- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Az Ulefone gyárában jártunk
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Google Pixel topik
- Fotók, videók mobillal
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
-
Mobilarena
A S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl egy nyílt világú, belső nézetű, lövöldözős játék, amelyet az ukrán GSC Game World fejlesztett. A THQ megunta a fejlesztők szerencsétlenkedését és 2007 márciusában kiadta.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kassadin
addikt
"Ahhoz a "katonai bunkerhoz" el is kell menned. Ott kell kikapcsolnod az agyperzselőt és utána nem fogsz hallucinálni mutánsokat. És csak azután mehetsz Pripyatba miután kikapcsoltad."
Megtudom ezt cáfolni, ugyanis én nem tudtam a kódot az ajtóhoz, szimplán átsétáltam prypjatba, természetesen olyan dózisú sugárt nyeltem, hogy egyfolytában nyomni kellett az ampullát.
De sikerült. -
fpeter07
veterán
Végig az 50-es súly határán mozogtam. Lehet, hogy valamelyik artifakt lehet a ludas. Levettem őket, de akkor is ugyanaddig bírtam.
Most egy stalkert kell megölnöm. (ha az a küldi volt kipipálva, mint amire gondolok) A pálya bejáratánál körülbelöl 15 ember lehetett. Simán átfutottam köztük. Egyrészt, mert nem volt muszáj megölni őket, másrészt így sokkal kevesebb életet és lőszert (nullát) vesztettem.
Este folyt. köv.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- sziku69: Szólánc.
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Apple asztali gépek
- Hardcore café
- Projektor topic
- Samsung Galaxy Tab S11 - tizenegyes
- „Új mérce az Android világában” – Kezünkben a Vivo X300 és X300 Pro
- További aktív témák...
- Dell G15 gamer laptop, Ryzen 5 5600H, RTX 3050, makulátlan állapotban, bővítve 24gb ram/1TB SSD
- Alkalmi ár! Gamer Notebook! Acer Nitro 15 - I7 11800H / RTX 3060 / 16GB DDR4 / 512 SSD + 1TB HDD
- MSI G321Q Gaming IPS Monitor! 2560x1440 / 170Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- Vivo X300/X300 Pro
- Predator Helios Neo 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4060 16GB 512GB magyar vbill gar
- Csere-Beszámítás! 27%ÁFÁ-s! Bambulab A1 Combo 3D FDM Nyomtató , ajándékokkal.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3395, 94% Akkumulátor
- Eladó Realme gt neo 2 5g Dobozában tokkal
- Fotó állvány eladó
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD (ELKELT)
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest