hol van. Yantar felől ha jövök, arról az aluljáróról beszélek.
Amúgy az idegesít a játékban, hogy veszek drágán egy védőruhát, erre sima utcai dzsekiben látom, mikor meghalt... ez elég nagy hiba..
Új hozzászólás Aktív témák
- Kuponkunyeráló
- Filmvilág
- iPhone topik
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- Kerékpárosok, bringások ide!
- ASUS routerek
- PlayStation 5
- Határtalan erő - szabadjára engedve
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5510 - i5-10G I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Lenovo ThinkPad X1 Active Noise Cancellation fejhallgató
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3688, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest