- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Mobil flották
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Honor 400 - és mégis mozog a kép
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- One mobilszolgáltatások
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bali27
addikt
Sziasztok!
Rájöttem hogy miért szaggatott. Fent volt a PC Cilin Internet Security 2007. Amikor nem ment a játék akkor semmi gond nem volt vele. Sőt! Egész jól védett, igaz 200 megát lefoglalt a mememböl. De ez még megbocsájtható m,ert van 3G.. Csak amikor elinditottam a gamát elkezdett szaggatni. Ki a netröl. Pc cilin kilöve, és Voálá.. 3000es Intel procin, meg 7600Gt vel Dynamic Lighton, és HIGHon akadás mentesen ment!
Szóval valami más védelmet kell keresnem. Ja.. A FLOAT32 PAtchel tényleg sokkal szebb. Gyorsulást nem vettem észre mert fpst nem mérek, de lassulni nem látom h lassult volna., -
Bali27
addikt
Sziasztok!
No. Nem a Float32 Patch a gond, és nem is a magyarítás. Felraktam a csont uj Stalkert. Elindul, és amikor kijövök a pincéböl az első pályán 1 mp re elmegy a kép, majd egy sokkal jobban lebutitot kép jön vissza és belassul az egész. Már egy régebbi Nvidia drivert is felraktam. Azzal kb 5 mp ig birja tökéletesen miután kijöttem a pincéböl.
Tud valaki segiteni h mi a rák lehet ez? Ja 1.0, 1.1 , .és 1.3 as patchel is ezt csinálja
Előre is köszönöm a válaszokat -
Bali27
addikt
100% hogy nem a grafikai mod miatt van. Ugyanis amikor kivettem akkor is rossz volt. Meg külföldi frumokon utánnanéztem. Rengetegen mondták hogy bnekik bevált. És ha utánnanézel akkor magyar fórumokon is irták hogy bevált. MOndom nekem is bevált.. Amig ott vagyok lent az első pálya elején a kereskedőnél ott lent olyan gyors mint az álom. MOndjuk highon nyomtam eddig is 7600gt vel akadás mentesen ment.,NEm az a magyaritás ami neked van... Majd megnézem azzal.
-
Bali27
addikt
Sziasztok. Nekem van egy olyan problémám hogy régebben az 1.0 ás azaz alapjátékkal highban rendesen ment a stalker akadás nélkül. Tegnap felraktam az 1.1 es patchet, a tuning patchet(grafika és sebesség.. sokak szerint müködik) +a magyarítást. No a kereskedönél iszonyat gyors metg sokkal szebb is lett a játék. AMikor kimegyek a szabadba mintha képregényt néznék, és a jobb alsó sarokban egy floppy villog.
Olvastam elöző hozzászólásoknál is hogy a maygarítás miattb.ott be.. Én levettem rola uninstallal de akkor lehetséges h végleg elcseszte? a TUNINGTOL MEG TÉNYLEG GYÖNYÖRÜ LETT. Magyar forumon olvastam h mindenkinek gyorsabb lett..
Salkertuning patch:S.T.A.L.K.E.R. Shader Mod Aki nem ismerné:
Elvileg 200%ot javit(ez igaz is, és 20% al gyorsabb lessz a gama
http://downloads.guru3d.com/download.php?det=1627
leírás:
This small mod adds full reflection vector calculations, better bump mapping, real specular effects! All this detail improvement costs nothing in framerate and you will get 20% better framerate than before if not more! Shadows are soft and no longer jagged and the overall graphical quality has been vastly improved.
To get started!
If you have the gamedata files unpacked into the stalker directory, then you need to back them up in the case you need to remove these shaders.
Unpack the contents of this zip archive to the root directory for stalker! For example...
C:\program files\THQ\STALKER\....
The file structure within this zip file MUST be kept intact or it will not work, period.
You may need to change your FSGAME.LTX file. the second line that says something about gamedata location, change the false there to true if they aren't both true. You'll understand once you see it.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- LG Ultragear 27GN60R (fekete szín)
- Azta! Dell Latitude 7440 -65% "Kis Gamer" Üzleti Profi Ultrabook 14" i7-1370P 16/512 FHD+ IRIS Xe
- Lenovo Thinkpad X280, 12,5" FHD IPS Touch , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11 ( olvasd végig )
- Lenovo Thinkpad T480, 14" FHD , I5-8350U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11
- Eladó Garanciális Thrustmaster T248 kormány és pedál + TH8S váltó + kamion váltógomb
- Bomba ár! Dell Latitude E7270 - i7-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- Veszünk: PS5 Fat/Slim/Digital/Pro konzolt, játékokat, Portalt stb. Kérj ajánlatot!
- BESZÁMÍTÁS! Asus ROG Flow Z13 + ROG XG RTX 3070 - i9 12900H 16GB DDR5 RAM 1TB SSD + RTX 3070 8GB WIN
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest