-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szemi82
tag
válasz
hülyegyerek #425 üzenetére
Ha jól értem te még mindíg ugyan abban a föld alatti bázisban vagy ahol lenyomtad az agyperzselőt.
Valóban van egy számkódos ajtó de én nem próbálkoztam vele.
(találtam a pda-mban egy ajtó kombinációt az agyperzselőn belöli ajtóhoz csak későn vettem észre,lehet hogy ezé az ajtóé:342089)
Egyébként én pont ugyan abban az irányban kimentem ahol bejöttem és nem volt semmi flikk flakk.
Hátatfordítottam az ajtónak,vissza a generátorokhoz,végig előttük,egyenesen folyton.
Közben pontosan 25 veterán katonát kellet leküzdeni.
Az út egyenes és pontosan nekivisz a vagonnak ahol bejöttél.
[Szerkesztve] -
Szemi82
tag
Gyerekek, próbáljatok megbarátkozni a monolithosokkal és a hadsereggel
mert egyre több katona fogja megkeseríteni az életeteket akár merre is mentek.
''Keményebb mint e Rambó 3'' -
Szemi82
tag
Csáo.
Nem találkoztunk már?
Ha lemész a wild territoryn az aluljáróba tele lesz elektromos anomáliákkal.
Találsz egy fejére fordított kábeldobot.
Ugorj fel a tetejére,onnan a nagy konténerre.
Sétálj végig a tetején, a tulsó végénél ugorj le de vigyázz mert közel van az anomália.
Ha lent vagy sétálj be a konténarbe és már meg is találtad. -
Szemi82
tag
93.71-es nvidia driver.
-
Szemi82
tag
válasz
hülyegyerek #404 üzenetére
Szevasz.
Megnyugtatnálak hogy a patchekkel együtt is megmarad a villódzás és ugyan ugy idegelni fog.
Velem is ez van. -
Szemi82
tag
van ám neki. hehe.
Van DM és TDM amit nem kell nagyon magyarázni és van agy artifact hunt nevezetű játékmód ami leginkább a zászlórablásnak felel meg csak különböző helyeken más és más tárgyakért folyik a csata.
Egyébként nincs is szebb annál amikor egy rohadó Niva mögött gugolva kinyirhatod legjobb cimborádat egy AK-val aki csak szeliden futkározik a radioaktiv mezőn és énekli halkan hogy: ''Éljen május elseje...'' -
Szemi82
tag
Szevasz Ent!
Nekem ugyan ez a gondom volt 6800 GT-vel.
Már majdnem szétvágtam a lemezt de találtam megoldást:
93.71-es (ha tévedek a számban a legújabb) vezérlőprogit használd a kártyádhoz.
Töltsd le az 1.0003-as javító patchet a játékhoz mert ebben már kiszurták a hibát.
Még egy dolog.A játék beállításainál csak akkor nem csinálja ezt a bakit ha a grafikai részletesség állító sávjait a maximum érték alatt hagyom egy vonással.
Az összes többi felállásban ujra és ujra előjön.
Nem nagy macera,probáld ki.
Nekem teljessen eltünt a hiba.
Remélem segítettem.
Szevasz
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Windows Insider Program
- Autós topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Milyen okostelefont vegyek?
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Yettel topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Új Bontatlan Mac Studio M4 Max 2025 14cCPU /32cGPU / 36GB RAM / 512GB SSD - Azonnal Átvehető Deák.
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- ÚJ bontatlan S9 45mm Silver Stainless steel Cellular milanese fémszíj 199.900 azonnal átvehető Deák
- ÚJ kipróbálásra felbontott MacBook Pro 16 M4 Pro 14CPU/20GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azon
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Zebra ZP505 EPL - Hőpapíros címkenyomtató
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest