- Apple iPhone 17 - alap
- Stílussal és friss szenzorokkal futott be a Huawei Watch GT 5
- Garmin topik
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Szakított a OnePlus és a Hasselblad
- Yettel topik
- iPhone topik
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
AthlonXP
őstag
válasz
Valiczkó1
üzenetére
Rengeteg minden. Ha kicsit visszaolvasol, akkor rájöhetsz, hisz gyakorlatilag már több száz hsz óta csak ezekről írkálunk itt...
Pl.: sokkal szebb grafika, sok új fegyver és a régiek is jobban néznek ki, sokkal élethűebbek, új szörnyek, sokkal jobb AI, vándorló anomáliák, használható járművek, sokkal pergősebb, dinamikusabb játékmenet, és még sok más is. Szal gyk. mintha egy új Stalkerrel játszanál. Aki végigvitte az eredetit és tetszett neki, annak kötelező ezt kipróbálni, mert ez mégjobb.
De pár nap itt a folytatás a Clear Sky, csak ahhoz meg Crysis komapitbilis gép kell sajna..
-
Hun'reeth
őstag
válasz
Valiczkó1
üzenetére
"Szervo ruha" alatt nyilván a SEVA suit -ot érted, gondolom én.

Yantarban vehetsz a proftól ill. egy küldetésért ad is egy jobbat mint a sima SEVA. Ghost ruhájáért egész pontosan.(#5024) proci985: tudom én csak egy ideig ide-oda mászkált az elérhetetlen részen aztán végre elindult az x16 felé.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14 G3 Golyóálló Üzleti Érintős Laptop 14" -50% i5-1250P 12Mag 16GB/512GB FHD+
- Lenovo ThinkPad L480 i5-7300u / 14" FHD IPS / 8GB / 256GB m.2 SSD / jó akku /
- PRÉMIUM WHITE PC - 9800X3D / 9070 XT Hellhound Spectral White OC / ASRock X670E Taichi Carrara (L)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Asus ROG Strix G16 Notebook! i9-14900HX / RTX 4060 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK
- Xiaomi 15 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3495, 91% Akkumulátor
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Csak ugye nekem "nem van" vmi jó gépem és hát így valszeg nekem nem fog sokáig tartani a C.S.
De azért meglesem, hátha 800*600-ban elindúl, 15 fps-sel

shield